Станахте за смях в Европа
http://www.sport.ro/campionate-externe/ ... oplay=true
Ще извадят ли ЦСКА, заради нахлуването на феновете в Мездра?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: браво на европубликата !!!
TheClub написа:Angoff написа:Да не забравяме и боклуците с червени фланелки долу на терена , че хич не ми се иска да минат между капките с това безобразие дето показват и то срещу изпадаш отбор ... ебем ти и селекцията и всичко при такава игра мерси , юношите ще играят по-добре . Наказания Наказания и пак Наказания за тия нещастници на терена и публиката .
Твърдата ръка трябва да играе в ЦСКА и в фенклуба и в отбота !
Ние сме с единия крак в Б група, какви наказания...
Няма да ви извадят от "А" група посмъртно...Телевизийте ще загубят много пари от вашата липса ! Въпреки това,нормалните ви фенове не заслужават това което направиха група п*тки ! Не ви харесвам...все пак съм Левскар,но на черното бяло не мога да кажа,и сега заради шепа идиоти и слабия ви отбор,червените фенове ще берат бая срам !

Rivaldo10 написа:POPCORN написа:Rivaldo10 написа:anakin службното 3:0 всъщност ще е 4:0 , но за Мездра! Нахлуйте следващата неделя , пък да видим дали ще стоим кротко да ви гледаме!
и вие сте същите ходите дрогирани и пияни .
Аз лично не пия , за наркодици дори не съм си и помислял , но виж толкова много ви мразя феновете ( точно тези дето нахлуха ) , че ако това се повтори на Васил Левски ще съм един от първите влезли в боя!
Те заслужават на Васил Левски да са без публика след днешния мач..
Последна промяна от veni__85 на 21 мар 2010 16:58, променено общо 1 път.
- blue magic
- Контакти:
Феновете ограбили децата, които връщат топките - взели им якета и телефони. Срам! Екшън, нахлуване, побой! Втори път в българския футбол се получава това и втори път на мач на ЦСКА! Вън от А група!
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!
sasho007 написа:venom написа:kubik написа:100% на Дучан подлогите са нахлули, след негова нареждане!
По-голяма жена от тоя няма!
Вън от а група!
Дучето преди беше скинар и мачкаше, а не обикновен педал като Голди и Гугутката. И въобще никой не е подканял, той само може да ги спре, ако иска.
Кой ще ги спре бе тия НАДРУСАНИ И ПИЯНИ ЧОРБАРИ ПРОСТИ
Ооо! Щото вие сте примерни и се държите като на опера. И пак твърдя, че в тоя случай е работа на полицията, за да покажат какво става като ги няма и да си продължат делото от вчерашния протест.
Баси простотията!!!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!
Blue_Lion написа:TheClub написа:Angoff написа:Да не забравяме и боклуците с червени фланелки долу на терена , че хич не ми се иска да минат между капките с това безобразие дето показват и то срещу изпадаш отбор ... ебем ти и селекцията и всичко при такава игра мерси , юношите ще играят по-добре . Наказания Наказания и пак Наказания за тия нещастници на терена и публиката .
Твърдата ръка трябва да играе в ЦСКА и в фенклуба и в отбота !
Ние сме с единия крак в Б група, какви наказания...
Няма да ви извадят от "А" група посмъртно...Телевизийте ще загубят много пари от вашата липса ! Въпреки това,нормалните ви фенове не заслужават това което направиха група п*тки ! Не ви харесвам...все пак съм Левскар,но на черното бяло не мога да кажа,и сега заради шепа идиоти и слабия ви отбор,червените фенове ще берат бая срам !
Питаш ли ме какво ми е пред телевизора?!

- plovdivmraziselskiq
- Контакти:
Само не знам защо навсякъде пише, че ЦСКА ще са лишени от домакинство???
За пореден път се доказа коя е най- смешната и комплексирана публика-цска
Вън от а група!
Дуче...... къде бяха днес, майките с колички
Срещу малките сте големи.По-добре първи на село.отколкото втори в градО 

Дуче...... къде бяха днес, майките с колички

Последна промяна от kubik на 21 мар 2010 17:01, променено общо 1 път.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!