Привържениците готвят жълто-червени шалове за следващия мач
Феновете на Левски решиха да последват колегите си от Манчестър Юнайтед. Не става въпрос за някакво обединение или сътрудничество, а за копиране на протеста на привържениците на “червените дяволи” срещу фамилия Глейзър.
Ултрасите на Левски започват масови протести срещу боса на клуба Тодор Батков. От няколко дни във фенските форуми запалянковците обсъждат идеята на следващия мач със Славия да разпънат жълто-червени шалове и знамена с въпросните цветове. Именно жълто и червено са първите цветове на Левски в историята.
“Първият метод който решихме е, да протестираме с шалове с жълто-червен цвят, като тези на Юнайтед! Жълтото и червеното са били цветовете на първите ни екипи! По този начин показваме желанието ни старият Левски, който радваше феновете си, да се върне, а Левски на Батков да изчезне т.е. Батков да се маха от ЛЕВСКИ!”, пише фен на тима.
Привържениците вече създадоха група в социалната мрежа Facebook, в която призовават собственика да се оттегли./БЛИЦ
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ултрасите на Левски започват масови протести
Зная, че червения цвят не е любим на никой от нас. Но ще трябва да го преглътнем, защото любовта към ЛЕВСКИ е по-голяма от всичко на този свят. Аз лично рядко и с известен страх докосвам червени предмети, но шал вече си поръчах. Една баба, моя пациентка обеща да ми изплете. Естествено на него ще има и сини елементи, просто не мога без тях.
Призовавам всички обичащи ЛЕВСКИ да покажат, че ние даваме тон в гражданското общество на тази съсипана държава. Нека тези шалове станат и символ на протеста против олигархичния модел на случване на нещата в Родината на Апостола! Какво ли ще се случи ако Той слезе на Земята и види какво направихме от Родината Му? Как ще Го гледате в кристално сините Му очи?
Нека поне малко бъдем достойни за Него, Апостола на Свободата!
Призовавам всички обичащи ЛЕВСКИ да покажат, че ние даваме тон в гражданското общество на тази съсипана държава. Нека тези шалове станат и символ на протеста против олигархичния модел на случване на нещата в Родината на Апостола! Какво ли ще се случи ако Той слезе на Земята и види какво направихме от Родината Му? Как ще Го гледате в кристално сините Му очи?
- santiliana
ГЛУПОСТ!
От няколко дни в публичното пространство се тръби, че феновете на Левски щели да протестират срещу яловото управление на Батков, като носят жълто-червени шалове.Било уж по подобие на тези на Ман Юн. Това е пълна глупост, момчетаааа! Стига сте копирали от привържениците на отбори, живота на които е подреден и спокоен.Дайте да изразим протеста си по нашия си начин- та ние сме "СИНЯТА ЛАВИНА", и синьото е част от нашето сърце, за какви жълто-червени цветове говорят?!? Какво е небето, какви са на Апостола очите, че да тръгнем да носим шалове с цвят, различен от СИНИЯ? Това ще е най- голямата глупост, която ще направи СИНЯТА публика. Като искаме да протестираме срещу Батков- нека го направим така, както само ние умеем.А ние го умеем, просто необяснимо защо търпяхме толкова дълго време безумията на това адвокатско недоразумение.И нека Левски бъде винаги в сърцата ни такъв, както са ни го предали нашите отци и предтци- СИН- символ на свобода и победа!
САМО ЛЕВСКИ!
И рекъл Господ "Само Левски!,
и направил небето- СИНЬО!
САМО ЛЕВСКИ!
Re: ГЛУПОСТ!
Според мен идеята за червено-жълтите шалчета е прекрасна! Няма да описвам подробно, щото ме мързи. Иначе за глупостите от сорта на "синя лавина" и това твърдение, че господ е левскар нямам коментар.

YA GUNNERS YA
crap написа:Според мен идеята за червено-жълтите шалчета е прекрасна! Няма да описвам подробно, щото ме мързи. Иначе за глупостите от сорта на "синя лавина" и това твърдение, че господ е левскар нямам коментар.![]()
Коментарът ти тук е излишен!
Може ли да ми кажете как се казва групата във Фейсбук протестираща срещу Батков ( някакъв линк ако може >)
djonik написа:България не е футболна страна, тук мразим отборите си, подиграваме ги, включително и националния.
Meer написа:Зная, че червения цвят не е любим на никой от нас. Но ще трябва да го преглътнем, защото любовта към ЛЕВСКИ е по-голяма от всичко на този свят. Аз лично рядко и с известен страх докосвам червени предмети, но шал вече си поръчах. Една баба, моя пациентка обеща да ми изплете. Естествено на него ще има и сини елементи, просто не мога без тях.
Тоз доста са е филмирал
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
santiliana написа:От няколко дни в публичното пространство се тръби, че феновете на Левски щели да протестират срещу яловото управление на Батков, като носят жълто-червени шалове.Било уж по подобие на тези на Ман Юн. Това е пълна глупост, момчетаааа! Стига сте копирали от привържениците на отбори, живота на които е подреден и спокоен.Дайте да изразим протеста си по нашия си начин- та ние сме "СИНЯТА ЛАВИНА", и синьото е част от нашето сърце, за какви жълто-червени цветове говорят?!? Какво е небето, какви са на Апостола очите, че да тръгнем да носим шалове с цвят, различен от СИНИЯ? Това ще е най- голямата глупост, която ще направи СИНЯТА публика. Като искаме да протестираме срещу Батков- нека го направим така, както само ние умеем.А ние го умеем, просто необяснимо защо търпяхме толкова дълго време безумията на това адвокатско недоразумение.И нека Левски бъде винаги в сърцата ни такъв, както са ни го предали нашите отци и предтци- СИН- символ на свобода и победа!
САМО ЛЕВСКИ!
Когато напрайхте пробива в Уефа и влязохте в Шампионска лига не беше против безумията му нали? Търпиш безумия само няколко месеца, човека си инвестира в клуба и веднъж като няма пари, вие го напрайхте Юда
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
LSFC 1914 написа:crap написа:Според мен идеята за червено-жълтите шалчета е прекрасна! Няма да описвам подробно, щото ме мързи. Иначе за глупостите от сорта на "синя лавина" и това твърдение, че господ е левскар нямам коментар.![]()
Коментарът ти тук е излишен!
Защо?
YA GUNNERS YA
moriente написа:Може ли да ми кажете как се казва групата във Фейсбук протестираща срещу Батков ( някакъв линк ако може >)
http://www.facebook.com/group.php?gid=4 ... 976&ref=mf