Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
shammi написа:
С удоволствие ще ти отговоря - Да, той ги назначава тез лумпени, които се натискат и подколенчват с празни обещания и приказки. И не се учудвайте че ще изхвърли Гонзо. Всеки има определена доза доверие в някого и когато се издъни за нам кой си път изхвърча.
Честно казано ако аз бях на мястото на Батков та ако ще и фашист ме наречи - клуба няма да види и стотинка докато не си я заработи, а подобни Гонзо, Достанич и знайни и незнайни недоказани специалистчета щяха само да посещават Герена за мачове евентуално.....
Пък сега в твоя стил бе УМНИК - не ми отговори кой да купи отбора????? Дай ми име???
IORGOS PAPADOPULIS написа:Много хора не разбират сериозноста на положението !
Трябва промяна в цялостната политика на клуба.Трябва Европейско мислене,правилна трансферна политика и най вече да се мисли в перспектива.Много клубове в Европа са изградили този модел който работи и им носи успехи.Трябва да се изтрие балканското мислене и говорене и нашенския манталитет иначе все ще сме си в това положение.
shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......
mun4o1 написа:shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......
Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.
bigbonusprize написа:shammi написа:
Дай ми име???
Не съм запознат с делата и преговорите на Батков, но случайно или не в медиите се тиражираха доста имена. Да не мислиш, че няма кой да купи клуб като Левски ли? Или просто вярваш на думите на Батков, които са доказани лъжи...
ilsengard написа:Айде зяключвайте и обединявайте темата със старите, то се е видяло че няма никакъв ефект от нея и смяна на президента няма да има скоро
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта