Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: Протест срещу БаткOFF !

Мнениеот EL GALAKTIKO » 16 мар 2010 13:27

2. Нелогичното разпродаване на "Дрийм Тийм"-на Левски :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 13:32

shammi написа:

С удоволствие ще ти отговоря - Да, той ги назначава тез лумпени, които се натискат и подколенчват с празни обещания и приказки. И не се учудвайте че ще изхвърли Гонзо. Всеки има определена доза доверие в някого и когато се издъни за нам кой си път изхвърча.
Честно казано ако аз бях на мястото на Батков та ако ще и фашист ме наречи - клуба няма да види и стотинка докато не си я заработи, а подобни Гонзо, Достанич и знайни и незнайни недоказани специалистчета щяха само да посещават Герена за мачове евентуално.....

Пък сега в твоя стил бе УМНИК - не ми отговори кой да купи отбора????? Дай ми име???

Не съм запознат с делата и преговорите на Батков, но случайно или не в медиите се тиражираха доста имена. Да не мислиш, че няма кой да купи клуб като Левски ли? Или просто вярваш на думите на Батков, които са доказани лъжи...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
IORGOS PAPADOPULIS
Контакти:

Мнениеот IORGOS PAPADOPULIS » 16 мар 2010 13:32

Много хора не разбират сериозноста на положението !
Трябва промяна в цялостната политика на клуба.Трябва Европейско мислене,правилна трансферна политика и най вече да се мисли в перспектива.Много клубове в Европа са изградили този модел който работи и им носи успехи.Трябва да се изтрие балканското мислене и говорене и нашенския манталитет иначе все ще сме си в това положение. :!:

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 16 мар 2010 13:37

А някой замисля ли се, защо отбори като Берое, Пирин, та дори и Монтана, които имат 1/50 от бюджетите на Левски и ЦСКА ,показват футбол с 2 класи по-добър от тия лигльовци.Не става само с пари..........

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 16 мар 2010 13:38

IORGOS PAPADOPULIS написа:Много хора не разбират сериозноста на положението !
Трябва промяна в цялостната политика на клуба.Трябва Европейско мислене,правилна трансферна политика и най вече да се мисли в перспектива.Много клубове в Европа са изградили този модел който работи и им носи успехи.Трябва да се изтрие балканското мислене и говорене и нашенския манталитет иначе все ще сме си в това положение. :!:

А как бе. Защо са ти промени в управлението и европейски модел. Ето виж, бай Ганьо ще направи от Гонзо новият сър Алекс? Това не ти ли стига? :) Ако питаш господата шами и илсенгард, стига само факта, че заплатите не се бавят. Отделен е въпроса, че качествен треньор не е назначаван от времето на Чорни. Това с Мъри и Наско си е чиста проба късмет. Такива като тях се срещат рядко...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

mun4o1
Контакти:

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!

Мнениеот mun4o1 » 16 мар 2010 13:41

shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......

Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.

butragenio

Мнениеот butragenio » 16 мар 2010 13:43

ДОКАТО АГЕНТ "ТАРА" Е НАЧЕЛО НА ЛЮБИМИЯ МИ КЛУБ, НЯМА ДА СТЪПЯ НА МАЧ НА ЛЕВСКИ. СРАМНО Е ТАКЪВ ЧОВЕК ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРА С НАЙ-ВЕЛИКЯТ КЛУБ В БЪЛГАРИЯ! ВЪН
Седем метра е вратата, седем гола на ЧОРБАТА!

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Спасението на Левски се казва Васил Божков!!!

Мнениеот child in time » 16 мар 2010 13:43

mun4o1 написа:
shammi написа:Поредната смешна и измислена тема.... Вие наистина се чудите с какво да си чешете езиците.....
Във време на световна финансова криза никой не купува ей така просто отбори.......

Извиняваи специалисте , ти защо не отидеш при Дянков , да му помагаш да изкарате държавата от кризата , защото като гледам как пишеш , май си голям икономист. А това темата каква е - не го решаваш ти или най - малкото не е коректно да се изказваш по този начин.

Коректно или не колегата е прав! Още по - страшно реалист е!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 16 мар 2010 13:44

bigbonusprize написа:
shammi написа:

Дай ми име???

Не съм запознат с делата и преговорите на Батков, но случайно или не в медиите се тиражираха доста имена. Да не мислиш, че няма кой да купи клуб като Левски ли? Или просто вярваш на думите на Батков, които са доказани лъжи...

Знаеш ли, в положение сме на световна финансова криза, а издръжката на един отбор / освен в случаите когато влезе в ШЛ или ЛЕ / е тежка и гълта доста средства.... не смятам, че Батков държи отбора за да прави напук на некои фенове а? Ти на какво мнение си?

А моята идея не е да се заяждаме тъпо и упорито, а след като сме такива върли фенове и искаме да участваме във вземането на решения за клуба защо по дяволите не сме като постоянно цитираните Ливърпул, Челси и т.н.т. където феновете в 90% са с абонаментни карти и имат право да се намесват, защото пък това е част от финансовата стабилност на клуба, а ние сме с едва 10 % -----Та питам ние какво искаме???? Хем да си правим каквото си искаме в клуба, хем някой да издържа нашите прищевки???
Помисли върху това...
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 16 мар 2010 13:48

[offtopic]
ilsengard написа:Айде зяключвайте и обединявайте темата със старите, то се е видяло че няма никакъв ефект от нея и смяна на президента няма да има скоро

А ти може ли чорбарче да си кротиш в кочинката, щото с мненията си до тук не показваш много, че си левскар и само провокираш и се заяждаш! Моля да не се обръща внимание на гнусната комунистическа шунка, която пише с този ник "ilsengard". Поп Кръстю![/offtopic]
Последна промяна от McLovin на 16 мар 2010 14:39, променено общо 1 път.
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Върни се в “Архив”