Левски-Славия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Левски-Славия
Едва ли ще вкараме повече от 2 гола на М'Боли. Въпросът е в това да не допуснем те да ни вкарат.
от valdes 71 на 15 Мар 2010 17:59
Аз мисля че лефски ще бие ,инече резила става пълен![]()
![]()
![]()
Ти мисленето го остави на тези,които го могат.

НАСТАНЕ ДЕН, СЛЪНЦЕ ИЗГРЕЕ,
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
И СИНЬО ОБСИПЕ СВОДА НЕБЕСЕН
Точно този мач Левски ще го спечели без проблем по простата причина,че Вуцан е по-зле и от Гонзо 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Добре ма ако може с вързани и добре обути чипици, че Вуцов както реве това общинския съвет на Перник ряпа да яде.
[offtopic]Леле не ми се мисли ако съдията отсъди несъществуваща дузпа.Вили ще откачи и ще спука от бой съдията

Жалко,че Вилито няма да е на скамейката и да диша във врата на съдийте.Много ще е интересно,ако Славия поведе, какво ще прави съдията 

0:2 с лекота
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
Според мен и двата отбора сме трагедия в момента , много ми се ще да ви изтряскаме на Герена , но просто нашите са п.тки и нямат психика да скочат яко и да се раздадат
Ако си повярват , съвсем възможно е да вземем нещо , за съжаление очаквам и обичайните съдийски тесли срещу Славия, без тях не може ... Хубаво за нас е , че изгониха Петраш и Сърмов , то и ние си имаме нашите проблеми де, но се надявам Попара и Алберони да бъдат готови
Всичко е възможно в този мач , така че не се наемам да дам прогноза ... Мисля , че ще направим услуга на Левски ако ви бием , просто Гонзо не става за треньор , а и така повече фенове ще се обедините срещу Бай Ганя ; по-добре останете една година извън Европа , но да се започне подмладяване , налагане на юноши и назначаване на добър специалист , а не да се класирате и пак да отпаднете срамно

Всичко е възможно в този мач , така че не се наемам да дам прогноза ... Мисля , че ще направим услуга на Левски ако ви бием , просто Гонзо не става за треньор , а и така повече фенове ще се обедините срещу Бай Ганя ; по-добре останете една година извън Европа , но да се започне подмладяване , налагане на юноши и назначаване на добър специалист , а не да се класирате и пак да отпаднете срамно

- IVAN.CYPRUS.BLUE
Славия не е Литекс защо всички сте толкова черногледи.Да и другото си е вярно че ЛЕВСКИ не е този ЛЕВСКИ който ние знаем и искаме.Но мача е твърда победа на ЛЕВСКИ.Прогноза която мога да предвидя е 3:1 за ЛЕВСКИ.Да смеитесе смехът е здраве.Светът е оцелял защото се е смял.Това си е наше габровско ,за смехът де.
Но прогнозата ,не е шега.3:1

АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ.
-
LaRgO написа:Ако Левски загуби мача няма да се класират за място в Европа.Ама то с тая игра по-добре въобще да не се класираме.Иначе за да бием Славия,Петков не трябва да пази на вратата,иначе пак ще гледаме красиви голове от 50м.Хубавото е, че Сърмов е наказан и няма да играе.Ако Йовов и Кръстовчев не играят имаме голям шанс да бием.
Най- после едно умно левскарче! Евала! Миле гърбавия.
миле гърбавия написа:LaRgO написа:Ако Левски загуби мача няма да се класират за място в Европа.Ама то с тая игра по-добре въобще да не се класираме.Иначе за да бием Славия,Петков не трябва да пази на вратата,иначе пак ще гледаме красиви голове от 50м.Хубавото е, че Сърмов е наказан и няма да играе.Ако Йовов и Кръстовчев не играят имаме голям шанс да бием.
Най- после едно умно левскарче! Евала! Миле гърбавия.
[offtopic]Благодаря !