Литекс-Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Литекс-Левски
Полузащитникът на Левски Лъчезар Балтанов сподели на днешната пресконференция на "сините", че напрежението в лагера на шампионите преди утрешното гостуване на Литекс е убийствено. "Нормално е преди такива срещи да има такова напрежение – все пак спорът е за титлата на България.
-
Червенков да вземе да "удари" 4 грозданки...и да ходи да си ляга...не да плещи глупости !
-
- Контакти:
maximalniq написа:Мисля,че Гонзо трябва да пусне интервюто на Червенков на футболистите на Левски ,да се надъхат преди мач.![]()
съгласен , +1
- Levski_1914 forever
- Контакти:
Очаквам победа за Левски разбира се,но както казаха повечето БГ треньори(а и не само те),всеки може да победи всеки,така,че нищо не се знае!Успех за наще!
---------------
Само Левски!!!
---------------
Само Левски!!!

Левски завинаги в моето сърце!
- levskar in CY
- Контакти:
Победа за Левски ако ще и с половин гол.И дано съдията не взима деино участие в определянето на резултата!
Дано ни зарадват!!!!И само ЛЕВСКИ!

Айде Лавинааааа, тръгвамеееееее! САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА !
Според мен садията е без значение едва ли втори път би повлиял на играта! Днес бием в Ловеч които и да ни свири! Само така можем да останем в борбата за титлата, а гонзо и компания могат да победят всеки и навсякаде! Най искрено им желая да ни накарат да се гордеем с тях за пореден път.Успех СИНЯ МАШИНО!!!
- edmon_dantes
- Контакти:
levski_ventsi написа:maximalniq написа:Мисля,че Гонзо трябва да пусне интервюто на Червенков на футболистите на Левски ,да се надъхат преди мач.![]()
съгласен , +1
+100
Мачкай люляците, СИНЯ ЛАВИНО! САМО ЛЕВСКИ!
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

Re: Съдията на Литекс-Левски
pehopeho написа:Искам да чуя коментарите ви относно назначението на главния съдия за мача Литекс - Левски. И не е ли малко странно, че се назначава същия съдия който явно подпря Литекс в предния мач между двата отбора!!!
Още преди да е почнал мача почнаха да ревът

YA GUNNERS YA