Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот modor » 08 мар 2010 14:09

Дано се получи хубав мач за нашите стандарти :oops:
Прогнозирам равен или минимална победа за Левски ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 08 мар 2010 14:28

Един Х много ще зарадва ЦСКА и Локо Сф. Затова нека зарадват хем сините и оранжевите фенове с 7:7, хем и тези на ЦСКА и Локото.

Да се върнем в реалността. 3:0 за Литекс, ако се оттърсят от предишната среща.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

anti78
Контакти:

Мнениеот anti78 » 08 мар 2010 14:47

Незнам дали ще бием Литекс,но че ще е голяма битка е ясно отсега.Зависи и от терена в какво състояние ще е,ако е като на Овча Купел не можем да очакваме кой знае какъв класен футбол.Доста хора нападат Гонзо за тактиката срещу Миньор,за мен тактиката си беше добра на такъв терен ти трябват мощни нападатели които да мачкат,а дали са се справили това е отделен въпрос.След дербито с Литекс ще стане ясно какво ще гоним по натам-титлата или медали.Успех Гонзо!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 14:57

..........
Последна промяна от POPCORN на 08 мар 2010 14:58, променено общо 1 път.
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 08 мар 2010 14:57

Първо си погледнете вашите собственици и играчи,както и дълговете-все още неплатени.Аз никога не съм ги наричал Латекс,защото са достоен противник.Съдията с нищо не ни е помогнал-даже и Сашко Диков призна факта с настъпването,а има и един много красив кадър как ръката на защитника на Миньор дърпа фанелката-ама вие такива неща не обичате да гледате!И няма сини очила-просто гледах Стара Загора и Кюстендил.Впрочем не играхте ли и вие 65 мин с човек повече?Но както споменах,не обичате такива напомняния-например феноменалните прояви на Акалски,заради когото вкарахте три гола без свястна атака?Всеки ни бил,пък само три точки разлика-как стават тези работи,не знам.Пък Литекс може и да ни бие,ама нещо много не ми се вярва-само искам да ви видя изкривените физиономии при наша победа там-и стига ми!А призракът на 9 май ще ви стряска още дълго,даже ви е подпочнал вече...

не играхме от 51 мин с човек повече вие играхте 70 мин с човек повече!Сашо Диков като е казал че има дузпа и е дузпа така ли?Кво значи видяхме ви в Стар Загора.Берое да не са слаб отбор?Там нямат загуба пък и малко са отборите които са им взели точка на тоя стадион.А гледа ли първият мач на ЦСКА?И там ли играхме трагично?Просто е много смешно да обиждаш съперниците ти при положение ,че те водят с 3-6 точки!Ако те са жалки какво да кажеме за по-долните следователно и вие!А да Акалски ни пусна головете ясно.хахаха ебати смешната работа![/quote]
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 08 мар 2010 15:13

Вие от една супер измислена дузпа много голямо самочуствие придобихте.
Не че ние сме много добри но вие сте направо жалки.
Пълна скръб сте. Къде сте тръгнали и шампиони да ставате.
Дано поне устискате един равен с ония селяни.
Но ме съмнява, защото сте пълна пародия.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 08 мар 2010 15:31

POPCORN написа:
Синьо сърце написа:
Empty написа:Незнам защо си мислите, че Литекс са по -слаби от Миньор....тях с измислена дузпа в последната минута ги бихте и играха 70 мин. с човек по-малко.Просто незнам от къде ви извира това самочувствие :shock:

Самочувствието ни идва от жалките подобия на отбори,които представляват Литекс и ЦСКА.Дузпата за ваш ужас е реална,но мисля,че проблемите са по-дълбоки-у вас се възраждат спомените за предни години-7 точки,5 точки,4 точки...Тази година бяха 15 по едно време,сега са три...Победа в Ловеч просто ще ви накара да се насерете,та затова неистовия ви вой сега е смешен,бием ли в неделя ще проглушите ушите на всички!Но ние с вашите простотии сме свикнали-май не искате да си спомните какво говорехте миналата година при 4 точки преднина,преди 9 май?Или и 9 май не помните?Нищо,ние ще се постараем да ви го припомним!А ако ви успокояват приказките колко е слаб Левски-радвам се за вас,ще се видим в 6 кръг,дотогава-приятно квичене!

жалките подобия на отбори ха ха ха .много си оригинален.ти при положение, че тая година ви биха всички и ми говориш за жлаки отбори.Още другият кръг ще ви гледаме сейра и мрънкането, как Батков е смешник а гонзо не става за тренер.То трявбаше да е тоя кръг ама съдията ви помогна!Виж другият кръг Латекса както го наричате ако взем та ви бие най-после си седнете на гъза и ще почнете да гледате малко по реално на нещатата.Много бързо сложихте сините очила от първият кръг още!То Левски няма играчи, няма тренер, собственик което е мекере и ще ми говори за жалки отбори.

Добре бе, хора, стига с това тренер - нарича се ТРЕНЬОР. Нямам предвид само Пуканката, много хора така го изписвате. Направо дразни! Знам, че сега много хора ще ми се нахвърлят като орел на мърша :mrgreen:
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 08 мар 2010 15:49

Нека всеки да си гледа собствения отбор. Тепърва има още много мачове, включително и директни сблъсъци между първите 4 отбора. За мача с Литекс се очаква да са готови Мечо и Йовов и според мен с тях ще изглеждаме по различен начин.

Потребителски аватар
denisB

Мнениеот denisB » 08 мар 2010 16:31

captain_drifuss написа:какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. Левски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!

+1

levski_777
Контакти:

Мнениеот levski_777 » 08 мар 2010 16:35

3:2 за ЛЕВСКИ

Върни се в “Архив”