Прогнозирам равен или минимална победа за Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Първо си погледнете вашите собственици и играчи,както и дълговете-все още неплатени.Аз никога не съм ги наричал Латекс,защото са достоен противник.Съдията с нищо не ни е помогнал-даже и Сашко Диков призна факта с настъпването,а има и един много красив кадър как ръката на защитника на Миньор дърпа фанелката-ама вие такива неща не обичате да гледате!И няма сини очила-просто гледах Стара Загора и Кюстендил.Впрочем не играхте ли и вие 65 мин с човек повече?Но както споменах,не обичате такива напомняния-например феноменалните прояви на Акалски,заради когото вкарахте три гола без свястна атака?Всеки ни бил,пък само три точки разлика-как стават тези работи,не знам.Пък Литекс може и да ни бие,ама нещо много не ми се вярва-само искам да ви видя изкривените физиономии при наша победа там-и стига ми!А призракът на 9 май ще ви стряска още дълго,даже ви е подпочнал вече...
POPCORN написа:Синьо сърце написа:Empty написа:Незнам защо си мислите, че Литекс са по -слаби от Миньор....тях с измислена дузпа в последната минута ги бихте и играха 70 мин. с човек по-малко.Просто незнам от къде ви извира това самочувствие
Самочувствието ни идва от жалките подобия на отбори,които представляват Литекс и ЦСКА.Дузпата за ваш ужас е реална,но мисля,че проблемите са по-дълбоки-у вас се възраждат спомените за предни години-7 точки,5 точки,4 точки...Тази година бяха 15 по едно време,сега са три...Победа в Ловеч просто ще ви накара да се насерете,та затова неистовия ви вой сега е смешен,бием ли в неделя ще проглушите ушите на всички!Но ние с вашите простотии сме свикнали-май не искате да си спомните какво говорехте миналата година при 4 точки преднина,преди 9 май?Или и 9 май не помните?Нищо,ние ще се постараем да ви го припомним!А ако ви успокояват приказките колко е слаб Левски-радвам се за вас,ще се видим в 6 кръг,дотогава-приятно квичене!
жалките подобия на отбори ха ха ха .много си оригинален.ти при положение, че тая година ви биха всички и ми говориш за жлаки отбори.Още другият кръг ще ви гледаме сейра и мрънкането, как Батков е смешник а гонзо не става за тренер.То трявбаше да е тоя кръг ама съдията ви помогна!Виж другият кръг Латекса както го наричате ако взем та ви бие най-после си седнете на гъза и ще почнете да гледате малко по реално на нещатата.Много бързо сложихте сините очила от първият кръг още!То Левски няма играчи, няма тренер, собственик което е мекере и ще ми говори за жалки отбори.
captain_drifuss написа:какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. Левски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта