Литекс-Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Fridtjof Nansen
Контакти:

Re: Литекс-Левски

Мнениеот Fridtjof Nansen » 08 мар 2010 11:09

POPCORN написа:
tihomires написа:Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място... :) Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!

за какви фаворити говориш като оставт от ЦСКА с 3 точки и от 6 на Литекс.Да не говорим, че Левски има много по тежка проглрама от Литекс и ЦСКА.Тая година няма да са Левски шампиони и не защото се заяждам а защотот си е така!Ако искате се хванеме на бас на нещо и готово.А доводи имам много.Най-тежки мачове, второ нямат равностойни заместители на скаймейката.Трето тия футболисти където са в Левски в момента абсурд да издържат на сряда събота сряда събота!То севидя още вчера към 75 мин. левскарите не тичаха ввъбще бяха сдали багажа :)По вероятно е Локо да стане шампион отколкото Левски!Поне аз така мисля и не се заяждам!

1. "Левски" е изоставал и с повече точки, когато е ставал шампион и ти трябва да го знаеш добре. :mrgreen:
2. Програмата на "Левски" не се различава от тази на "Литекс" и ЦСКА - 14 мача за първенството. :) Ако не си забелязал, "Левски" играе по-силно като гост :)
3. Цикъл "сряда - събота" тази пролет за "Левски" няма, по простата причина, че играе само за първенство. Виж, ЦСКА ще трябва да поритат извънредно и за купата на страната, но това е техен проблем. :mrgreen:
Последна промяна от Fridtjof Nansen на 08 мар 2010 11:20, променено общо 1 път.
Отборът ЦСКА е толкова Централен Спортен Клуб на Армията, колкото Банка ДСК е Държавна Спестовна Каса - две кухи, лишени от съдържание абревиатури от миналото.

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 08 мар 2010 11:11

Трудно мога да дам прогноза. И двата отбора не показват никаква стойностна игра. Двубоят си е 1Х2. Само съдията да не играе главна роля :lol:

Потребителски аватар
hepi
Контакти:

Мнениеот hepi » 08 мар 2010 11:23

vaskonti написа:
hepi написа:Госпожици привърженици на ЦСКА, защо не погледнете как играят вашите любимци и тимчето от Ловеч. Именно затова вярваме, че отново ще сме шампиони ;)

Момиченце-кокиченце, а защо не видиш как играе и любимият ти син отбор преди да бъдеш такава оптимистка?

Именно затова :lol: Левски игра и победи Миньор, а вие как завършихте с тях през есента, не беше ли 0:3 :roll:

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 08 мар 2010 11:28

captain_drifuss написа:какво говориш, не само че не направихте чудеса, направо си се изложихте... дори се наложи съдията да ви спасява накрая. лефски НЕ е в състояние да спечели 14 мача подред, осъзнайте го. В следващите 6 мача да вземет две-три точки максимум! Мачовете с Литекс, Локо София и ЦСКА мисля че ще ги загубите, приемате локо Пловдив и Славия, където също не знам дали ше спечелите на фона на вчерашната ви игра и имате гостуване на Черноморец- също доста проблематично на фона на факта че докато стигнете до там вече ще сте натрупали 4-5 загуби...
вместо да бленувате титли погледнете фактите- борите се за трето място.... и засега губите!

1 Не си прави труда да пресмяташ колко точки ще вземем!
2 Не можеш да бъдеш сигурен, че ни трябва трето място ли, че ще бъдем по-надолу в класирането.
3 Гледай си твоят отбор, а не нашият!
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 08 мар 2010 11:29

Интересно, не знаех че от мачовете с Миньор зависи кой ще е шампион. Ако следваме гениалната ти логика вие пък паднахте от Берое като домакин, ЦСКА измъкна равен като гост! Както виждаш по твоите критерии това е железен аргумент в моя полза, така че пак премисли оптимизма си.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
stussy
Контакти:

Мнениеот stussy » 08 мар 2010 11:36

абе всичките ни отбори са една сила,,,
трагедия за футбола ни...
бавен тромав на грозни стадиони и терени...
да се обединят феновете на всички отбори и пред футболния ни жалък съюз
да стряскат вече тези октоподи...
Още те държи:)...Болест е...

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 08 мар 2010 11:36

Като фен на ПФК ЛеВски се надявам да вземем победата,но и Х ще ни устройва при евентуална добра серия с/у очертаващите се трудни мачове.Да наистина вчера треперихме до края.Но искам да кажа следното,моето скромно мнение е такова че като гледах мачовете на Литекс и ЦСКА хаха искаше ми се да съм спокоен но уви това е кошмар.Отборите се дънят накуп.Това говори за мега слаби трньори и такава подготовка през зимата пълна пародия.Г-н Червенков беше до тука балон надут от Ст Стилов и отбора вървеше на скорост.Литекс са много добре балансиран отбор със много опитни играчи мо треньора е много зле.Всички се смееха на Ст.Стоилов за правилния футбол и го скъсваха от майтапи.Червенков направи адски слаба подготовка загубиха контролите си т.е биха някъв отбор от Б или В гупа за самочуствие а сега го гледам след 2та слаби мача като дава интервюта набляга на фразата.....поне играем модерен футбол.... явно това е новата хитачка.Играят ...ганкиното Пирин ги утрепа даже се смилиха и спряха да ги базикат с удари от далече че срамота.ЦСКА нз неискам да ги коментирам да не стават простоии после из форума,но ще драсна един ред.Не лош треньор според мене но разполага със много слаби футболисти и мног зле неорентирано ръководство,което сдаде шампионската титла със мега глупавите си трансфери най вече заради Киро и двамата Ивановци.Имат един Т.Янчев и до там кръгли нули във 2-та мача или просто много слаба подготовка което май е по-вярно ....но дотук имат си ръковотство което си знае работата.Дано тия два отбора влязат във форма че иначе не на чака добро в Бг футбола.Локото явно добре се орентира,знаят си програмата която според мене си е не толкова лоша,че ще наблегнат няколко кръга яко на педалите да извлекът максимума от точки и после целта ще е просто да се задържат там където ще могат да играят в Европа.
За ПФК Левски каво да кажа наистина слабо играхме не защото сме слаби а защото немогат да са нредят играчите според мен.Еню за нищо не става само пречеше през цялото време сърце голямо талант никакъв.Надявам се да оцелем във Ловеч излезем ли сухи от там мисля че шансове за класиране във 3-та а защо не и за нещо по добро ще имаме ;)

iotur

Мнениеот iotur » 08 мар 2010 11:37

мачът да свършва както дойде - божа работа - друго ми е интересно сега - ще поискат ли от Литекс чужд съдия ( от Кипър например) след това, което се случи вчера ?

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 08 мар 2010 11:46

Труден мач за прогнозиране.
Все пак ми се иска да победим в Ловеч.
Прогнозата ми е: 0:0 или 0:1 за Левски.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Yanev
Контакти:

Мнениеот Yanev » 08 мар 2010 12:03

lakito7 написа:Не може да стане това,защото на всички е ясно,че ако Левски спечели, 99% сме шампиони.

На всички е ясно .. :mrgreen:
Това е чувството,което в нас гори ..
Изображение

Върни се в “Архив”