POPCORN написа:tihomires написа:Не ме очарова играта на Левски в мача с Миньор, но като гледах и Литекс и ЦСКА, не мисля че ни превъзхождат с нищо. Просто в момента нивото на отборите е много слабо, силите са изравнени и който направи по-малко издънки ще стане шампион!!! Една победа на Левски и една победа на Локо Сф , според мен ще направи 2-та отбора фаворити за челните места и мачът помежду им ще очертае фаворитът за първото място...Надявам се това да е ЛЕВСКИ !!!
за какви фаворити говориш като оставт от ЦСКА с 3 точки и от 6 на Литекс.Да не говорим, че Левски има много по тежка проглрама от Литекс и ЦСКА.Тая година няма да са Левски шампиони и не защото се заяждам а защотот си е така!Ако искате се хванеме на бас на нещо и готово.А доводи имам много.Най-тежки мачове, второ нямат равностойни заместители на скаймейката.Трето тия футболисти където са в Левски в момента абсурд да издържат на сряда събота сряда събота!То севидя още вчера към 75 мин. левскарите не тичаха ввъбще бяха сдали багажаПо вероятно е Локо да стане шампион отколкото Левски!Поне аз така мисля и не се заяждам!
1. "Левски" е изоставал и с повече точки, когато е ставал шампион и ти трябва да го знаеш добре.

2. Програмата на "Левски" не се различава от тази на "Литекс" и ЦСКА - 14 мача за първенството.

3. Цикъл "сряда - събота" тази пролет за "Левски" няма, по простата причина, че играе само за първенство. Виж, ЦСКА ще трябва да поритат извънредно и за купата на страната, но това е техен проблем.