ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

THE G.A.M.E

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 мар 2010 19:14

Наистина се измества акцента !
Трите точки са факт......но играта с която ги взехме - НЕ Е !
И вместо да си поговорим за играта....защо така играхме, защо отново се поумориха към 70 мин. защо тия безконечни центрирания.....защо в тоя важем мач, Гонзо смени схемата, та самият Сашо Александров каза, че това ги е затруднило сериозно ? ! ?
Ние сме тръгнали да обясняваме на "червените"- що е дузпа, и има ли тя почва в 88 мин. ? ! ?
Нека си реват цесекарите.....да свикват !
Че след 6 кръг....ще имат нужда от практика !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 07 мар 2010 19:17

Нито съм циврил нито съм псувал ,но след като се получи 2-ри мач като този Черно море - Левски после да не питате кога са ви подпирали.........И нищо лично кефя ви се ,че пак ще ви добутат до ЕКТ и отново ще има 0 0 6 1:17 или 1 0 5 1:9 .И сега сигурно ще ме наречеш "българин" .Аз не искам да гледам изкуствено добутани до ЕКТ футболни клубове ,които не знаят къде се намират и за какво изобщо се борят.За там се класират тези ,които най-много заслужават и които показват игра на терена!!!!!![/quote]
А аз къде съм казал,че Левски в този си вид заслужава да стане шампион е респективно да участва в ЕКТ?Друг е въпроса,че и не виждам кой е този отбор в момента,който трябва да представя България в тези турнири.А колкото до темата "1:17" или както там искаш я наречи мисля,че няма смисъл да говорим.Ще кажа само ,че разбирам какво ти е било тогава. ;)

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 мар 2010 19:19

Започнахте много да спамите, придържайте се към темата, ако има още какво да се каже!

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 мар 2010 19:20

THE G.A.M.E написа:Наистина се измества акцента !
Трите точки са факт......но играта с която ги взехме - НЕ Е !
И вместо да си поговорим за играта....защо така играхме, защо отново се поумориха към 70 мин. защо тия безконечни центрирания.....защо в тоя важем мач, Гонзо смени схемата, та самият Сашо Александров каза, че това ги е затруднило сериозно ? ! ?
Ние сме тръгнали да обясняваме на "червените"- що е дузпа, и има ли тя почва в 88 мин. ? ! ?
Нека си реват цесекарите.....да свикват !
Че след 6 кръг....ще имат нужда от практика !

Еми няма как.... на всяко мнение, дето е за самия мач, за играта на отбора, головете, тактиката, схемата и.т.н., се падат по 20 спам-мнения за това дали е имало дузпа или не.

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 07 мар 2010 19:21

Темата е вече безсмислена ...

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Мнениеот L_Messi » 07 мар 2010 19:21

kartago написа:Започнахте много да спамите, придържайте се към темата, ако има още какво да се каже!

Направо затваряй темата. Ако искат, колегите във форума на ЦСКА да си нарпавят тема за дузпите на Левски, а ние така или иначе ще си направим тема за мача с Литекс и там ще коментираме играта на нашия отбор.

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 07 мар 2010 19:23

след като това е вашето желание, заключвам темата, и без това взехте само да спамите! ;)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Върни се в “Архив”