ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ-МИНЬОР

Мнениеот vaskonti » 07 мар 2010 18:20

bossar написа:
vaskonti написа:
bossar написа:Даниел Златков заяви-"Миро Антонов го познавам, знам как гърдира топката. Бях с вдигнати ръце, БУТНАХ го и той падна на земята.Не знам как Ангел Ангелов реши да свири дузпа."
Хем го бутнал, а пък този ,защо пада, за да свирят дузпа. :)

Ти четеш ли въобще какво пишеш? като си толкова хитър кажи как го е бутнал с вдигнати ръце?

В сумото с какво се бутат ,не знаех, че се играело сумо-извинявай.
Във футбола с какво можеш да буташ?

Това опит за строумие ли е? Във футбола можеш да буташ с тяло и това не е нарушение. Не мога да повярвам, че се налага да уточнявам подобно нещо, което според мен се знае от всеки, ама явно не е от всеки. Ако и бутане с тяло се свири нарушение, то тогава би трябвало на практика всяко докосване да е фаул. Което очевидно е тъпо!
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 07 мар 2010 18:21

Gutev написа:
slavia_forever написа:Защото има и отбори, чиито съдийски грешки не се случват толкова често в тяхна полза. Както има и отбори, при които свиренето в тяхна полза е стандарт.

Добре, значи излиза че и свиренето срещу нас е стандарт, но явно се коментира само удобното

Аз даже и не си направих труда да коментирам в детайли, както и да визирам който и да било. В случая пак казвам, Левски заслужававаше повече победата, но съм отвратен от начина, по който я постигна.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 мар 2010 18:21

kartago написа:
МЕЦИ написа:За да се успокоят духовете,ще кажа,че дуЗпа имаше...Защото:
1.имаше дузпа.
2.дузпа имаше :)
Това в рамките на шегата...Имам 2 въпроса...
1.Гледате ли футбол изобщо?!Истински..Не говоря за смешното нещо в смешната ни държава...
2.Към модераторите-Защо се допуска псуване,обиди,заяждане и т.н.,а се трият отговорите в нормален тон на такива ...изказвания...Визирам Пуканката,която тук просто се включва за да дразни ...Или има приоритетни хора и лично отношение?!

Цитирай ми, къде е поуста на Пуканката за който ми говориш, да не съм го изтрил, ако е провокативен, и ако обижда, да не съм го отстранил?!...........Всичко друго е празни приказки!...............Колкото имаше и дузпа! ;)

Не споря...Всеки е прав за себе си...Въпросът е-за кого е този форум-за модераторите или за запалянковците ?!Не мога да цитирам по памет, а няма и да търся поста му,но е факт,че отговорът ми на...примерно"смешници сте? ,беше-"като теб" и беше изтрит..Няма значение...Не пиша глупости във форума на ...за да чета такива тук и да има обяснение-"всеки има право на мнение"...
А колкото и да спорим дали има или няма дузпа..свирена е..ако не беше ,пак щеше да е същото...
Лошото е ,че Левски е безумно слаб...
Лека вечер и лека работа...Въпросът ми явно беше безсмислен...
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Мацек
Контакти:

Мнениеот Мацек » 07 мар 2010 18:22

THE G.A.M.E написа:
Yasso написа:Аз пък търсех някъде да заложа, че Сърмов и Бардон няма да получат жълти картони ако ще и 100 фаула да извършат, и че ще има дузпа за левски в последните 5 минути, ама не намерих такъв букмейкър :lol:

Вместо да кажат, че цял мач нищо не играха слещу 10 души ( както ние нищо не играхме вчера срещу Берое) - те седнали да ми разтягат лукуми за някаква събута обувка.... :roll:

Пак ви казвам - заради такива "победи" феновете на почти всички останали отбори ви мразят.....

Както е казал поета : Дайте дузпа, спасете левски :!:

Може и да ни мразят всички други фенове......но виж, че на всяко едно анти"Левски" мнение......се падат по две левскарски !
Ето за това, футболен Клуб Левски .....е най големият в България ! ..... ;)

СМЕЕЕХ!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 07 мар 2010 18:23

Ако,това което днес свириха срещу Миньор,бе свирено срещу Левски, щяха 3 месеца всички агенти Декларации да пишат тук.Видя се предния кръг,че като не играе Левски няма и скандали.Не може с игра на ниво "Б" група да искате съдийте да Ви правят шампиони :x

gun175
Контакти:

Мнениеот gun175 » 07 мар 2010 18:25

Цесекарчетата сега ни плюят но как ли ще се радвам ако бием Литекс другия мач.... :mrgreen: :mrgreen:
сигурно тогава няма да имат нищо против да ни дадат дузпа и в 92мин :)

Потребителски аватар
BOCA.
Контакти:

Мнениеот BOCA. » 07 мар 2010 18:25

Madridist написа:
mOvE_ написа:Много смешен и жалък ЛЕВСКИ!Абсолютно безидеен!Проблемът на Левски, е че нямя треньор!!! И докато не бъде намерен такъв, представянето на отбора ще е такова! ЖАЛКО!

Много точен коментар. Поне за мен Гонзо не е никакъв треньор. Може ли при резултат 1-1 и червен картон за Миньор да играе с четирима защитници. Да не говорим, че предвид слабата игра днеска на сините футболисти не направи никакви смени и опити за промяна,единствено смени Сърмов и то защото получи контзуия.

Бреййй,много разбирате бе!!!!С трима защитници-една контра и гол и пак Гонзо виновен.Плюхте Кокала,сега Гонзо.Кой ви трябва?Румънеца в чорбата по-добър ли е и какви пари взема?
Боркиша - " Левски е основан на 24.05.1914 г."

bossar
Контакти:

Мнениеот bossar » 07 мар 2010 18:25

Покажи ми го къде го пише и ще се съглася-дузпата на Ман сити срещу Челси с ръце или с тяло беше -погледни и коментирай тогава.

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 07 мар 2010 18:26

Сега пък Гонзо каза,че обувката на момчето ''ПАДНА''.За ''падане'' на обувка в левски дават дузпа...това е

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 07 мар 2010 18:27

delqnski47 написа:
МЕЦИ написа:
delqnski47 написа:Обувката му падна от настъпването до колкото се вижда на повторението!Миньореца го бута само че с тяло и не използва лакти и тем подобни!То и гащите на тоя могат да му паднат,пак ли е дузпа???

Ако те бутна с тяло ...от балкона ...ПРИМЕРНО , а не с ръце,това какво е?!Убииство или...?!

Само да те светна че футбола НЕ е БАЛЕТ!Бутания стават почти на всеки мач и ако се свиреха нарушения и дузпи при всички такива ситуации нормалните резултати нямаше да са 3:0,1:2 или 3:3,а щяха да са 43:12,34:10 и т.н.!Това са единоборства и е напълно нормално!Но аре свирили са ви,свършило е.....!Единствено трябва да ви е СРАМ(даже някои журналя и фенове на ''Левски'' признаха че ги е срам от такава победа и че няма дузпа),че бихте по такъв грозен начин отбор,който няма никакви претенции и който остана с човек по малко още в 20-тата минута!
Не че нас не са ни подпирали!Спомням си мача със Славия и тия дузпи бяха малко измислени!Но мен тогава ме беше СРАМ от играта която показохме!А вие се биете в гърдите,но истината за ВАС ще излезе наяве така както при нас излезе наяве след 10-те поредни победи!

Добре,че ме светна :) Щом те е срам от 2 измислени дузпи,не те ли е срам от 30 измислени титли?
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Върни се в “Архив”