ViscaBarca написа:Поредното скандално съдийство срещу Барселона и поредната открадната Шампионска лига! Цял свят знае (дори феновете на Реал Мадрид), че няма по-ощетяван отбор от Барселона в историята на ШЛ/КЕШ. Буквално, ако всичко се свиреше като хората, щяхме да имаме поне 12 ШЛ, а балета щяха да са с по-малко от нас, защото половината са им подарени. 6 подаръка от Франко и още поне 3 подарени в периода 99-та до 2018-та!
Лапорта да вземе мерки - крайно време е! Ако трябва, направо да ни вади от този кирлив турнир и да си играем в Копа Либертадорес с Боха и Ривър. Ние нищо няма да изгубим, но Европейският футбол със сигурност ще загуби, защото няма по-интересен отбор за гледане от Барселона!
Колкото до Интер, ако съм фен на този отбор, ще ме е срам наистина! Никакъв футбол не показаха двата мача. Само контри и разчитане на това Барса да направи някоя грешка, което неимоверно, ще се случи някога колкото и да сме добри. Само, който нищо не прави, той не допуска грешки!
Пожелавам успех на Арсенал на финала! Пълна подкрепа имат от мен!
Май не помниш 2006 финала срещу Арсенал и 2009 полуфинала реванш с Челси,когато Михаел Балак гони съдията до центъра.Явно ощетяване и в двата мача за Арсенал и Челси.