Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот CSKA69 » 07 май 2025 19:18

Съгласен съм, че най-балансиран като игрови стил и опит изглежда отбора на ПСЖ. Но трябва да отдадем заслуженото на Интер все пак, след начина по който изиграха полуфиналите срещу Барселона, няма как те да не са фаворит за трофея ;)
Изображение

Изображение

ViscaBarca
Контакти:

Мнениеот ViscaBarca » 07 май 2025 19:48

Поредното скандално съдийство срещу Барселона и поредната открадната Шампионска лига! Цял свят знае (дори феновете на Реал Мадрид), че няма по-ощетяван отбор от Барселона в историята на ШЛ/КЕШ. Буквално, ако всичко се свиреше като хората, щяхме да имаме поне 12 ШЛ, а балета щяха да са с по-малко от нас, защото половината са им подарени. 6 подаръка от Франко и още поне 3 подарени в периода 99-та до 2018-та!

Лапорта да вземе мерки - крайно време е! Ако трябва, направо да ни вади от този кирлив турнир и да си играем в Копа Либертадорес с Боха и Ривър. Ние нищо няма да изгубим, но Европейският футбол със сигурност ще загуби, защото няма по-интересен отбор за гледане от Барселона!

Колкото до Интер, ако съм фен на този отбор, ще ме е срам наистина! Никакъв футбол не показаха двата мача. Само контри и разчитане на това Барса да направи някоя грешка, което неимоверно, ще се случи някога колкото и да сме добри. Само, който нищо не прави, той не допуска грешки!

Пожелавам успех на Арсенал на финала! Пълна подкрепа имат от мен!

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 07 май 2025 19:56

ViscaBarca написа:Поредното скандално съдийство срещу Барселона и поредната открадната Шампионска лига! Цял свят знае (дори феновете на Реал Мадрид), че няма по-ощетяван отбор от Барселона в историята на ШЛ/КЕШ. Буквално, ако всичко се свиреше като хората, щяхме да имаме поне 12 ШЛ, а балета щяха да са с по-малко от нас, защото половината са им подарени. 6 подаръка от Франко и още поне 3 подарени в периода 99-та до 2018-та!

Лапорта да вземе мерки - крайно време е! Ако трябва, направо да ни вади от този кирлив турнир и да си играем в Копа Либертадорес с Боха и Ривър. Ние нищо няма да изгубим, но Европейският футбол със сигурност ще загуби, защото няма по-интересен отбор за гледане от Барселона!

Колкото до Интер, ако съм фен на този отбор, ще ме е срам наистина! Никакъв футбол не показаха двата мача. Само контри и разчитане на това Барса да направи някоя грешка, което неимоверно, ще се случи някога колкото и да сме добри. Само, който нищо не прави, той не допуска грешки!

Пожелавам успех на Арсенал на финала! Пълна подкрепа имат от мен!

Абе направо щяхте да имате поне 50 не бъди скромен сега :(
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 07 май 2025 19:57

Интер направиха своите супер мачове и напълно си заслужиха финала.Сигурно вече се виждат шампиони,защото очакват ПСЖ на финала.Предполагам вече са им скроили шапката и си пият спокойно коктейлите.Обаче,ако се случи на Арсенал гредите да почнат да влизат и в някое меле да я набутат,то усмивките на интернистите може да помръкнат,защото нямат рецепта срещу схемата Артета.И кво казвате за такъв финал :(

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 07 май 2025 20:30

ViscaBarca написа:Лапорта да вземе мерки - крайно време е! Ако трябва, направо да ни вади от този кирлив турнир и да си играем в Копа Либертадорес с Боха и Ривър. Ние нищо няма да изгубим, но Европейският футбол със сигурност ще загуби, защото няма по-интересен отбор за гледане от Барселона!

Абсолютно!!!! При латиноамериканските хасмукари ще си паснете точно на място. Като дупе и гащи ще сте.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

zdravkos
Контакти:

#PSGARS: Шампионска лига (сезон 2024/2025)

Мнениеот zdravkos » 07 май 2025 22:29

Липсата на Дембеле се усеща в ПСЖ-то
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2025 22:34

Публиката в Париж е топ обаче, не си спомням толкова шумни да са били.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 07 май 2025 23:02

rmfan5 написа:
Pichichi написа:Този удар от Дъмфрис с бутоните в крак на защитник на Барса го гледаме цял сезон в Ла Лига да се свири
на 100 %-та дузпа защото обикновенно се случва от защитник с/у атакуващ играч. Сега се случи с/у защитника
опитващ се да защитава врата си и ВАР ...... :-)

Изображение

Няма удар в крака, наистина не мога да повярвам че някой може да гледа повторението на тази ситуация и да мисли че Дъмфрис удря защитника на Барса.
Стоп кадрите са страшна простотия която масово се използва от хора които искат да извъртят ситуацията както им е удобно.

Повторенията!
Точно в този момент предава камера която е дооооста отдалечена. Не видях повторение от близка камера.
Не знам как решаваш каквото и да било от камерата в реално втеме. Нали затова въведоха ВАР? Да може съдията да гледа повторения от 10-ки камери и СТОП КАДРИ и да взема най- доброто решение. Значи настъпват Винисиус в наказателното, съдията отива на ВАР и гледа 10- на проекции и СТОП КАДРИ и дава дузпа. Всички журналисти, коментатори и "елитни" съдии (бивши и настоящи) в един глас казват: "Настъпването в наказателното поле с бутоните в глезена е нарушение и се свири дузпа задължително. Това са новите инструкции и ги спазваме". Прегледай си всички дузпи свирени за Реал през сезона, ще забележиш няколко за които "Няма да повярваш че някой е видял дузпа" :-)
Ама едно е когато някой свири дузпа на база повторения и СТОП КАДРИ за твоя отбор и е друго когато реално същата игрова ситуация не се свири за отбор на който определено не симпатизираш. Тогава някак тази 100% това ситуация според съдии, журналисти и т.н.т. за теб е симулация и изкривяване чрез забавен кадър и СТОП КАДЪР който вече е простотия.
Ей го и снощи Арсен Венгер и той обясняваше как гледането на много кадри от камери и то забавено и СТОП КАДРИ изкривяват ситуацията и дузпа за Интер от която стана 2:0 нямало :-)
Та да решим ще гледаме ли камери и СТОП КАДРИ има ли ВАР почва във футбола или не? Също така да решим за настъпването с бутоните в глезена на противник кога е фаул и кога не. Ако е в наказателното и може да се свири дузпа за Реал практиката показва че се свири, по правилата е и е задължително.

https://www.dazn.com/es-ES/news/f%C3%BAtbol/pisoton-claro-audio-var-martinez-munuera-penalti-vinicius-real-sociedad-vs-real-madrid/vt0ww291o4c61iscwrefukfuc

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 07 май 2025 23:13

Какви стоп кадри, какви пет лева. Фаул няма!
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 07 май 2025 23:21

ПСЖ пак почнаха да я играят айляшката, да видим дали няма да си го получат за пореден път.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”