Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Кубарси правил шпагат за историята?? :lol: :lol: Коментаторчето по-пристрастен може ли да бъде. Знам че е фен на Милан, ама... :lol:
За жалост Шченсни не е достатъчно добър вратар за ШЛ. Интер имам чувството че ще вкарат 6 гола от 6 точни удара общо 2та мача :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Много открит футбол за фазата на турнира,..... все едно играят 1/2 на Хуан Гампер.
Изненадвам се че Интер издържат физически на темпото.
Изненадвам се че Интер издържат физически на темпото.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Много хубав двубой, който отиваше достатъчно за полуфинален сблъсък от Шампионската лига. Защитата на Индзаги отново показа доста колебания, но поне този път вкараха цели 3 гола. Според мен обаче Барселона има по-големите шансове да продължи към финала в Мюнхен.
Само не разбрах как и защо този шпагат на Кубарси беше определен като 'шпагат за историята'.
Само не разбрах как и защо този шпагат на Кубарси беше определен като 'шпагат за историята'.
- rebelheartous
- Контакти:
1914.1902 написа:Много хубав двубой, който отиваше достатъчно за полуфинален сблъсък от Шампионската лига. Защитата на Индзаги отново показа доста колебания, но поне този път вкараха цели 3 гола. .
А какво да кажем за защитата на Барса? Швейцарско сирене??
Отиваме към един много сложен реванш, където Интер ще има големи шансове за финала. Флик трябва да направи нещо отзад, но това партньорство Иниго (33 годишен) с Кубарси (19 год) за мен ще им създава сериозни ядове. Сам Ямал едва ли ще може да класира Барса.
rebelheartous написа:1914.1902 написа:Много хубав двубой, който отиваше достатъчно за полуфинален сблъсък от Шампионската лига. Защитата на Индзаги отново показа доста колебания, но поне този път вкараха цели 3 гола. .
А какво да кажем за защитата на Барса? Швейцарско сирене??
Отиваме към един много сложен реванш, където Интер ще има големи шансове за финала. Флик трябва да направи нещо отзад, но това партньорство Иниго (33 годишен) с Кубарси (19 год) за мен ще им създава сериозни ядове. Сам Ямал едва ли ще може да класира Барса.
Не бих искал да коментирам защитата на Барселона, защото реално през този сезон съм им гледал само четири мача (този с Интер днес и трите с Реал), като така не мога да им поставя обективна оценка за цялостното представяне в отбрана. Докато при нерадзурите се наблюдава спад в играта след последната пауза за националните отбори и не се вижда как ще се оправят тези проблеми в оставащите 5/6 мача.
Тактиката на Барселона е едновременно самоубийствена и наивна и въпреки това ето че са на крачка от финал в Шампионската лига! Няма логика във футбола, поне през този сезон :lol: Реваншът е абсолютно отворен - както Интер може да касира Барса, така и каталунците може да мушнат два -три гола в бързината и всичко да приключи..

- Furious_Monk
- Контакти:
Заспах преди мача, но браво на Интер... резултата им дава много голям шанс за реванша...Форца гранде Интер..
https://www.youtube.com/watch?v=GpxFUo7oxWM&list=RD3zx1ZtxUbGE&index=5
https://www.youtube.com/watch?v=GpxFUo7oxWM&list=RD3zx1ZtxUbGE&index=5
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Без правилото за гол на чужд терен шансовете са си равни. Барселона вече излезнаха веднъж от 4:4 в домакинския им мач за купата с победа 0:1 и се класираха и спечелиха финала.
За мен 50/50 с много условности. Ако Флик вкара в игра Тер Щеген даже мога да дам леко предимство за Барса. Интер преди дни загубиха на Меаца 0:1 от Рома и то не в мач без значение. Мач с мач не си прилича!
На финала съм за отбора който излезе от тази двойка.
За мен 50/50 с много условности. Ако Флик вкара в игра Тер Щеген даже мога да дам леко предимство за Барса. Интер преди дни загубиха на Меаца 0:1 от Рома и то не в мач без значение. Мач с мач не си прилича!
На финала съм за отбора който излезе от тази двойка.