ivan56 написа:Пп. Иначе честита победа, много-по добрия отбор заслужено продължи.
:thumbup:
Новите попълнения се включиха добре, но нямаше как да ги ползва в ШЛ, има шанс да направи силен завършък в останалите мачове във ВЛ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ivan56 написа:Пп. Иначе честита победа, много-по добрия отбор заслужено продължи.
bubka написа:KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.
Е, стига, тея са по-големи лузъри и от вас.
Принципно Плешо, след като го пратихме във ваканция, може да запише някаква серия, ама е много далеч като точки.
miro_rz написа:bubka написа:KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.
Принципно Плешо, след като го пратихме във ваканция, може да запише някаква серия, ама е много далеч като точки.
Чакай сега. Лузъри ама сме без Сака, Мартинели, Жезус, Хаверц, Уайт. Ако бяхме целия сезон с оптималния си състав щяхме да сме друга бира.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
miro_rz написа:bubka написа:KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.
Чакай сега. Лузъри ама сме без Сака, Мартинели, Жезус, Хаверц, Уайт. Ако бяхме целия сезон с оптималния си състав щяхме да сме друга бира.
miro_rz написа:rhaegar написа:miro_rz написа:pomiqrat написа:KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.
По-вероятно утре да летя до Луната
Да звъня ли на Космонавта, тримата излитаме!?
Той няма ли мач днеска, кво ще го занимавате?
Е как без него, след мача летим!
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.
smoothc написа:Типични Скаузъри!
Когато всичко им върви - летят в небесата, куадрупъли, рекорди и пр., но настъпи ли някакъв спад, дори минимален, повечето бият отбой, някои дори започват да хулят, как видиш ли нищо не заслужават, другите повече заслужават и т.н.
Буквално плюят, там където допреди малко са яли...
Повечето и живеят с илюзията, че всички са срещу тях, че Ливърпул е най-мразеният и т.н., а всъщност истината е, че повечето почитатели на футбола имат респект към клуба Ливърпул(включително и аз), но за жалост фенската им маса е...
Конкуренция в това отношение са им само Барселонистите(да не ми се обидят някои, ама е така).
Накратко: Поголовен шовинизъм(да, всеки си обича отбора) и по-лошото - своеобразно отрицателно IQ.
Дори и този форум донякъде е извадка, успоредно че всеки има и свой личен опит.
Ако се пусне дори и анкета, убеден съм че вотът ще отиде за Барселона и Ливърпул(с разлика и то).
Нямаше ли? Ми мен що ми се стори, че Khusanov, González и Marmoush играха пълни 90 минути срещу Реал??? :lol: :lol:bubka написа:Новите попълнения се включиха добре, но нямаше как да ги ползва в ШЛ, има шанс да направи силен завършък в останалите мачове във ВЛ.
Остави го. Не виждаш ли, че "де юрето" смути, де факто не коментира друг отбор, освен Ливърпул. 15 години не е спирал да завижда.drvasko98 написа:Феновете на Ливърпул (в България) са много по-пичове от тези на Юнайтед, дори и само заради това, че си търпяха стоически безтиткления период. Да извадя броя във форума на Ливърпул, когато нямаха успехи и в последните 5-6 години, разлика няма да има голяма (съответно на намалелия брой потребители). На теб ще ти оставя да направиш съпоставка с форума на Юнайтед, където от сезон нямате и теми за мачовете :mrgreen:
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта