Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот bubka » 20 фев 2025 12:46

ivan56 написа:Пп. Иначе честита победа, много-по добрия отбор заслужено продължи.

:thumbup:

Новите попълнения се включиха добре, но нямаше как да ги ползва в ШЛ, има шанс да направи силен завършък в останалите мачове във ВЛ.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 фев 2025 12:59

bubka написа:
KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.

Е, стига, тея са по-големи лузъри и от вас.
Принципно Плешо, след като го пратихме във ваканция, може да запише някаква серия, ама е много далеч като точки.

Чакай сега. Лузъри ама сме без Сака, Мартинели, Жезус, Хаверц, Уайт. Ако бяхме целия сезон с оптималния си състав щяхме да сме друга бира.
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 20 фев 2025 13:03

miro_rz написа:
bubka написа:
KOPScousers написа:Ще честитим ли на Гънърите? С тая игра титла няма да видим. Потресаваща гледка.

Принципно Плешо, след като го пратихме във ваканция, може да запише някаква серия, ама е много далеч като точки.

Чакай сега. Лузъри ама сме без Сака, Мартинели, Жезус, Хаверц, Уайт. Ако бяхме целия сезон с оптималния си състав щяхме да сме друга бира.

И ние, и ние :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 фев 2025 13:16

miro_rz написа:
bubka написа:

Щеше да е друга бира ако лузъра не беше начело и не придаваше манталитета на целия отбор

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 20 фев 2025 13:33

Типични Скаузъри!
Когато всичко им върви - летят в небесата, куадрупъли, рекорди и пр., но настъпи ли някакъв спад, дори минимален, повечето бият отбой, някои дори започват да хулят, как видиш ли нищо не заслужават, другите повече заслужават и т.н.
Буквално плюят, там където допреди малко са яли...
Повечето и живеят с илюзията, че всички са срещу тях, че Ливърпул е най-мразеният и т.н., а всъщност истината е, че повечето почитатели на футбола имат респект към клуба Ливърпул(включително и аз), но за жалост фенската им маса е...
Конкуренция в това отношение са им само Барселонистите(да не ми се обидят някои, ама е така).
Накратко: Поголовен шовинизъм(да, всеки си обича отбора) и по-лошото - своеобразно отрицателно IQ.
Дори и този форум донякъде е извадка, успоредно че всеки има и свой личен опит.
Ако се пусне дори и анкета, убеден съм че вотът ще отиде за Барселона и Ливърпул(с разлика и то).

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 фев 2025 14:14

miro_rz написа:
rhaegar написа:
miro_rz написа:
pomiqrat написа:

По-вероятно утре да летя до Луната

Да звъня ли на Космонавта, тримата излитаме!?

Той няма ли мач днеска, кво ще го занимавате?

Е как без него, след мача летим!

Върнах се. Нищо интересно. Само безполови рептили и някакъв германец разпалено изнасяше реч как без тяхната помощ няма да спечелят ВСВ.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 фев 2025 14:54

Арсенал нямат играчи, през целия сезон ключови играчи липсват по 2-3-4 месеца. Иначе можеше

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 20 фев 2025 15:00

smoothc написа:Типични Скаузъри!
Когато всичко им върви - летят в небесата, куадрупъли, рекорди и пр., но настъпи ли някакъв спад, дори минимален, повечето бият отбой, някои дори започват да хулят, как видиш ли нищо не заслужават, другите повече заслужават и т.н.
Буквално плюят, там където допреди малко са яли...
Повечето и живеят с илюзията, че всички са срещу тях, че Ливърпул е най-мразеният и т.н., а всъщност истината е, че повечето почитатели на футбола имат респект към клуба Ливърпул(включително и аз), но за жалост фенската им маса е...
Конкуренция в това отношение са им само Барселонистите(да не ми се обидят някои, ама е така).
Накратко: Поголовен шовинизъм(да, всеки си обича отбора) и по-лошото - своеобразно отрицателно IQ.
Дори и този форум донякъде е извадка, успоредно че всеки има и свой личен опит.
Ако се пусне дори и анкета, убеден съм че вотът ще отиде за Барселона и Ливърпул(с разлика и то).

Феновете на Ливърпул (в България) са много по-пичове от тези на Юнайтед, дори и само заради това, че си търпяха стоически безтиткления период. Да извадя броя във форума на Ливърпул, когато нямаха успехи и в последните 5-6 години, разлика няма да има голяма (съответно на намалелия брой потребители). На теб ще ти оставя да направиш съпоставка с форума на Юнайтед, където от сезон нямате и теми за мачовете :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 20 фев 2025 15:12

Аз пък мисля, че сезонът във ВЛ си е екстра.
Съвсем не е слаб, просто нормалността се връща. За мен по-скоро серии от по 10-12-15 поредни победи бяха ненормални.
Най-нормалното нещо на света е да се губят чат-пат точки в мачове с отборите от горната половина на таблицата.
90-на точка би трябвало да са повече от достатъчни за титла.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 21 фев 2025 02:12

bubka написа:Новите попълнения се включиха добре, но нямаше как да ги ползва в ШЛ, има шанс да направи силен завършък в останалите мачове във ВЛ.
Нямаше ли? Ми мен що ми се стори, че Khusanov, González и Marmoush играха пълни 90 минути срещу Реал??? :lol: :lol:
drvasko98 написа:Феновете на Ливърпул (в България) са много по-пичове от тези на Юнайтед, дори и само заради това, че си търпяха стоически безтиткления период. Да извадя броя във форума на Ливърпул, когато нямаха успехи и в последните 5-6 години, разлика няма да има голяма (съответно на намалелия брой потребители). На теб ще ти оставя да направиш съпоставка с форума на Юнайтед, където от сезон нямате и теми за мачовете :mrgreen:
Остави го. Не виждаш ли, че "де юрето" смути, де факто не коментира друг отбор, освен Ливърпул. 15 години не е спирал да завижда.

Върни се в “Архив”