yulkata написа:След този мач възниква въпроса,за Манчестър един отбор в премиер лига не е ли достатъчен :)
Тотнъм и Евертън в настоящите си състояния да са пред теб, .... заеви ;)))))
Рашко добре, че избяга навреме, да не бере срам :)))
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
yulkata написа:След този мач възниква въпроса,за Манчестър един отбор в премиер лига не е ли достатъчен :)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!
kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн
smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?
Red_Neck написа:smoothc написа:Red_Neck написа:smoothc написа:Скаузърите се спасиха, но няма да им мине номерът срещу Вила, Сити и Нюкасъл, гаранция че няма да запишат победа тук.
0-3 точки макс!
Искаш ли да вържем бас?
Готово! Казвай за какво?
Ако познаеш, всеки мой коментар в темата ще завършва с Glory, glory Man United.
Ако вземем поне една победа, всеки твой ще завършва с You'll Never Walk Alone.
Важи до края на сезона.
Bog_Puyol написа:При положение, че падаш от последния в Чемпиъншип, значи може да те бие всеки. Пулята играе все по-слабо с всеки изминал кръг, няма почти нищо общо с играта от есента. Да видим...единствено комфортната преднина и това че преследвача им е Арсенал им дава предимство.
Ти и неутралност спрямо Ливърпул? Ахахах, смучка от години те знаем, не се прави на ударен ако обичаш
smoothc написа:Ти и неутралност спрямо Ливърпул? Ахахах, смучка от години те знаем, не се прави на ударен ако обичаш
Да, в случая се абстрахирам от факта, че съм фен на Ман Юнайтед и съдейки по последните ви мачове(които и гледах) с Плимут, Евертън и Уулвс, прогнозирам че - шансовете ви за победа (и то навън) срещу Вила и Сити са много по-малки отколкото да се случи 1Х казано на букмейкърски език.
67:33%
Обаче, ако мачовете бяха на Анфилд не бих бил така категоричен(понеже ментално тук процентите скачат) и по-скоро бих казал че няма да загубите, т.е. 1Х(с прогноза 2-4 точки), но колкото и да не е правилно да се съди от няколко мача(или в случая по-скоро от двете втори полувремена срещу Евертън и Улвс, които бяха и меко казано тревожни предвид стандартите които сте наложили, да не говорим, че ако срещу вас имаше малко по-класни отбори гаранция че нямаше да имате 4 точки както сега се случи), мисля че ще вземете максимум 2 точки тук.
Срещу Нюкасъл е наистина по-вероятно да спечелите, но ако трябва да се обоснова, предвид поредицата от две коварни гостувания и фазата от сезона - психологическото и физическото напрежение може би ще си кажат думата, отделно че Нюкасъл са много по-класен отбор от съвкупно последните ви 5 домакинства(включая и дербито с нас), в които и не бяхте особено убедителни.
Отделно, че ми прави впечатление и статистическият факт, че Нюкасъл нямат Х в общо 15 поредни(и 11 във ВЛ) мача - даже главно и заради тази подробност считам, че топчето ще падне на сектор Х(равен).
Още повече, че косвено и мачът преди това между Нюкасъл-Форест също не мисля, че ще завърши Х.
Пък и да завърши, току виж след липсата на равенства за такъв голям период, стане така че да влязат и в поредица...
Математически сме най-добрия отбор като гост в лигата
smoothc написа:Ти и неутралност спрямо Ливърпул? Ахахах, смучка от години те знаем, не се прави на ударен ако обичаш
Да, в случая се абстрахирам от факта, че съм фен на Ман Юнайтед и съдейки по последните ви мачове(които и гледах) с Плимут, Евертън и Уулвс, прогнозирам че - шансовете ви за победа (и то навън) срещу Вила и Сити са много по-малки отколкото да се случи 1Х казано на букмейкърски език.
67:33%
Обаче, ако мачовете бяха на Анфилд не бих бил така категоричен(понеже ментално тук процентите скачат) и по-скоро бих казал че няма да загубите, т.е. 1Х(с прогноза 2-4 точки), но колкото и да не е правилно да се съди от няколко мача(или в случая по-скоро от двете втори полувремена срещу Евертън и Улвс, които бяха и меко казано тревожни предвид стандартите които сте наложили, да не говорим, че ако срещу вас имаше малко по-класни отбори гаранция че нямаше да имате 4 точки както сега се случи), все пак мисля че ще вземете максимум 2 точки тук.
Наистина обаче не виждам(макар че има десетки възможности да се случи) как ще биете Емери и Гуардиола точно в момента.
Срещу Нюкасъл е наистина по-вероятно да спечелите, но ако трябва да се обоснова, предвид поредицата от две коварни гостувания и фазата от сезона - психологическото и физическото напрежение може би ще си кажат думата, отделно че Нюкасъл са много по-класен отбор от съвкупно последните ви 5 домакинства(включая и дербито с нас), в които и не бяхте особено убедителни.
Отделно, че ми прави впечатление и статистическият факт, че Нюкасъл нямат Х в общо 15 поредни(и 11 във ВЛ) мача - даже главно и заради тази подробност считам, че топчето ще падне на сектор Х(равен).
Още повече, че косвено и мачът преди това между Нюкасъл-Форест също не мисля, че ще завърши Х.
Пък и да завърши, току виж след липсата на равенства за такъв голям период, стане така че да влязат и в поредица...
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост