Висша лига - сезон 2024/25

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Висша лига - сезон 2024/25

Мнениеот Red_Neck » 16 фев 2025 21:32

yulkata написа:След този мач възниква въпроса,за Манчестър един отбор в премиер лига не е ли достатъчен :)

Тотнъм и Евертън в настоящите си състояния да са пред теб, .... заеви ;)))))
Рашко добре, че избяга навреме, да не бере срам :)))
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 16 фев 2025 22:18

Междувременно, Лампард "is cooking" в чемпиъншип :mrgreen: :
November 28: Frank Lampard takes over at Coventry City with the club 2 points off the relegation zone.

February 15: Frank Lampard's Coventry sit 7th in the Championship, 1 point off the Playoffs.
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 16 фев 2025 23:16

Red_Neck написа:
smoothc написа:
Red_Neck написа:
smoothc написа:Скаузърите се спасиха, но няма да им мине номерът срещу Вила, Сити и Нюкасъл, гаранция че няма да запишат победа тук.
0-3 точки макс!

Искаш ли да вържем бас?

Готово! Казвай за какво?

Ако познаеш, всеки мой коментар в темата ще завършва с Glory, glory Man United.
Ако вземем поне една победа, всеки твой ще завършва с You'll Never Walk Alone.
Важи до края на сезона.

Ливърпул мисля, че ще вземат победата срещу Нюкасъл, както винаги :D
Ама в другите два мача може да имат проблеми, особено с тази игра, но все пак са от тези мачове, на които им викат тройни
CHELSEA

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 16 фев 2025 23:56

Bog_Puyol написа:При положение, че падаш от последния в Чемпиъншип, значи може да те бие всеки. Пулята играе все по-слабо с всеки изминал кръг, няма почти нищо общо с играта от есента. Да видим...единствено комфортната преднина и това че преследвача им е Арсенал им дава предимство. Изображение

Този, последният в ЧШ, отстрани в Лондон пчеличките за Купата, не падна на чужд терен от черните котки, би УБА (отбори за промоциите) и лъвовете. Вече не е последен. Имат нов треньор. Да му мисли Гуардиола след 2 седмици.
Леко с оценките на ЧШ. Преди 5 години в нея ритаха цели два европейски шампиона - толкова колкото имат Испания и Португалия.

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 17 фев 2025 11:28

Дори Ливърпул да допусне грешки Арсенал имат мачове с Форест, Челси и ония с плъховете на стадиона. Да не забравяме и директния мач на Анфийлд в 36-и кръг.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2025 14:24

Ти и неутралност спрямо Ливърпул? Ахахах, смучка от години те знаем, не се прави на ударен ако обичаш

Да, в случая се абстрахирам от факта, че съм фен на Ман Юнайтед и съдейки по последните ви мачове(които и гледах) с Плимут, Евертън и Уулвс, прогнозирам че - шансовете ви за победа (и то навън) срещу Вила и Сити са много по-малки отколкото да се случи 1Х казано на букмейкърски език.
67:33%
Обаче, ако мачовете бяха на Анфилд не бих бил така категоричен(понеже ментално тук процентите скачат) и по-скоро бих казал че няма да загубите, т.е. 1Х(с прогноза 2-4 точки), но колкото и да не е правилно да се съди от няколко мача(или в случая по-скоро от двете втори полувремена срещу Евертън и Улвс, които бяха и меко казано тревожни предвид стандартите които сте наложили, да не говорим, че ако срещу вас имаше малко по-класни отбори гаранция че нямаше да имате 4 точки както сега се случи), все пак мисля че ще вземете максимум 2 точки тук.
Наистина обаче не виждам(макар че има десетки възможности да се случи) как ще биете Емери и Гуардиола точно в момента.

Срещу Нюкасъл е наистина по-вероятно да спечелите, но ако трябва да се обоснова, предвид поредицата от две коварни гостувания и фазата от сезона - психологическото и физическото напрежение може би ще си кажат думата, отделно че Нюкасъл са много по-класен отбор от съвкупно последните ви 5 домакинства(включая и дербито с нас), в които и не бяхте особено убедителни.
Отделно, че ми прави впечатление и статистическият факт, че Нюкасъл нямат Х в общо 15 поредни(и 11 във ВЛ) мача - даже главно и заради тази подробност считам, че топчето ще падне на сектор Х(равен).
Още повече, че косвено и мачът преди това между Нюкасъл-Форест също не мисля, че ще завърши Х.
Пък и да завърши, току виж след липсата на равенства за такъв голям период, стане така че да влязат и в поредица...
Последна промяна от smoothc на 17 фев 2025 14:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 фев 2025 14:33

smoothc написа:
Ти и неутралност спрямо Ливърпул? Ахахах, смучка от години те знаем, не се прави на ударен ако обичаш

Да, в случая се абстрахирам от факта, че съм фен на Ман Юнайтед и съдейки по последните ви мачове(които и гледах) с Плимут, Евертън и Уулвс, прогнозирам че - шансовете ви за победа (и то навън) срещу Вила и Сити са много по-малки отколкото да се случи 1Х казано на букмейкърски език.
Обаче, ако мачовете бяха на Анфилд не бих бил така категоричен(понеже ментално тук процентите скачат) и по-скоро бих казал че няма да загубите, т.е. 1Х(с прогноза 2-4 точки), но колкото и да не е правилно да се съди от няколко мача(или в случая по-скоро от двете втори полувремена срещу Евертън и Улвс, които бяха и меко казано тревожни предвид стандартите които сте наложили, да не говорим, че ако срещу вас имаше малко по-класни отбори гаранция че нямаше да имате 4 точки както сега се случи), мисля че ще вземете максимум 2 точки тук.

Срещу Нюкасъл е наистина по-вероятно да спечелите, но ако трябва да се обоснова, предвид поредицата от две коварни гостувания и фазата от сезона - психологическото и физическото напрежение може би ще си кажат думата, отделно че Нюкасъл са много по-класен отбор от съвкупно последните ви 5 домакинства(включая и дербито с нас), в които и не бяхте особено убедителни.
Отделно, че ми прави впечатление и статистическият факт, че Нюкасъл нямат Х в общо 15 поредни(и 11 във ВЛ) мача - даже главно и заради тази подробност считам, че топчето ще падне на сектор Х(равен).
Още повече, че косвено и мачът преди това между Нюкасъл-Форест също не мисля, че ще завърши Х.
Пък и да завърши, току виж след липсата на равенства за такъв голям период, стане така че да влязат и в поредица...

Математически сме най-добрия отбор като гост в лигата с доста преднина и математически Нюкасъл са ни абсолютни абонати от 6-7 години. Как е това за математика?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2025 14:44

Математически сме най-добрия отбор като гост в лигата

Така е, но колкото повече време продължава една серия, толкова по-вероятно е в следващия "рунд" да бъде прекъсната.
Разбира се, не казвам че това ще стане със сигурност сега, но де юре има "технически" знаци, които по-скоро накланят повече везните към 1Х, отколкото към категоричната 2-ка.
Да не говорим, че дубъл(визирам дубъл като 6 точки от двата редовни мача през сезона) над отбори като Ман Сити и Вила - е почти невъзможно да се направи, особено когато и предстои да им гостуваш(че технически и в поредица през 3 дни както е сега).
Ако бяхте ги ударили навън и сега предстояха мачоветете на Анфилд - неутрално щях да прогнозирам 4 точки(иначе фенски, е ясно какво е желанието ми, хаха).
Между другото, може да прозвучи и странно, но ако трябва да спомена къде виждам по-големи шансове да спечелите - бих казал срещу Ман Сити, главно заради това че срещу топ отборите са неубедителни у дома, отделно че имат и мач с Реал Мадрид тази седмица, който както и да завърши със сигурност ще им коства огромни усилия.
Докато срещу Емери и Вила, макар че нищо не играят в първенството напоследък, но сега считам че ще озвереят, Вила Парк е буквално крепост, Рашфорд(не защото се надявам, а защото често така се случва) ще е доста мотивиран и...
ако имате късмет няма да загубите.

yulkata
Контакти:

Мнениеот yulkata » 17 фев 2025 15:08

smoothc написа:

Обаче, ако мачовете бяха на Анфилд не бих бил така категоричен(понеже ментално тук процентите скачат) и по-скоро бих казал че няма да загубите, т.е. 1Х(с прогноза 2-4 точки), но колкото и да не е правилно да се съди от няколко мача(или в случая по-скоро от двете втори полувремена срещу Евертън и Улвс, които бяха и меко казано тревожни предвид стандартите които сте наложили, да не говорим, че ако срещу вас имаше малко по-класни отбори гаранция че нямаше да имате 4 точки както сега се случи), все пак мисля че ще вземете максимум 2 точки тук.
Наистина обаче не виждам(макар че има десетки възможности да се случи) как ще биете Емери и Гуардиола точно в момента.

По-добре с нас троен,защото ще ни липсва голямата мотивация,независимо от изхода на мача с Реал,а пък ако се случи да ни бият с тройка или четворка,какво очакваш на 23-ти :?: И понеже използваш тото знаци,джакпота в 13-ката става над 30000,има тираж ШЛ :!:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2025 15:20

Технически очаквам 1Х, независимо какво ще се случи с Реал Мадрид, но спрямо казуса Ливърпул(и моите прогнози), считам че ако сгреша, то това ще се изразява в победа на Етихад отколкото на Вила Парк на този етап.
На хартия наистина не виждам(на база футболния ми опит) как Ливърпул може да спечели срещу Емери, поне на база надиграване, победа със стил и т.н., което и не означава че "няма да съм сгрешил", ако все пак мачът завърши 1-0(с гол от дузпа в 98-та минута на Салах) или някакво друго развитие изразяващо се в победа на Ливърпул.
Но щом Евертън и Улвс в доста големи периоди буквално ги надиграваха, представям си какво биха направили далеч по-класните и динамични футболисти на Астън Вила + новият Рашфорд(който косвено ще има и друга мотивация, идеята за дебютен гол/голове срещу Ливърпул носи допълнителен хъс).
Бих дори и прогнозирал Рашфорд голмайстор по всяко време(4.33 коефициент за любителите на залози).
Последна промяна от smoothc на 17 фев 2025 15:29, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”