CSKA69 написа:Анджето ще бъде сакнaт ин да морнинга утре, това е ясно :lol: Не е ясно колко точно трофея ще вземе Ливърпул този сезон :?: Аз залагам на ТРИ 8-) :idea: :arrow:
ВЛ, ШЛ и Карабао. Требъл от алиекспрес... :lol:
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA69 написа:Анджето ще бъде сакнaт ин да морнинга утре, това е ясно :lol: Не е ясно колко точно трофея ще вземе Ливърпул този сезон :?: Аз залагам на ТРИ 8-) :idea: :arrow:
:mrgreen:Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
smoothc написа:Скаузърите много обичате грандоманщината като ви потръгнат нещата и апокалиптичните мисли, когато сте в криза(макар и рядко в последните години).
В първия случай - по-често оставахте с пръст в уста или на 50% от план максимум, докато във втория - едно че нещата не са били чак толкова черни, даже понякога от нищото вземахте и някоя друга купа.
Все още нищо не сте спечелили, макар Карабао и ВЛ изглеждат една идея по-близко/вероятни, но в крайна сметка нищо не се знае.
Програмата ще става все по-натоварена, напрежението респективно ще се увеличава и когато си бил почти перфектен в периода август-януари, принципно по-вероятно е между февруари-май(исторически го казвам, не защото иде реч за Ливърпул в коментар от фен на Юнайтед) да настъпят и известни спадове.
Да, може и да са незначителни, но да не забравяме, че малките камъни са обръщали каручката(казвам го и от опит).
В превод - равенствата или по-точно известна серията от равенства(на база, че силните отбори рядко губят) са се оказвали най-големият враг в подобен род ситуации.
KOPScousers написа:CSKA69 написа:Анджето ще бъде сакнaт ин да морнинга утре, това е ясно :lol: Не е ясно колко точно трофея ще вземе Ливърпул този сезон :?: Аз залагам на ТРИ 8-) :idea: :arrow:
ВЛ, ШЛ и Карабао. Требъл от алиекспрес... :lol:
Пу, отлага се.
timetowaste написа:С тези нови формати и допълнителни мачове, никой няма да може да печели требъли.
smoothc написа:Скаузърите много обичате грандоманщината като ви потръгнат нещата и апокалиптичните мисли, когато сте в криза
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта