Мнениеот Udoji90 » 14 мар 2024 01:01
За мен също е по-добре без правилото за голове на чужд терен, но и в случая не съм съгласен, че Интер са заслужавали да отпаднат. Ако го чете човек Капитана, без да е гледал срещата, ще си помисли, че Атлети са имали 3 пъти повече положения, а Интер не са минали центъра. :lol: А всъщност нищо подобно не видях днес аз. До почивката Атлетико бяха мааалко по-активни, но извън головете най-чистата ситуация беше на Дъмфрис. През второто полувреме пък Атлетико изобщо не можаха да натиснат сериозно до преди последните 10 минути, а Интер контролираха срещата. И както Рикелме изпусна да приключи всичко в последните секунди, така и Тюрам опропасти чиста ситуация при 1-1. При всички положения смятам, че Интер тази вечер в Мадрид играха много по-добре, отколкото Атлетико - в Милано. Но като се провалиха при дузпите, да се сърдят на себе си. Аз принципно и предпочитам Атлетико една идея като отбор. Италианските отбори изгоряха 3 накуп, докато английските 2 продължават. Ще видим разбира се и в другите турнири какво ще стане, но може би ВЛ в крайна сметка ще успеят да се преборят за 5-та квота.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...