Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (сезон 2023/2024)
Дайо Магуайър :lol:
Поздравления за тренер Тухел!
Трудно се обезличава Байерн така. Не че не се е случвало и преди но Тухел се справя отлично с това.Байерн имат и талибанин.
Трудно се обезличава Байерн така. Не че не се е случвало и преди но Тухел се справя отлично с това.Байерн имат и талибанин.
И преди сме го гледали тоя филм с Байерн, когато гостуват на аутсайдери в елиминациите на ШЛ. При загуба само с 1:0 си остават фаворита за продължане. Очаквам тяхна победа с разлика на реванша.
- rebelheartous
- Контакти:
Те и за тоя мач бяха фаворита с коефициент 1.73, пък видяхме кво стана. Нито един удар в очертанията, но важното е, че надподаваха Лацио. Може така да продължат и на реванша и пак ще паднат.
На Байерн му предстоят и трудни мачове в първенството преди реванша,тези 4-5 мача могат да решат сезона на Байерн.
- Udoji90
- Контакти:
Жалко за Сосиедад. До почивката стояха добре и бяха по-близо до гола от ПСЖ. След почивката - нищо общо. А не е като да нямат качества...
Упамекано голям главоч - не знам какво толкова протестираха, като това си беше опит за чупене на крак. В реванша няма да го има и шансовете им скачат - така или иначе бих очаквал да бият убедително, ама да не стане като срещу Виляреал преди няколко сезона.
Артета много харесва Субименди. Още миналата зима се говореше за интерес към него, но той предпочете да остане и да помогне на отбора си да се класира за ШЛ. След това два джама не мисля, че сме се пробвали за него, но лятото не се знае (особено ако Партей напусне, както се очертава), а сигурно и други ще имат интерес.
Упамекано голям главоч - не знам какво толкова протестираха, като това си беше опит за чупене на крак. В реванша няма да го има и шансовете им скачат - така или иначе бих очаквал да бият убедително, ама да не стане като срещу Виляреал преди няколко сезона.
rhaegar написа:Залагам 2лв че тоя дефанзивния халф от Сосиедат ще играе догодина във ВЛ. Зубизинещоси.
Артета много харесва Субименди. Още миналата зима се говореше за интерес към него, но той предпочете да остане и да помогне на отбора си да се класира за ШЛ. След това два джама не мисля, че сме се пробвали за него, но лятото не се знае (особено ако Партей напусне, както се очертава), а сигурно и други ще имат интерес.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- rebelheartous
- Контакти:
Udoji90 написа:Упамекано голям главоч - не знам какво толкова протестираха, като това си беше опит за чупене на крак. В реванша няма да го има и шансовете им скачат - така или иначе бих очаквал да бият убедително, ама да не стане като срещу Виляреал преди няколко сезона..
Убедително ще паднат 0:1 както и днес. Точно щото ще са без Упамекано.
- Udoji90
- Контакти:
Нямам против. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:Жалко за Сосиедад. До почивката стояха добре и бяха по-близо до гола от ПСЖ. След почивката - нищо общо. А не е като да нямат качества...
Упамекано голям главоч - не знам какво толкова протестираха, като това си беше опит за чупене на крак. В реванша няма да го има и шансовете им скачат - така или иначе бих очаквал да бият убедително, ама да не стане като срещу Виляреал преди няколко сезона.rhaegar написа:Залагам 2лв че тоя дефанзивния халф от Сосиедат ще играе догодина във ВЛ. Зубизинещоси.
за мен пък Сосиедад са по-зле и от Атлетико - нямат гол от 500 минути, а в последните им 7 мача до преди този имаше 2 ГОЛА. И футболът им е доста скучен, на моменти приспивен. Реално няма какво да предложат, по-добре да отпаднат отколкото да обрекат на скука някой четвъртфинал :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Furious_Monk
Поздравление за Байерн Мюнхен. Няма как да избягам от дявола , като казвам как всички трябва да се уважават и колко обич липсва на този свят.... усмивката ми е 24 каратова. За съжаление преднината е само един гол разлика, но Лацио са италиански отбор, от гол на гол та до следващата фаза, ей така... между капките.
Ако не бяха толкова умни, вероятно имаше надежда да смятат треньора си за най-големият проблем, но няма да се изненадам до няколко години да се съвземат и пак да си намерят пътя.
Ако не бяха толкова умни, вероятно имаше надежда да смятат треньора си за най-големият проблем, но няма да се изненадам до няколко години да се съвземат и пак да си намерят пътя.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.