Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nikytodorov
- Контакти:
Re: Заслужаваме си селския!!!
Хора,БОТЕВ 1912 е един и такъв трябва да остане!Единение на всички фенове,фракции,на всички които милеят за нашия БОТЕВ Пловдив!
1912!Първи се родихме,последни ще умрем!!!
- rump_shaker
- Контакти:
football.total
Ох... Неразбрахте ли че това което се прави в момента не е създаването на НОВ паралелен Ботев. В момента се иницират срещи с премиера, с НАП целейки да се задвижат държавните институции и да се обяви в несъстоятелност клуба. Както се вика схемата Берое. Синдик ще поеме дружеството.
Но затова нещо се иска време, в което ще си захбуим лиценца за А група и по този начин отиваме във В. Ние няма да правим нов клуб. В момента се работи за фалирането на този като средство да изгоним селския!!!
Ох... Неразбрахте ли че това което се прави в момента не е създаването на НОВ паралелен Ботев. В момента се иницират срещи с премиера, с НАП целейки да се задвижат държавните институции и да се обяви в несъстоятелност клуба. Както се вика схемата Берое. Синдик ще поеме дружеството.
Но затова нещо се иска време, в което ще си захбуим лиценца за А група и по този начин отиваме във В. Ние няма да правим нов клуб. В момента се работи за фалирането на този като средство да изгоним селския!!!

- rump_shaker
- Контакти:
Re: Разум и страст...
Вчера се регистрирах за първи път като ви разказах за случката на която присъствах с христолов, защото не издържах на глупостите дето четох тук, че салерно бил нов и незнам си какво, а днес не издържам като гледам как тоя botev forever явно и безнаказано като МАЛОУМЕН се опитва да прокара някакво разединение с глупостите да се дадяло шанс за стотен път и не знам си какво. Прави се на умен с две изречения дето ги написа 100 пъти. Няма ли кой да го банне.
Сигурен съм, че ако двама цигани изнасилят майка му и той ще се надупи да види дали наистина могат да го направят.
Точно с такива овчи души работа не се върши и призовавам никой да не зачита мнението му! Нека вземем нещата в свои ръце!
Сигурен съм, че ако двама цигани изнасилят майка му и той ще се надупи да види дали наистина могат да го направят.
Точно с такива овчи души работа не се върши и призовавам никой да не зачита мнението му! Нека вземем нещата в свои ръце!
Аз имам над 50 човека ботевисти познати на възраст от 20 до 70 години, половината от тях с години не са стъпвали на стадиона и чакат само селския да се махне и мога да ви кажа, че като сме говорили тези дни сто процента от тях са против тоя салерно.
- rump_shaker
- Контакти:
дано е така брат. Въпроса е всичко масово да осъзнаем що за изрод е салерно и да не се подлъгваме по сладките му обещания!!

Безкрайно много надежди и изключително малко разум трябва да е вложил човек за да успее да повярва на салерно!
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ!!!
- botev_1912
- Контакти:
Re: Разум и страст...
Санкции грозят Пирин
На отбора на Пирин може да му бъдат отнети три точки, както би да бъдат блокирани зимните трансфери, ако до края на седмицата ръководството не изплати задълженията си към четиримата играчи, които разтрогнаха по вина на клуба, предаде кореспондент на Novsport.com. Припомняме ви, че през месец август на 2009 г. - Марио Метушев, Николай Чавдаров, Борислав Хазуров, а малко по-късно и Димитър Коемджиев успяха да осъдят клуба.
Мениджърът на "карето" от играчи Милко Бански каза, че ръководството на "орлетата" е имало достатъчно време, за да се издължи на своите футболисти и ако не го направи до края на седмицата ще бъде изпратено писмо до Спортно-техническата комисия на БФС, а дори случаят може да се стигне и до Дисциплинарната комисия. По законите на ФИФА, клубът го грозят големи санкции, както и отнемането на три точки.
Също така няма да могат да бъдат картотекирани дошлите в отбора през тази зима - Янко Сандански, Димитър Воденичаров и Тодор Симов. Бански вярва, че в Пирин има достатъчно разумни хора, които са запознати с наредбите на ФИФА и не вярва, че нещата ще стигнат до там.
Футболният мениджър призна, че е имал разговор с председателя на Управителния съвет на Пирин Захари Хаджийски, който помолил за разсрочено плащане. Футболистите обаче, твърдо отказали да чакат още, при положение, че част от парите, които имат да получават са от януари миналата година.
А на нас в тази ситуация колко точки трябва да ни вземат и от къде на къде ще имаме право да картотекираме футболисти?
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Всички които вярват на салерно искам да ги попитам-ЗАЩО ТЕЗИ ИТАЛИАНЦИ ИДВАТ С ТУРИСТИЧЕСКИ ВИЗИ? ЗАЩО НЕ ГОВОРИХА ЗА БОТЕВ КОЙТО СЕ ПОДГОТВЯ В ИТАЛИЯ ПРЕДИ 31 ЯНУАРИ,КОГАТО ЗАТВАРЯ ТРАНСФЕРНИЯ ПРОЗОРЕЦ В ЕВРОПА? Сега повече от всякога трябва да сме ЕДИННИ. Аз лично също не харесвам бареков ,незнам и дали някой няма да се опита да яхне идета за ново АД за девиденти,но едно знам ИСКАМ СВОБОДЕН БОТЕВ.Не ми е прятно любимия ми отбор да е В група , но бих изтраял 1-2 години ,за да видя БОТЕВ там където му е мястото.И още нещо където е текло,пак ще тече-това го пиша защото и въпреки дългогодишното некадърно управление на селския ЮНОШИТЕ НА БОТЕВ СА НА РЕПУБЛИКАНСКО НА ФИНАЛ,ПОБЕДИХА ЛЕВСКИ КАТО ГОСТИ, тези момчета след 2-3 години ще са в стихията си и ако сега успеем да се избавим от селския/салерно ТОГАВА ЩЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ,ако ли не този дует знае как се разбива отбор.МАЛКО ОСТАНА,НЕКА БЪДЕМ ЕДИННИ
Времето когато вярвахме на някакви които идваха и ни разказваха грандиозните си планове за бъдещето на Ботев ... мина! Ако някой италианец изведнъж е заобичал толкова силно отбора да вземе самолета, да кацне в София, да се разплати в БФС, да дойде в Пловдив, да се разплати с НАП, хотели, полиция и т.н., да започне да функционира школата, да ... и тогава може и да му обърнем внимание.
През това време всеки ботевист трябва или да работи по програмата за възраждане на отбора или поне да не пречи вярвайки и разпространявайки откровените лъжи на Салерно.
През това време всеки ботевист трябва или да работи по програмата за възраждане на отбора или поне да не пречи вярвайки и разпространявайки откровените лъжи на Салерно.
105 години / 4 поколения ботевисти!