Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Разум и страст...

Мнениеот botev forever » 22 фев 2010 22:07

rump_shaker написа:
botev forever написа:
1936 написа:botev forever на теб селския май ти е хакнал акаунта та цяла вечер защитаваш дебелата му приятелка. За теб важи вица дето от три пъти не се ставало ********, ама твоя случай е патологичен и даже след седмия осмия път все още вярваш :lol:
И на Лаута не щем такъв Ботев!

В какво вярвам г-н Вакарелски спирачо?Винаги сме знаели,че обитателите на Лаута не се хвалят с умествени качества,та и ти напълно се вписваш в профила на жп ятото.

Форевър, може да е от Локото пича но ще го подрекапя. От всичките ти мнения излзиа че наистина искаш Салерно. Както ти писаха одеве против барекова завера си, против фенове и легенди си, против всички но нито веднъж не каза против Салерно съм.

Почвам да си мисля дали не си човека който е иснтрумента да ни накара да повярваме в Салерно и компания

Не говори глупости!Изрично казах,че съм само срещу Селяка!!!И от къде го изсмука това,че съм срещу фенове и легенди.Ти изобщо четеш ли какво пиша?

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 фев 2010 22:09

Форевър спираме да се карама става ли. Смао ми кажи но ясно. В една война трябва да си на нечиа страна. В момента сме във война. Избери си и кажи.

Неискам да се конфронтираме повече. Просто кажи ясно. Аз искам Салерно или Аз искам еди какво си....
ИзображениеИзображение

Shadow_
Контакти:

Мнениеот Shadow_ » 22 фев 2010 22:09

Форeвъре искам да напишеш в 5реда какво искаш ТОЧНО ТИ в този момент ? КАКВО ИСКАШ ОТ НОВОТО АД и какво искаш от САЛЕРНО?

И МОЛЯ ТЕ,не пиши "ами аз вече писах по-назад прочети там",за да може да се изясним какъв е проблема с доверието към Салерно.

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 22 фев 2010 22:10

Форевър,що не го духаш бе смотаняк,когато дойдеш един път до Крумово,едно гостуване,едно събиране на фенове тогава ще ръсиш акъл.До тогава можеш само да лапаш меката п...а на госпожа САЛЕРНО.СВОБОДЕН БОТЕВ
Изображение FORZA GIALLONERI

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 22 фев 2010 22:13

botev forever написа:
bixxol написа:Преди да са започнали безкрайни расъждения на тема кой е по-голям БОТЕВИСТ,и кой има право да взема решения,Ви подавам малко инфо.На тази среща бе решено в четвъртък -късният след обед да се свика обща среща на абсолютно всички фенове и симпатизанти ,на която ВСЕКИ ще изкаже своето мнение и виждане какво трябва да се прави и какви стъпки ще се предприемат при едно евентуално начало на футболният сезон за нас.Защо в късният следобед - задамогат да пресъстват повече хора , защо в четвъртък - защото до тогава ще са се провели доста срещи и ше имаме отговори на много въпроси , къде - ще го решим допълнително ( но най вероятно на стадиона за да се съберем всичките) Ще се радвам ако съм внесъл малко яснота в жадните ви за деиствия души.по точно на лумпена Forever.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.bg/144297.html#ixzz0gIPiVFbC

Г-н Фюрер,ако ни разясниш значението на думата лумпен,която използваш спрямо моя милост ще сме ти благодарни....

Думата е специално за теб , не е нужно да разяснявам на други .Ако не ти е ясно питай Карл Маркс.
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

Потребителски аватар
Jeff Ament
Контакти:

Re: Заслужаваме си сеслкия!!!

Мнениеот Jeff Ament » 22 фев 2010 22:14

След като толкова време го търпим тоя ненормалник,нормално е да сме си го заслужили!Вината е единствено в нас самите,дано повече хора го осъзнават!
12 март 1912 г.

Изображение

Потребителски аватар
since_1912
Контакти:

Мнениеот since_1912 » 22 фев 2010 22:20

Брат,само лаладжий са тва който подкрепят ШРЕК, истинските Ботевисти няма да се вържат на този цирк,ако случайно им мине номера трибуна изток празна,гостувания 0 фена,бой с 5-6 гола разлика,ай тогава вярващите да се гордеят че са от най великия отбор.ВСИЧКИ КОЙТО ВЯРВАТ НА ЛАЙНОВОЗА СА ПОДЛОГИ НА СКУНКСА.СВОБОДЕН БОТЕВ.
Изображение FORZA GIALLONERI

fen_1912
Контакти:

Мнениеот fen_1912 » 22 фев 2010 22:33

Нещо не мога да разбера за какво говорите в тази тема. Доколкото съм наясно решението което бе взето от феновете и легендите на Ботев бе да се учреди АД, което да вземе лиценза на Христолов за да бъде новият Ботев автентичният клуб и да си остане и на юре и де факто най-стария клуб в България. Но и лицензът и автентичността и историята могат да принадлежат на алтернативния Ботев чак след фалита на сегашния христоловски интернационален сбирщайн. Така че колкото и да не ви се иска трябва да изтърпим или театрото или реалната сделка между Салерно и Христола. Ако има сделка (колкото и невероятно да звучи) вече Христолов ще е история и няма да ни лази по нервите с селяндурщините си. Ако ли пък няма и не се платят дълговете на клуба Ботев няма да почне първенството, АД-то на Христолов фалира и новото АД влиза в действие. Третия сценарий е най-безсмисления. Той е ако няма сделка а Салерно вземе да плаща като поп сметките на Христолов. Ако вземе че това стане направо ще си е е*ало мамата :) :) :) :) :)

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 22 фев 2010 22:42

Говорим за това, че в момента когато се обединихме някои решиха пак да се цепят. В момента когато ни ебаха 6 месеца някви, сега някои решиха пак да ги шибат...

Ще цитирам един от тука пищешите. От един път не се ставалоо.... та айде 3 да са.

Още 3 пати ли трябва да се изгаврят с нас тези италянци за да усетим че ни боли!!!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
..Локо Пловдив
Контакти:

Мнениеот ..Локо Пловдив » 22 фев 2010 22:44

Пич,евала ти прая майна ! Ти си един от малкото останали истински фенове,който мислят не за "Бъдещето",а за миналото,сегашното,бъдещето и най-вече за истински и велик Ботев,както е бил в Миналото ! За автора на темата е този коментар :)
Последна промяна от ..Локо Пловдив на 22 фев 2010 22:46, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”