Финансовата оценка на един футболист не се измерва само с разликата между покупната и продажната цена. Трябва да се отчитат всички приходи и разходи, свързани с престоя на футболиста в отбора. Не за всички има фактури. Този футболист влияе на представянето на отбора, т.е. на приходите от спонсори, реклами, участия в турнири, продадени билети и абонаментни карти и др. Финансовото и спортно-техническото ръководство трябва да ги пресмята коректно, с възможно най-малката грешка. Нашето ръководство не убеждава, че е достатъчно компетентно за да ги направи. Примерите от последните месеци са ярко потвърждение за потенциала.
P.S. Нека не си правим илюзиите, че обявяваните цени при покупка и продажба на футболистите са реални. Включително и за Рабех.
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- verginasun
Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!
абе тука има ебати хората ..... 1-во браво на автора на статията!! и после.... за какъв талант на виктор генев говори онзи с рошавия аватар?? е та нали го видехме срещу чорбата какъв талант има... по скоро две торби цимент вместо крака !!! на гошо петков му се плачеше от неговите грешки!!! много бързо забравихте как още от как стъпи на терена Рабех ни вадеше във всеки мач , които участва!!!..
а онзи дето се прави на голем разбирач и говори за жеан карлош искам да го питам.... кои е по добър от него ? балтанов, копи , хичо , пичо?? айде да не ги изброявам и другите "таланти" ,.. за последните 10 години имаме един Гонзо, Гошо Петков, До некаде Телкииски ... ако не беха футболисти като ричард, бардон , лусио , зе суареш, Рабех, Томашич , Тасевски , драгич , пажин последните 2-ма с главни заслуги за 1-вите ни опити през 10-тилетието за пробив в турнирите.. .... Левски щеше да си е едно наи обикновенно отборче бутано от съдии и нищо повече! тоа са фактите!!! стига сте ми говорили за вашите юноши ,че за никаф нестават! наи добрия трансвер на Левски е продажбата на зетя! нема такаф некъдърен бек в историята на Левски
а онзи дето се прави на голем разбирач и говори за жеан карлош искам да го питам.... кои е по добър от него ? балтанов, копи , хичо , пичо?? айде да не ги изброявам и другите "таланти" ,.. за последните 10 години имаме един Гонзо, Гошо Петков, До некаде Телкииски ... ако не беха футболисти като ричард, бардон , лусио , зе суареш, Рабех, Томашич , Тасевски , драгич , пажин последните 2-ма с главни заслуги за 1-вите ни опити през 10-тилетието за пробив в турнирите.. .... Левски щеше да си е едно наи обикновенно отборче бутано от съдии и нищо повече! тоа са фактите!!! стига сте ми говорили за вашите юноши ,че за никаф нестават! наи добрия трансвер на Левски е продажбата на зетя! нема такаф некъдърен бек в историята на Левски
THE GREATEST LEGEND OF ALL WAS REAL - ALEXANDER THE GREAT!!
- verginasun
deepblue1963 написа:"...не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства..."Дрън-дрън!Аз не съм чувал за собственик,който да се отчита пред феновете.Може би ти ще ми подскажеш:Абрамович,Берлускони,Морати...Освен,ако феновете не са акционери.Доколкото знам,Батков се отчита където трябва и отчетите на ФК Левски са публични.Можете да ги намерите и прочетете.А ако някой иска още по-подробно обяснение,да отиде при Батков,да купи акции и да стане акционер.Защо феновете,които толкова много искат да знаят кои пари къде отиват,не основат една фондация с 10-ина милиона евро капитал,да станат партньори във ФК Левски и ще знаят всичко.Отговора на този въпрос,обаче,го знаем,нали?Това не става с плямпане по форумите.
пич аре не ми се прави на интересен... за какво ми е на мене абрамович да ми дава отчет? макарче скоро го направи.. ако се поинтересуваш малко , ще намериш статията!!!! когато отбора ти играе в ШЛ и топли сърцата на феновете отчет не ми трябва... .. защо панатинаикос може а Левски неможе!! румънския унирея и разни му там турски отбори и те могат нали??... с тва мислене си за никаде.. без самочувствие без нищо!!! ..... аз не съм бил агент на ДС и нямам пари да купя акции... но има достатъчно мутряги , които ще го направят! щом цскарите могат да намират куповачи защо ние да не неможеме бе???
кво ми го защитаваш тоя търтеи бе ??? като нема пари ше го подари отбора бе!! тоя отбор без феновете е нищо!! а в момента останахте само вие дето се продадохте !! продадохте си идеалите и достоинството!! ...... не става по форумите да!! става на стадиона но без такива ,дето мислят като тебе!! и без гугутки , кукувици и секви други боклуци дето се продадоха на мустака!!
verginasun написа:deepblue1963 написа:"...не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства..."Дрън-дрън!Аз не съм чувал за собственик,който да се отчита пред феновете.Може би ти ще ми подскажеш:Абрамович,Берлускони,Морати...Освен,ако феновете не са акционери.Доколкото знам,Батков се отчита където трябва и отчетите на ФК Левски са публични.Можете да ги намерите и прочетете.А ако някой иска още по-подробно обяснение,да отиде при Батков,да купи акции и да стане акционер.Защо феновете,които толкова много искат да знаят кои пари къде отиват,не основат една фондация с 10-ина милиона евро капитал,да станат партньори във ФК Левски и ще знаят всичко.Отговора на този въпрос,обаче,го знаем,нали?Това не става с плямпане по форумите.
пич аре не ми се прави на интересен... за какво ми е на мене абрамович да ми дава отчет? макарче скоро го направи.. ако се поинтересуваш малко , ще намериш статията!!!! когато отбора ти играе в ШЛ и топли сърцата на феновете отчет не ми трябва... .. защо панатинаикос може а Левски неможе!! румънския унирея и разни му там турски отбори и те могат нали??... с тва мислене си за никаде.. без самочувствие без нищо!!! ..... аз не съм бил агент на ДС и нямам пари да купя акции... но има достатъчно мутряги , които ще го направят! щом цскарите могат да намират куповачи защо ние да не неможеме бе???
кво ми го защитаваш тоя търтеи бе ??? като нема пари ше го подари отбора бе!! тоя отбор без феновете е нищо!! а в момента останахте само вие дето се продадохте !! продадохте си идеалите и достоинството!! ...... не става по форумите да!! става на стадиона но без такива ,дето мислят като тебе!! и без гугутки , кукувици и секви други боклуци дето се продадоха на мустака!!
+1
САМО ЛЕВСКИ!
verginasun написа:deepblue1963 написа:"...не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства..."Дрън-дрън!Аз не съм чувал за собственик,който да се отчита пред феновете.Може би ти ще ми подскажеш:Абрамович,Берлускони,Морати...Освен,ако феновете не са акционери.Доколкото знам,Батков се отчита където трябва и отчетите на ФК Левски са публични.Можете да ги намерите и прочетете.А ако някой иска още по-подробно обяснение,да отиде при Батков,да купи акции и да стане акционер.Защо феновете,които толкова много искат да знаят кои пари къде отиват,не основат една фондация с 10-ина милиона евро капитал,да станат партньори във ФК Левски и ще знаят всичко.Отговора на този въпрос,обаче,го знаем,нали?Това не става с плямпане по форумите.
Точно и ясно казано !!!
- deepblue1963
1.Къде в моя коментар видя да защитавам Батков?
2.Ти да не си един от тези "борци за справедливост",заради които щяха да ни изгонят от ЕКТ след "бомбардировката" на мача със Сиони?
3.Такива като тебе,дето се изказват неподготвени,най ги "обичам".Говориш ми за Панатинайкос(пише се с главна буква,ако не беше бягал от училище щеше да знаеш),за "разни му там турски отбори"(сигурно имаш предвид Галатасарай,Фенербахче,Бешикташ).Ти нормален ли си,БЕ?Искаш да се сравняваш с тях ли,БЕ?Знаеш ли,че за да купим Р.Карлуш и да му плащаме заплатата,ще трябва да продадем целия Левски с общежитието,барабар,БЕ?Що се отнася до Унирея(също с главна буква)-Румъния отдааавна е по-напред от нас,ако не ти е известно.Кой ти каза,че можем да се мерим с тях,БЕ?
4.Точно ти не си квалифициран да ми казваш какъв съм и що съм.Ясно ли ти е,БЕ?Аз,в моя коментар не съм обидил никого.Ако не можеш да пишеш без простотии и обиди,не пиши!Не е задължително!
5."... аз не съм бил агент на ДС и нямам пари да купя акции... но има достатъчно мутряги , които ще го направят..."Ти мутрите ли искаш да дойдат на Герена?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
Re: Национален протест срещу управлението на ПФК Левски
Да ви е жив и здрав Батков и още дълги години да ви е президент.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033
- verginasun
deepblue1963 написа:
1.Къде в моя коментар видя да защитавам Батков?
2.Ти да не си един от тези "борци за справедливост",заради които щяха да ни изгонят от ЕКТ след "бомбардировката" на мача със Сиони?
3.Такива като тебе,дето се изказват неподготвени,най ги "обичам".Говориш ми за Панатинайкос(пише се с главна буква,ако не беше бягал от училище щеше да знаеш),за "разни му там турски отбори"(сигурно имаш предвид Галатасарай,Фенербахче,Бешикташ).Ти нормален ли си,БЕ?Искаш да се сравняваш с тях ли,БЕ?Знаеш ли,че за да купим Р.Карлуш и да му плащаме заплатата,ще трябва да продадем целия Левски с общежитието,барабар,БЕ?Що се отнася до Унирея(също с главна буква)-Румъния отдааавна е по-напред от нас,ако не ти е известно.Кой ти каза,че можем да се мерим с тях,БЕ?
4.Точно ти не си квалифициран да ми казваш какъв съм и що съм.Ясно ли ти е,БЕ?Аз,в моя коментар не съм обидил никого.Ако не можеш да пишеш без простотии и обиди,не пиши!Не е задължително!
5."... аз не съм бил агент на ДС и нямам пари да купя акции... но има достатъчно мутряги , които ще го направят..."Ти мутрите ли искаш да дойдат на Герена?
1 и 2 подозирам те ,че защитаваш батков.. тъи както ти мене подозираш ,че съм метал бомби некаде нали така?
3 аз незнам с какво са по големи имена от Левски тея турски отбори... особенно в годините до края на миналия век (точно когато се появи и Т Батков в Левски) и тука какво общо има развитието на държавата и развитието на даден футболен клуб ? полша например са много по развита страна от румъния а може би и гърция в момента... но техните отбори ги нема ! както и чешките .. норвежките , шведските ... дори шотландските..! и други примери мога да дам... една развита ирландия нема сносен отбор в европа! така ,че не ги меши 2-те неща... говорим за ръководство ! а тва ,че абсурдистан е еврокенеф всеки го знае! .. но Левски е институция и отбор с традиции .. много по големи традиции от тези на унирея , бешикташ , панатинаикос и другите евреиски и кипърски отбори!.....
4 ти кво засегна се ,че не ти говорим на вие ли?

5 да мутрите искам... а ти кои искаш да доиде ? елтън джон ли?

браво братле,напълно те подкрепям,добре им го каза на Батковистите,освен този има и един parvanoff дето много му харесва Мустака като президент.
- deepblue1963
verginasun написа:3 аз незнам с какво са по големи имена от Левски тея турски отбори... особенно в годините до края на миналия век (точно когато се появи и Т Батков в Левски) и тука какво общо има развитието на държавата и развитието на даден футболен клуб ? полша например са много по развита страна от румъния а може би и гърция в момента... но техните отбори ги нема ! както и чешките .. норвежките , шведските ... дори шотландските..! и други примери мога да дам... една развита ирландия нема сносен отбор в европа! така ,че не ги меши 2-те неща... говорим за ръководство ! а тва ,че абсурдистан е еврокенеф всеки го знае! .. но Левски е институция и отбор с традиции .. много по големи традиции от тези на унирея , бешикташ , панатинаикос и другите евреиски и кипърски отбори!..
1."...Левски е институция и отбор с традиции .."Само в България!Левски НИКОГА не е бил ИНСТИТУЦИЯ и с ТРАДИЦИИ в Европа!За твое сведение:
Галатасарай:Купа на УЕФА,Суперкупа на УЕФА за 1999-2000г.(ерата "Преди Батков",ако не греша)
В момента в отбора:Елано,Хари Кюъл,Лео Франко,Жо,Милан Барош...Как мислиш?Можем ли да се сравняваме с тях,аджеба(с Батков,без Батков,с твоите приятели "мутрите")
Фенербахче:""Turkey is among the Top 10 countries in world football and we're in the top five in Europe," Yıldırım said when asked to pinpoint Turkey's place in European football and on the global scale. "As for Fenerbahçe, we're in the Top 20. And in the next five years, we've set ourselves the goal of entering the top ten teams," he continued.
"We have a global brand in our hands. Fenerbahçe was also a glorious club before we arrived, but we've brought the club's $16 million budget up to $200 million," mentioned President Yıldırım. "Next year, we'll take it up to the $300 million level," he said.Да ти преведа ли колко е бюджета на отбора или цифричките си ги научил в училище?
Още да ти обяснявам ли?
Панатинайкос:финал за КЕШ-1971г.(май преди Батков,а)
В момента в отбора:Дж.Сисе,Ж.Силва...Как ти се струва?Бюджет-20млн. евро.
Защо ли изобщо съм седнал да си губя времето да ти обяснявам...Намерил с кой да се сравнява!
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!