Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: БАТКОВ ВЪРВИ СИ,НЕ НИ МЪЧИ!!!

Мнениеот deepblue1963 » 19 фев 2010 21:04

armeec23 написа:
pacokaz написа:ВЗЕМИ СИ И ТРЕНЬОРЪТ И СКАПАНИТЕ ФУТБОЛИСТИ-ЗВЕЗДИ!!!И ОСТАВЕТЕ ЛЕВСКИ НА НАС-НА НАРОДА! СТИГА ГАВРИ С НАС-ТЕЗИ ОТ КОИТО КРАДЕШ МИЛИОНИТЕ СИ!

Да ви е жив и здрав Батков и да ИЛЯДИ !!! :P

Нямате ли си "разгромна" победа над Свиленград да коментираш?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот forzajuve » 20 фев 2010 01:04

Последно време навсякаде се пише как сме на загуба при продажба на играчите.Конкретно ще пиша за Рабех.Какво е виновен той,като преди година цената му беше 2млн,а сега се продава за към 300 000.Вината е изцяло в ръководството.Едно най-много ме подразни когато се казва,че един играч се взима с цел печалба или поне да си върнем печалбата.Еми май забравихме,че повремето на Рабех станахме 2пати шампиони,лига европа и т.н.Еми това са приходи в касата на Левски,като без Рабех те надали щяха да влезнат.Само последното влизане в Лига Европа донесе към 2млн+приходите в предварителния кръг в шампионка лига,което прави към 3млн евро.За мен не е редно да се смята само чистата печалба от продажба на даден играч,а какво е дал за клуба като приходи през годините.Баждеков само смята парите,а не е дал и 10 % от това което е дал примерно Рабех или другите продадени.В България не се гледа какво е направил работника за дадена работа,а само се броят печалбите.Един конкретен пример:Една обикновенна шивачка шие средно по 50-100 броя чершафи на стойност хиляди левове,а получава само дребни стотинки на бройка.Когато тя напуска неполучава нищо,а шефа е забогатял на нейн гръб.В Левски е още по грубо.Печалбата която се постига по време на неговия престой в отбора,а после и дори получава бонус за добре свършена работа досега в отбора.Сметката е доста сложна,но изводъд е,че един играч се оценява не само при продажба,но и какво е дал за отбора.Сега лесно ще се каже за изцепките му,но стореното от него е повече от даденото за клуба,говоря във финансово,а не от постъпките му.Извода е когато ти дават в пъти колко си дал за даден играч,го продавай,за да не се оправдаваш после,че си на загуба,въпреки парите които си получил повреме на неговия престой в отбора.Само Левски
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
Gonzo0009
Контакти:

Re: Батков не е прав за приходите при продажби на играчи!

Мнениеот Gonzo0009 » 20 фев 2010 01:13

За колко продават и купуват мене не ме бърка.Искам да има играчи аз съм фен не някакъв акционер в отбора.
moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 20 фев 2010 07:18

Рабех е бил само веднъж шампион,сезон 2008-2009,цената му никога не е била 2 милиона,а през есента беше най-слабият футболист на Левски.Заради него един талант от школата- Виктор Генев спря развитието си.Лично моето мнение е че футболисти от Африка и треньори и футболисти от Сърбия през следващите поне 10 години нямат място в Левски.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
Messinho
Контакти:

Мнениеот Messinho » 20 фев 2010 07:40

разбира се, че не е !
08.01.1994 г. Барселона Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
10.12.2011 г. Реал Мадрид - Барселона 1:3

ЦСКА ДО ГРОБ!!!
Изображение

Потребителски аватар
IVAN.CIPRUS
Контакти:

Мнениеот IVAN.CIPRUS » 20 фев 2010 08:43

Батков трябва да излезе официално пред всички нас и да каже истината за парите в Левски.Когато стане нещо напечено той винаги е във „чужбина“.Левски не е Тодор Батков ,Левски това сме ние всички заедно отбор,фенове,ръководство.Ние трябва да знаем как,кога и какво става в нашият любим отбор.Защото ЛЕВСКИ без играчи не може,без феновете неможе,без ръководство не може но без Батков може.Няма незаменими хора но ЛЕВСКИ Е ВЕЧЕН.
АЗ ЕДИН ОТ НАРОДА , СИН КАТО НЕБОСВОДА.
СЪС ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ .

zokova
Контакти:

Мнениеот zokova » 20 фев 2010 08:56

Не ви ли стана ясно, че Батков използва парите от футбола за другите си фирми? Той постоянно реве за пари, изкара се голям идеалист, че за синята идея дава мило и драго, брои пари от джоба си за отбора. А не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства. Заедно с Баждеков играят в един кюп и разпределят средствата от футбола, а отборът мизерства. Нямам предвид заплатите на момчетата, а като цяло клуба.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 09:39

zokova написа:Не ви ли стана ясно, че Батков използва парите от футбола за другите си фирми? Той постоянно реве за пари, изкара се голям идеалист, че за синята идея дава мило и драго, брои пари от джоба си за отбора. А не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства. Заедно с Баждеков играят в един кюп и разпределят средствата от футбола, а отборът мизерства. Нямам предвид заплатите на момчетата, а като цяло клуба.

"...не дава никакъв отчет на феновете къде са парите от всички тези първенства..."Дрън-дрън!Аз не съм чувал за собственик,който да се отчита пред феновете.Може би ти ще ми подскажеш:Абрамович,Берлускони,Морати...Освен,ако феновете не са акционери.Доколкото знам,Батков се отчита където трябва и отчетите на ФК Левски са публични.Можете да ги намерите и прочетете.А ако някой иска още по-подробно обяснение,да отиде при Батков,да купи акции и да стане акционер.Защо феновете,които толкова много искат да знаят кои пари къде отиват,не основат една фондация с 10-ина милиона евро капитал,да станат партньори във ФК Левски и ще знаят всичко.Отговора на този въпрос,обаче,го знаем,нали?Това не става с плямпане по форумите.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
forzajuve
Контакти:

Мнениеот forzajuve » 20 фев 2010 09:45

Това за Африка и Сърбия е голяма глупост.Въпросът е да се взимат класни играчи.Да не припомням кои добри играчи от там се гордеем с тях и са били наши идоли.А за шампионските титли писах 2,защото за мен когато взеха лиценза на Цецка,трябваше автоматично да бъдат изгонени и титлата служебно да е наша.Но Бфс е толкова маниполирано,че там се гледа да се огажда на всички.Жалко,че играчите са третирани като пазарска чанта,а не се дава нужното им внимание какво са дали на отбора.Примера го дадох със Рабех,защото напоследък доста се коментира за цената му.А цената наистина м у беше към 2млн,но някои имат къса памет и забравят Рабех със каква визитка дойде,а как си тръгне.Кой е виновен питам аз?При Наско май такива неща са невъзможни.Според мен трябва да се вини ръководството,че допусна това да се случи със него.
Изображение

Изображение

Giampiero Boniperti : " Победата не е най - важното , това е единственото , което има значение . "

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 20 фев 2010 10:04

forzajuve написа:Това за Африка и Сърбия е голяма глупост.Въпросът е да се взимат класни играчи.Да не припомням кои добри играчи от там се гордеем с тях и са били наши идоли.А за шампионските титли писах 2,защото за мен когато взеха лиценза на Цецка,трябваше автоматично да бъдат изгонени и титлата служебно да е наша.Но Бфс е толкова маниполирано,че там се гледа да се огажда на всички.Жалко,че играчите са третирани като пазарска чанта,а не се дава нужното им внимание какво са дали на отбора.Примера го дадох със Рабех,защото напоследък доста се коментира за цената му.А цената наистина м у беше към 2млн,но някои имат къса памет и забравят Рабех със каква визитка дойде,а как си тръгне.Кой е виновен питам аз?При Наско май такива неща са невъзможни.Според мен трябва да се вини ръководството,че допусна това да се случи със него.

Да не отваряме темата за "трансферните удари" на Сираков и Стоилов.Знаем какви неща бяха "възможни" при СС.Нали те ни натресоха "великия" Жеан Карлуш.Колко загубихме от него?Ха,сетих се!Ами Демба-Нирен?И десетки знайни и незнайни "воини".Трансферната политика на Левски е зле и то не от "вчера".И не само заради Батков.Всички,които минаха през ръководни и треньорски постове в Левски,дадоха своя "принос".Включително и обичаният от мнозина Стоилов.

Върни се в “Архив”