Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- nerak
- Контакти:
Re: Прибират паспорта на Христолов
Одавна трябваше да му го приберът,сега въпроса е кога ще го преберът на топло селяка?
- sorcererals
- Контакти:
Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!
vranchevi, ще се опитам да изясня някои от нещата, защото на пръв поглед си прав, но и не си:
1. Запор няма. Не защото така казвам, а защото доколкото съм запознат акциите ги е прехвърлил преди датата на запора. Тъй като такова джиросване не е задължително да се отрази в агенцията по вписванията, затова там стои запор. Иначе казано, Ирена е запорирала, ама не точно акциите
. За това под каква форма ще си вземат парите, bene го е обясни по-горе. Колкото до другите разрешения, те ще се точат във времето, което няма да спре БФС да картотекира играчи и клуба да започне сезона, ако се стигне до там.
2. Глобите в БФС са 60000.
3. Ако изобщо стане нещо, на разтрогналите играчи ще се наложи да им плати много по-малко в началото и да се споразумее с тях за разсрочено плащане. Като видят пари накуп и гаранции(доколкото може да се гарантира) занапред, всички ще му подпишат, повярвай ми.
4. Това за НАП също е много относително и не зависи за започването на този сезон. Иначе казано, има един месец(мисля края на март е срока за лиценза за новия сезон), за да се договаря с тях.Т.е. тези пари отпадат за стартово плащане.
И какво стана, не повече от 200 000 лв. ги виждам аз. И то при положение, че с БФС също не се договори за разсрочване, ако им представи нужните гаранции. И на мен ми се ще да е другия вариант, но трябва да се опитаме да гледаме реално на нещата.
1. Запор няма. Не защото така казвам, а защото доколкото съм запознат акциите ги е прехвърлил преди датата на запора. Тъй като такова джиросване не е задължително да се отрази в агенцията по вписванията, затова там стои запор. Иначе казано, Ирена е запорирала, ама не точно акциите

2. Глобите в БФС са 60000.
3. Ако изобщо стане нещо, на разтрогналите играчи ще се наложи да им плати много по-малко в началото и да се споразумее с тях за разсрочено плащане. Като видят пари накуп и гаранции(доколкото може да се гарантира) занапред, всички ще му подпишат, повярвай ми.
4. Това за НАП също е много относително и не зависи за започването на този сезон. Иначе казано, има един месец(мисля края на март е срока за лиценза за новия сезон), за да се договаря с тях.Т.е. тези пари отпадат за стартово плащане.
И какво стана, не повече от 200 000 лв. ги виждам аз. И то при положение, че с БФС също не се договори за разсрочване, ако им представи нужните гаранции. И на мен ми се ще да е другия вариант, но трябва да се опитаме да гледаме реално на нещата.
-
- Контакти:
Славчо Атанасов се кълне-селския няма да стъпи на стадиона
Днес един настоящ кмет, с минали гръмки обещания, на име Славчо Атанасов се закле публично:
"Христолов няма да стъпи на стадиона повече. Да си търси друг терен и място, където да разкарва италианската си клика.Този отбор е на Пловдив, на феновете и там ще влизат само те."
Добре кмете! Добре Славчо! НО тези думи вече сме ги слушали, вземи се в ръце и покажи в оставащите ти малко месеци, че си мъж и стоиш зад думите си. Ако ли пък не Сбогом!
http://bultras.com/fenove-botev/51-news-botev-plovdiv-fans/168-2010-02-19-12-30-34.html

Славчо дойде като кмет с гръмки обещания,но за почти 3 години нищо не свършил.Дано поне сега изпълни обещанията си.
Re: Славчо Атанасов се кълне-селския няма да стъпи на стадиона
Същите думи е казал и пред някой върли фенове и легенди, дано наистина този път удържи на думата си!!!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!
- sorcererals
- Контакти:
Хубави думи, ако бяха сътворени в дела преди 2-3 години, а не пак да излиза на сцената година преди следващите местни избори, току виж му повярвам. Дано да греша де.
Само че Славчо като кмет е служител на държавата. А държавата има интерес да печели пари. Т.е., ако утре, Салерно или просто някой, който да речем е взел отбора, отиде и вземе че плати(да бе да
) , то държавата=общината=кмета ще се на''пят, ще си свалят га'ите(може и в обратен ред), ще разтворят задни б'зи , дори сами ще се намажат с вазелинче. Затова някакви, това интервю , по това време, ми се вижда повече прах в очите, отколкото реалност.
П.С. Щях да забравя, стадиона все още не е на общината, защото липсва последния подпис от страна на ОВенните...............или бяха военните
. Кой казахте нямало да допусне селяка 
Само че Славчо като кмет е служител на държавата. А държавата има интерес да печели пари. Т.е., ако утре, Салерно или просто някой, който да речем е взел отбора, отиде и вземе че плати(да бе да

П.С. Щях да забравя, стадиона все още не е на общината, защото липсва последния подпис от страна на ОВенните...............или бяха военните

Само големи думи от Славчо,нищо не направи ни за Ботев,ни за Локо,Спартак или Марица.Като дойдат избори пак ще има големи думи 

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
Дано този път удържи на думата си 

Re: НИЕ НЯМА ДА ОТСТЪПИМ!!!!!!
1-Заради това прехвърляне преди запора/за което и аз чух/ Комисията по сделките може да обяви договора на Салерно за недействителен.
2-В офиса на Селския прочетох писмото от БФС и в него пише, че глобите са 66 000лв., но не е упоменато какво влиза в тези глоби.
3-Ако БФС си спазва наредбата при неплатени заплати-няма картотеки.
4-Ако БФС беше споменала какви са критериите, за да се започне полусезона щеще да е добре.
2-В офиса на Селския прочетох писмото от БФС и в него пише, че глобите са 66 000лв., но не е упоменато какво влиза в тези глоби.
3-Ако БФС си спазва наредбата при неплатени заплати-няма картотеки.
4-Ако БФС беше споменала какви са критериите, за да се започне полусезона щеще да е добре.
той неможе да забранява той не негов стадиона е обществено съоражение
NET.77 написа:той неможе да забранява той не негов стадиона е обществено съоражение
Да , но може такъв наем да иска за ползването му , че да откаже всеки селски или италиански ''ентусиаст''