pill написа:Мразя само Реал Мадрид:)
Регъра ще те банне, той им беше фен. Ти на Арсенал ли беше ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
pill написа:Мразя само Реал Мадрид:)
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:pill написа:Мразя само Реал Мадрид:)
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:Drunken_Master написа:pill написа:Мразя само Реал Мадрид:)
Ще се обиждаме ли сега? Предпочитам ги пред Барса, но да съм им фен чак...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Drunken_Master написа:pill написа:Мразя само Реал Мадрид:)
Drunken_Master написа:Larsenn написа:Нетс преговарят с Удока.
Не е верно, преговарят с мен.
Larsenn написа:Какъв беше този индийски сериал там, сега зорлем ще го изтървете...
И аз съм доста зает и имам много неща на главата, но според мен е нормално Коби да е играчът с най-много пропуски или играч с много пропуски, след като е такъв тип играч, който просто стреля много по 30 пъти на мач поне, логично е и доста да изтърва, ся няма да е играч, който стреля по 8-10 пъти на мач, играчът с много пропуски, просто защото стреля малко. Нищо изненадващо не виждам, както и нищо лошо. Същото е и с грешките. Мисля, че ЛеБрон беше с най-много грешки, ами и това е нормално, като играеш най-много с топката, е нормално и да правиш много грешки. Играч, който пипа топката 5 пъти на мач как да направи много грешки.Drunken_Master написа:Коби бил играча с най-много пропуснати стрелби в историята на НБА.Larsenn написа:Какъв беше този индийски сериал там, сега зорлем ще го изтървете...
Нямам време за НБА в момента. Предпочитам да си хейтя на воля... :)
Под стрелби имах предвид FGA, но те разбрах, какво казваш, а именно, че трябва да се отсеят баш стрелбите от поднасянията и забивки, за да е най-обективно. Но от друга страна пропускът си е пропуск, без значение дали е от поднасяне или от забивкаReBorn1982 написа:Всякакви статистики за стрелба са безсмислени, докато забивките и поднасянията се броят също за стрелби .... има играчи, които са слаби стрелци, но пък имат висок процент "стрелба", просто щото основно забиват или поднасят.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта