2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pan_Joro

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pan_Joro » 18 юни 2022 21:26

drvasko98 написа:Нищо общо нямат свитите в коленете крака на Джеймс в ситуацията с умишления ритник на Грийн в ташаците на Адамс. Ама абсолютно нищо общо

Не бе, нямат... Въпрос на малко късмет. Ти мислиш, че Леброн знае къде ще идат коленете му. Това е интуитивно действия – където отидат коленете/краката – там. Да се определя удар в ташките като преднамерен е пълен идиотизъм – значи Грийн предварително се е прицелил и бам! Абе той направо снайперист, бе – да го вземат за рейнджър. Що се отнася до ЛеБрон, ако кошът беше по-наляво, коленете му щяха да идат точно където не трябва. И той нямаше да го е направил съзнателно, убеден съм. Просто кофти стечение на обстоятелствата.

На почти всеки мач има по 2-3 бъркания в очите, но видиш ли, когато го направи Грийн, значи е нарочно. Не казвам, че Грийн е най-коректния играч, но да се търси умисъл във всяко негово действие, е доста пресилено.

Боже, това Брон-сексуалните сте толкова предсказуеми...
НЕма начин да нЕма начин!

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 18 юни 2022 23:15

Васко не е бронсексуален, а меджиксексуален .....

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 19 юни 2022 01:15

pan_Joro написа:При теб практиката е такава, че когато изпаднеш в кофти положение или не отговаряш или задаваш тъп въпрос

Нима ? Я ми дай някакъв пример, кога не съм ти отговарял на безбройните опити за баскетболна дискусия между теб и мен ? В 95% случаите, обаче плещиш такива глупости, че трябва да си отделям от ценното време за да ти обяснявам нещо по 250 пъти. Ама както многократно съм писал, ти или си мега дебил или както многократно съм твърдял, гледаш баскетбол от 2-3 месеца максимум. Най-вероятно и двете...

pan_Joro написа:Въобще всичките ти "знания" се базират на Гугъл. Ако ти спрат Гугъла няма да мажеш да напишеш и две смислени изречения, щото си тъпичък, братко… Заливаш ни със статистики, които няма как да помниш и очакваш да ти вярваме. Четеш чужди мнения и когато съвпадат с твоите желания ги пущаш като свои собствени умозаключения. Ега ти нахалството!

Мда, сега се оказа, че знанията ми се базирали на Google. Много интересно... Звучи страхотно от човек, който не знае какво са крачки, какво е "backcourt violation" и т.н.

pan_Joro написа:с малки изключения тук пишат умни и образовани хора.

Кой ? Ти ли ? :ДДДДДДДДДД

pan_Joro написа:Проблемът ти е непоправимият ти комплекс за малоценност. Навсякъде в живота ти си г-н Никой, никой не те брои за бройка, включително и близките ти. Единственото място, където можеш да се проявиш са форумите. Пълен анонимник, никой не знае кой си и какъв си, що пък да не си направиш хубава автобиография, кой може да докаже, че не е вярна? Само дето си мислиш, че всичките са прости колкото теб и няма начин да не ги надвещиш. Да, ама не! Няма да станеш Биг Бос във форума…

Недей така, бе, човече !!! Сълзите ми не спират...

pan_Joro написа:В последните си пространни изявления в моя посока мина всякаква граници на приличието. Виждам че си бесен, виждам че "кръв пикаеш", но все пак има едни граници, които не трябва да се прескачат. И сега неприятната новина – подготвям ти също толкова пространен отговор, с който ще те навра в кучи гъз. И с това мисля да приключа с теб – знам че ще те смачкам, ама не мога постоянно да си гледам в краката да не настъпя някоя тъпа и безмозъчна животинка…

Понеже си мега тъпо парче, ще трябва отново да го напиша, с надеждата да го разбереш. Недей да бъркаш сарказма и иронията с бяс... Много трудно, да не кажа невъзможно е, да ме накараш "да пикая кръв"... А що се отнася до пространния отговор, с който ще ме навреш в кучи гъз, струва ми се, че май ти си бесния... Нямам търпение да го прочета. Още повече ме мотивираш, да не спирам, да те гавря. Между другото, аз за пореден път се убеждавам, че с Помияра имате много общо. Той също все твърди, че ме слагал на мястото ми, бил ме гаврил и т.н., а аз в интерес на истината, не съм спирал да се забавлявам и с двама ви. Имате много сходен капацитет двамцата...

drvasko98 написа:Нищо общо нямат свитите в коленете крака на Джеймс в ситуацията с умишления ритник на Грийн в ташаците на Адамс. Ама абсолютно нищо общо

Аз продължавам, да се чудя, тоя тип, дали наистина говори или е мега дебил. Продължавам да се надявам, че е някой като едновремешния Шумкар, дето се ебаваше с целия форум, ръсейки тъпизми. Дано и бат Жоро се окаже същият, пиша го с ръка на сърцето. Иначе наистина е много жалко... Само забележи, бат ТранЖоро ми "подготвя" пространствен отговор, с който щял да ми даде да се разбера. Явно за този отговор ще му е нужно доста време. Щом толкова го "подготвя"... ПХАХААХААХАХАХАХАХАХ! Б*хти тъпото парче !

pan_Joro написа:Не бе, нямат... Въпрос на малко късмет. Ти мислиш, че Леброн знае къде ще идат коленете му. Това е интуитивно действия – където отидат коленете/краката – там. Да се определя удар в ташките като преднамерен е пълен идиотизъм – значи Грийн предварително се е прицелил и бам! Абе той направо снайперист, бе – да го вземат за рейнджър. Що се отнася до ЛеБрон, ако кошът беше по-наляво, коленете му щяха да идат точно където не трябва. И той нямаше да го е направил съзнателно, убеден съм. Просто кофти стечение на обстоятелствата.

На почти всеки мач има по 2-3 бъркания в очите, но видиш ли, когато го направи Грийн, значи е нарочно. Не казвам, че Грийн е най-коректния играч, но да се търси умисъл във всяко негово действие, е доста пресилено.

Боже, това Брон-сексуалните сте толкова предсказуеми...

Аз... нямам думи ! Направо е тъжно... Недоумявам, че това е мъж на възрастта на баща ми. Б*х му мамата... Тоя наистина си прави майтапи с нас.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Re: Коленете, Рамунчо...

Мнениеот rmfan5 » 19 юни 2022 08:29

pan_Joro написа:В последните си пространни изявления в моя посока мина всякаква граници на приличието. Виждам че си бесен, виждам че "кръв пикаеш", но все пак има едни граници, които не трябва да се прескачат. И сега неприятната новина – подготвям ти също толкова пространен отговор, с който ще те навра в кучи гъз. И с това мисля да приключа с теб – знам че ще те смачкам, ама не мога постоянно да си гледам в краката да не настъпя някоя тъпа и безмозъчна животинка…

Тоя са го изпуснали от някоя лудница wtf.... lol
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Re: Коленете, Рамунчо...

Мнениеот Drunken_Master » 19 юни 2022 08:36

rmfan5 написа:

Тоя са го изпуснали от някоя лудница wtf.... lol

Защо пишеш толкова рядко, бе ?! Едно време беше редовна смяна тука...
Колкото до ТранЖоро, продължавам да вярвам, че се е*ава с нас...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 19 юни 2022 19:04

ReBorn1982 написа:
miro_rz написа:Да!

[offtopic]На мен баща ми е от Разградско, по-точно едно село, няма как да не го знаеш, защото е съвсем близо, малко над 10 км от града - Дряновец. Някога беше много голямо село, почти изцяло българско (повечето села в региона бяха с бая турци и мюсюлмани), днес има малко цигани и още по-малко българи, не че съм бил скоро там де .... как е градът иначе, обезлюдява ли се стабилно ??[/offtopic]

[offtopic]Хубаво капанско село на около 15/16км от Разград. На 24-ти Май се правиха хубави сборове. Там няма цигани а няколко рода Копанари. Иначе около града има не малко изцяло български села. Ушинци, Пороище, Гецово, Осенец, Дряновец, Балканси, Просторно, Черковна! :)[/offtopic]
Изображение

ReBorn1982

Мнениеот ReBorn1982 » 19 юни 2022 22:19

[offtopic]Абе баш цигани си има. Последно съм бил преди няколко години, не съм много запознат, ама май са някакви пришълци, не са тамошни, купили са къщи, за едни от тях знам, че са бачкали (или бачкат, не помня вече детайли) някъде по Франция. Сториха ми се читави.

За съборите - едно време какви събори се правеха, беше нещо огромно. Имаше и голям текстилен магазин, ресторант, 2 училища, детска градина, дори и ..... болница с постоянен лекар. Сега не ми се ходи, щото ми става тъжно, като видя каква пустош е.[/offtopic]

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 20 юни 2022 08:26

Ще се видим другия сезон!
Навярно треперите дедо Поп какво ще сътвори с новите момчета. ;)
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 20 юни 2022 18:16

miro_rz написа:Ще се видим другия сезон!
Навярно треперите дедо Поп какво ще сътвори с новите момчета. ;)

Направо ти се чудя защо се пробваш :))) Вече ще проработи само, ако звучи примерно "Навярно треперите дедо Поп какво ще причини на вие знаете кого с новите момчета".
Така или иначе дедо Поп нали е споделил тайната на успеха си -" Key to success? Draft Tim Duncan. After that, stay alive."

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Кайри

Мнениеот Drunken_Master » 20 юни 2022 18:31

Възможно е Кайри Ървинг да напусне Бруклин Нетс това лято. Преговорите относно бъдещето на звездата на “мрежите” не се развиват в положителна посока, а времето изтича, пише журналистът от "The Athletic" Шамс Чарания. Кайри има срок до 29 юни да приеме опция за удължаване на контракта си с още една година на стойност $37 милиона, но ако не я приеме, той ще се превърне в свободен агент.
Сред най-големите кандидати за отмъкването на Ървинг са Лос Анджелис Лейкърс, Лос Анджелис Клипърс и Ню Йорк Никс. Първите два отбора ще трябва да разменят играчи за привличането на бързоногия плеймейкър чрез т.нар “sign and trade”, докато Никс разполагат със свободен бюджет, който може веднага да бъде инвестиран в заплатата му.
30-годишният гард се появи в само 29 мача на “мрежите” през миналия сезон, като причината за твърде малкото му двубои се крие в отказа му да прибегне до задължителна ваксинация. Средните показатели на седемкратния участник в “Мача на звездите” бяха 27.8 точки, 4.4 борби и 5.8 асистенции. Неговият отбор обаче катастрофира в плейофите след тежка загуба с 0-4 от Бостън Селтикс в първия кръг.
Изображение

Върни се в “Архив”