2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

pan_Joro

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот pan_Joro » 13 юни 2022 20:08

miro_rz написа:Е стига не пич, как видя дали има фал или нЕ?

То няма много за гледане. Куминга стои и не мърда, Крис Пол се хвърля отгоре му. Фал на Куминга няма. Но работата не е във фала, а в левия крак на Пол, който рита напред. Твърдя, че подобни действия с краката правят болшинството играчи, когато вече са ги покрили и се опитват да си изпросят фал. Виждал съм го при Хардън, Къри, Пол и редица други...
НЕма начин да нЕма начин!

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 13 юни 2022 20:13

Изображение

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 13 юни 2022 20:18

Колкото по-малко се слушат тъпите руснаци за каквото и да е - толкова по-добре.

Но все пак съм впечатлен, че това е фаул "при стрелба" :)

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 13 юни 2022 20:28

Изместихме темата. Въпросът не е дали има фал или не (според мен – не), а дали Крис Пол изнася доста напред крака си. Аз твърдя, че когато играчът скочи с "главата напред", за да си изпроси фал, то неминуемо трябва да балансира и да изнесе единия си крак напред, защото иначе ще се пребие. Рамунчо твърди, че това било пълна смехория, аз твърдя, че клипчето подкрепя моята теория.

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 13 юни 2022 20:33

drvasko98 написа:Колкото по-малко се слушат тъпите руснаци за каквото и да е - толкова по-добре.

Но все пак съм впечатлен, че това е фаул "при стрелба" :)

Те отдавна не предават. Макар и с руски коментар "Сетанта" предават от Казахстан...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юни 2022 21:50

За пореден път се учудвам, как тия, дето ръсят откровени дебилщини са с най-високо самочувствие и не можеш буквално да им затвориш устата... Бат ТранЖоро е единия, Помиярчето е другия. И двамата са същински колоси в мисленето...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юни 2022 22:03

miro_rz написа:Малко грубичко, но на място!
То тука трябва да си играл про баскет, че да можеш да коментираш!

Не, но поне да си наясно с основните правила...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 13 юни 2022 22:39

Какво клинчиш пак, бе Рамун? Задавам ти директен въпрос, който не зависи от това какво знам и какво не:

На клипчето Крис Пол рита ли с крака напред или не?

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

Мнениеот Drunken_Master » 13 юни 2022 23:11

Имам чувството, че тебе някой те е ритал... здраво и по главата. Б*хти падението...
Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 13 юни 2022 23:36

pan_Joro написа:Куминга си стои и Крис Пол скача срещу него. Обърнете внимание къде отива левия крак на Крис. Съдията е на метър и нещо и се прави на ударен – свири 3-точков фаул за Крис. Къри се смее, Кър се смее... Коментаторите също се смеят и казват, че на Крис Пол му се полагат по закон два такива фаула на мач. Много ми е интересно какви ще ги реди сега. Ето и клипчето – няколко секунди е:
https://www.youtube.com/watch?v=VzrJnXyfzCU

Извинявай Жоро, но си подбрал неподходящ клип за твоето обяснение, че и превода не е коректен. Тук изобщо не става въпрос за стрелба. Куминга стои с разперени ръце. Крис Пол се хвърля на едната му ръка и разперва всичките си крайници, за да покаже колко много е фаулиран. Да, продава това на съдията, но никъде не става въпрос за нарушение при стрелба. Руските коментатори в стремежа си да покажат колко е смешен този фаул казват "дайте му да стреля направо три наказателни". Това поне виждам и чувам аз.

Върни се в “Архив”