2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

23LBJ
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 18:51

Buck32 написа:
23LBJ написа:Кво няма ? Югославяните са си продукт на соц школата...
А и като цяло няма голям наплив от Изтока, защото политиката е била, качеството да си остане вкъщи

При югославяните соцът беше най-слаб. Те даже не се брояха за соц, имаха си тяхно движение - на необвързаните страни. Дивац отиде 1989, Петро - след него. Глушков не е бил най-добрият източноевропеец на позицията си, но се е получило удачно стечение на обстоятелствата. Иначе той самият разказва колко доминиращ е бил там - щипал Карим в предсезонните мачове. Така или иначе въпросът беше "Що Георги Глушков беше първият източноевропеец в НБА", нямаше нищо за Пената.

Ставаше дума, защо източноевропейците са рядкост, защото от Изтока трудно са ги пускали. Това беше.
Иначе аз самият никога не съм вярвал, че Гунди са го искали Милан, тая история съпругата му я разказва няколко пъти и все с различни кразки.
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 май 2022 21:16

23LBJ написа:Ставаше дума, защо източноевропейците са рядкост, защото от Изтока трудно са ги пускали. Това беше.
Иначе аз самият никога не съм вярвал, че Гунди са го искали Милан, тая история съпругата му я разказва няколко пъти и все с различни кразки.

Ето ти въпроса:
"6) Що Георги Глушков беше първия източноевропеец в НБА?"
Другото както обикновено е удобен случай да нахраним някого и да покажем как не се пише "краски" :)

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 19 май 2022 21:32

Искрено му съчувствам на "Мелодия на годината"! Човекът от пет страници чака за Буркина Фасо (дали не беше Папуа-Нова Гвинея, че се обърках и аз). Как периодично избухвате с една и съща плоча, не ви ли мързи бе, хора? :Д :Д :Д

23LBJ
Контакти:

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 21:36

Larsenn написа:Искрено му съчувствам на "Мелодия на годината"! Човекът от пет страници чака за Буркина Фасо (дали не беше Папуа-Нова Гвинея, че се обърках и аз). Как периодично избухвате с една и съща плоча, не ви ли мързи бе, хора? :Д :Д :Д

Ма Мелъди е някой, дето съм го разревавал и отново се включва за да ми сипва, позната песен...

Ларсен Венгер, Кой е ГОАТ ? :ДДД
pomiqrat написа:САЩ воюват извън територията си, за да не могат Китай, Северна Корея, Русия и мюсюлмани да напускат границите си и да издевателстват над останалите. Елементарно, но не и за елементарни хора!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 май 2022 21:55

Larsenn написа:Искрено му съчувствам на "Мелодия на годината"! Човекът от пет страници чака за Буркина Фасо (дали не беше Папуа-Нова Гвинея, че се обърках и аз). Как периодично избухвате с една и съща плоча, не ви ли мързи бе, хора? :Д :Д :Д

Дипломат си Ларсен:) Човекът сигурно с най-голямо нетърпение чака отговорите на последните 2 въпроса, ама на, тях още ги мотаем.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 19 май 2022 22:08

Комбинирано отговарям, хаха.
1. ГОАТ - Ем Джей (сори, Козел, ти го знаеш моя отговор).
2. Последните два въпроса няма да ги коментираме. Така ще е най-добре. Имам много добри приятели, които живеят в Русе. Както беше казал лирическият герой: "Хубав край, хубави хора".

23LBJ
Контакти:

!

Мнениеот 23LBJ » 19 май 2022 22:12

;дд

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2022 22:39

Larsenn написа: Как периодично избухвате с една и съща плоча, не ви ли мързи бе, хора? :Д :Д :Д

Аз просто не разбирам. Едни и същи драсканици, с едни и същи аргументи и нула шанс да убедиш другия в тезата си. Ама да живей графоманството, форум е, нека се пише.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 19 май 2022 22:43

rhaegar написа:
Larsenn написа: Как периодично избухвате с една и съща плоча, не ви ли мързи бе, хора? :Д :Д :Д

Аз просто не разбирам. Едни и същи драсканици, с едни и същи аргументи и нула шанс да убедиш другия в тезата си. Ама да живей графоманството, форум е, нека се пише.

Регър, ти на полза роду ли се изявяваш тук? Ако трябва ще си изкарваме по някой бан периодично

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 май 2022 23:00

Buck32 написа:Регър, ти на полза роду ли се изявяваш тук? Ако трябва ще си изкарваме по някой бан периодично

За полза никому, общо взето. Пари не взимам де, ако това питаш. :D
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Архив”