Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (2021/2022)
Сътресение плюс си глътна езика..
- insaneboy1
- Контакти:
Bernaleo написа:Сътресение плюс си глътна езика..
Не мисля, че си е гълтал езика, просто припадна.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- paceto
- Контакти:
Севиля пак глътнаха вода.
0:0 срещу Майорка у дома.
0:0 срещу Майорка у дома.
Да и ако го бием следващия кръг в Мадрид си гарантираме 3-то място а те може да се окажат в директна борба с Бетис в последния кръг за ШЛ. Все пак Бетис гостува на Реал М
а Севиля приема Билбао ако се стигне до такъв сценарий.
Закрепихме ШЛ за следващия сезон днес. Доста противоречив сезон и добре че Реал нямаха за какво да играят миналия кръг.
а Севиля приема Билбао ако се стигне до такъв сценарий.
Закрепихме ШЛ за следващия сезон днес. Доста противоречив сезон и добре че Реал нямаха за какво да играят миналия кръг.
- paceto
- Контакти:
Нямаше смисъл да ви правим пречки, нищо че едва ли ще ни върнете жеста някой ден. 

paceto написа:Нямаше смисъл да ви правим пречки, нищо че едва ли ще ни върнете жеста някой ден.
:-)
Не ми остава нищо друго освен да си пожелая да проверим!
Това означава да играем с/у Реал М вече като шампион на Ла Лига и финалист за ШЛ а
на Реал да им трябват точки.
:-)
- paceto
- Контакти:
Не. Означава, че ако не играете за нищо и на нас ни трябват точки за шампион да не се напъвате. 

Реал М ме слушат много последните седмици:-).
Излъгаха Сити, не се напъваха с/у нас и сега са на път да изритат Леванте от Ла Лига поне за година. Ако може като бонус и Майорка да отпаднат топ, за третия отбор ми е все тая но дано са Алавес.
Излъгаха Сити, не се напъваха с/у нас и сега са на път да изритат Леванте от Ла Лига поне за година. Ако може като бонус и Майорка да отпаднат топ, за третия отбор ми е все тая но дано са Алавес.
Мачът е нагласен, второто допускаме обрат и взимаме Мбапе.
-
Аз пък ще се радвам Бетис да изпревари в крайна сметка градските за топ4, макар че вече шансовете са минимални. Севиля си бара оная работа вече 2 месеца и повече в Ла Лига и заслужава да бъдат наказани с пращане в любимия им турнир - Лига Европа. :)