Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ponko

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот Ponko » 05 май 2022 10:51

locke написа:
miro_rz написа:Клоп има да си връща на Реал!

Клоп ще яде боя на финала

:D :D :D

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Мнениеот locke » 05 май 2022 12:28

друго си е да отпаднем от шампиона :Д
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 май 2022 12:35

locke написа:друго си е да отпаднем от шампиона :Д

Интересно защо феновете на Челси се активизираха и като едни други фенове от Отцепландия, бързате да слагате тигана, а рибата още у морето... Недейте така, че после изглеждате смешни. Нека се изиграе мача пък ако Реал е победител, аз първи ще честитя на феновете им, че са станали шампиони. Ама за момента ми се струва, че ако не по-добри, то поне шансовете ни са най-малкото равни и сме в далеч по-добра позиция за атака на тенекето спрямо 2018-та, пък нека си коронясвате предварително, когото си искате.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 05 май 2022 12:40

Като цяло Сити показа повече футбол съвкупно в двата мача, но не и в реванша конкретно. По-скоро може да съжаляват, че в първия мач не вкараха 8-9. :D Не ги следя изкъсо, за да сравнявам, но доколкото знам неслучайно печелят почти всяка година титлата в Англия, а след като треньор им е Пеп не се изненадвам, че по-често контролират мачовете си отколкото противниците им. Или дори винаги. В същото време обаче им бяха вкарани 6 гола. Не знам колко често се случва това срещу други освен Реал М, така че да се говори за късмет при такива обстоятелства граничи с невежество. Не е като да е паднал случаен автогол за общ резултат 1:0. :D

Не искам да обидя никого, но Реал М вероятно ще спечели и финала. Тази година показват различно лице, не толкова доминиращо, но пък такъв отборен дух аз лично не си спомням да съм виждал. Себераздаването е сякаш компенсират за позагубената класа след напускането на Роналдо и Рамос. Също Вини, колкото и да има талант не е prime Bale. Менди и той не е Марсело. И това в комбинация с опита и аурата, която все пак не се губи за сезон или два, позволяват да видим клуба да се бори за 14-а. Сигурно има и някакво допълнително спортно щастие, но то ходи със силните. Това са елиминациите.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 05 май 2022 13:00

sapio0o написа:Като цяло Сити показа повече футбол съвкупно в двата мача, но не и в реванша конкретно. По-скоро може да съжаляват, че в първия мач не вкараха 8-9. :D Не ги следя изкъсо, за да сравнявам, но доколкото знам неслучайно печелят почти всяка година титлата в Англия, а след като треньор им е Пеп не се изненадвам, че по-често контролират мачовете си отколкото противниците им. Или дори винаги. В същото време обаче им бяха вкарани 6 гола. Не знам колко често се случва това срещу други освен Реал М, така че да се говори за късмет при такива обстоятелства граничи с невежество. Не е като да е паднал случаен автогол за общ резултат 1:0. :D

Не искам да обидя никого, но Реал М вероятно ще спечели и финала. Тази година показват различно лице, не толкова доминиращо, но пък такъв отборен дух аз лично не си спомням да съм виждал. Себераздаването е сякаш компенсират за позагубената класа след напускането на Роналдо и Рамос. Също Вини, колкото и да има талант не е prime Bale. Менди и той не е Марсело. И това в комбинация с опита и аурата, която все пак не се губи за сезон или два, позволяват да видим клуба да се бори за 14-а. Сигурно има и някакво допълнително спортно щастие, но то ходи със силните. Това са елиминациите.

Кого ще обидиш? Нормално е като фен на Реал да искаш да спечелите финала и да смяташ, че ще го направите. Няма как да очаквам да чуя от теб или от останалите фенове на Реал, че ще ви бием или нещо такова. Вие също не можете да очаквате, че аз или другите фенове на Ливърпул ще събуем гащите и ще кажем, че ще ни биете, понеже сте обърнали евроидиота на Англия на полуфинал. За това сме фенове, за да подкрепяме и вярваме в отборите си. С риск и аз да прозвуча леко арогантно - Ливърпул няма да загуби тоя финал! :D ;)

Реал ще са надъхани и ще се борят до последно, но същото важи за Салах и ко. Сега след изказванията му след мача с Виляреал и поста от снощи ми е интересно какво ще направи точно той на финала и какъв принос ще има, след като си пожела реванш с Реал. ;)
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

El_Grande_Puyol

Мнениеот El_Grande_Puyol » 05 май 2022 13:10

kingofpop написа:1.57 за Пул бая нисичко, надявах се на 1.65 1.70....но пак 15 бона за 8500 печалба е добре :D

П.П. Клоп няма как да загуби трети път от този Реал, отказвма да го приема.

Ще загуби, защото е доказан лузър на финали. Иначе хубавото е че ще се изпокарат яко след като съдията+късмета бъдат на страната на Реал. Ще съскат през зъби в опит да обидят единия от модераторите, който знаем от кой отбор е (а те нямат такъв) и оня няма да се сдържи да не сложи бан на някои от тях. :)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 05 май 2022 13:14

KOPScousers написа:
locke написа:друго си е да отпаднем от шампиона :Д

Интересно защо феновете на Челси се активизираха и като едни други фенове от Отцепландия, бързате да слагате тигана, а рибата още у морето... Недейте така, че после изглеждате смешни. Нека се изиграе мача пък ако Реал е победител, аз първи ще честитя на феновете им, че са станали шампиони. Ама за момента ми се струва, че ако не по-добри, то поне шансовете ни са най-малкото равни и сме в далеч по-добра позиция за атака на тенекето спрямо 2018-та, пък нека си коронясвате предварително, когото си искате.

Е няма как да сме за прекия конкурент, който калитарската с помощта на съдиите ни отмъкна един трофей. Заради връзката ни с Абрама, кой знае какво са ни подготвили и за ФА финала.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

El_Grande_Puyol

Мнениеот El_Grande_Puyol » 05 май 2022 13:21

sapio0o написа:Не искам да обидя никого, но Реал М вероятно ще спечели и финала. Тази година показват различно лице, не толкова доминиращо, но пък такъв отборен дух аз лично не си спомням да съм виждал. Себераздаването е сякаш компенсират за позагубената класа след напускането на Роналдо и Рамос. Също Вини, колкото и да има талант не е prime Bale. Менди и той не е Марсело. И това в комбинация с опита и аурата, която все пак не се губи за сезон или два, позволяват да видим клуба да се бори за 14-а. Сигурно има и някакво допълнително спортно щастие, но то ходи със силните. Това са елиминациите.

Писах ви вече, че когато фортуна е на твоя страна печелиш, ако ще и слабо да играеш и с Вили Вуцов за треньор. 2004-2010г. отпадахте всеки път на 1/8финал при това с по-добър състав от сегашния, в някои от случаите и с липса на късмет. След 2014г. нещата се обърнаха. Само че колелото се върти и пак ще дойде момента на сушата, когато нищо няма да печелите пък дори и да сте събрали накуп няколко звезди като в оня период. Така че тук не говорим за никакъв манталитет, а чиста проба спортен късмет. Къде ви беше манталитета между 1966 и 1998 - когато 32 години не бяхте печелили КЕШ/ШЛ ? Радвайте се сега на сполучливия период, защото след него неизбежно ще дойде сушата.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 05 май 2022 13:43

KOPScousers написа:Реал ще са надъхани и ще се борят до последно, но същото важи за Салах и ко. Сега след изказванията му след мача с Виляреал и поста от снощи ми е интересно какво ще направи точно той на финала и какъв принос ще има, след като си пожела реванш с Реал. ;)

Притеснявам се Салах да не прегори с тези изказвания и туийтове, честно казано. Нито е сега моментът, нито времето открито да се точи за реванш, може да си го мисли и да покаже на финала, ама за мен е безсмислено да го афишира преди това. Все пак, хубавото е, че вече атаката на Ливърпул въобще не зависи само от трима души и дори в лош ден, има кой да обърне нещата.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Архив”