Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Мале, фенчетата на Барса тук ще се пръснат от яд в момента, с лекота ще ни направят независими от руския газ. Голям кеф е да им четеш коментарите.
-
ivan56 написа:Честито на феновете на Реал.
За нас отново дърво с каталунското менте.
Пореден осран мач с неговите безумни глупости и всичко това да запази играчи, щото се осра и в първенството със сума точки преднина а сега трепери.
П.п. От тук нататък само да съм чул нещо за тоя псевдо измислен треньор.
Дано чаршафите му бият шута.
Вие с друг треньор няма и да помиришете финал в ШЛ. С Манчини и Пелегрини докъде стигахте в ШЛ ? Ман. Сити никога не е бил фактор дори в Англия преди Гуардиола, дето ви спечели повече титли отколкото имахте от 19 век до 2016г. и неговото идване в жалкия ви клуб...
- slash1912
- Контакти:
Крайно време е да си го приберете тоя несретник в Барселона и да освободи от присъствието си ВЛ!
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
Подценихме ви , това е 4 : 0 , нищо друго , след 5 поредни победи , ви съжалихме .
Още от началото на сезона поне 20-тина човека тук, поне по 50 пъти сме повторили, че Плешо ако ще срещу Спартак Койнаре да играе, пак няма да вземе ШЛ. Реал направи подвигът тази година, но го направи срещу ПСЖ и Челси. Плешо не е фактор, успехът в този мач беше неизбежен.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
CSKA69 написа:Обичам Ливърпул, но просто след такова представяне в елиминациите НЯМА право нито един друг клуб, освен Реал да триумфира на финала! Карло Анчелоти има огромна история с финалите с Ливърпул - един спечелен и един загубен, всички знаем как, но просто след тази вечер ми е много трудно да си представя, че Реал няма да е носител на 14-тата в края на май... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАДРИДИСТИ!!!
Треньор като Анчелоти паднал след 3-0 на полувремето във финал на ШЛ изобщо не ми го хвали. По ирония на съдбата сега пак противник ще му е пулята. Естествено ще подкрепям тях, че да не направят 14та ШЛ, ама просто знам какво ще се случи - Я някой питекантроп като Рамос (сега го няма) може би Каземиро ще контузи основен играч на пулята в началото, я Алисон който е железен няколко сезона подред ще направи тъпа грешка и в крайна сметка ще биете, защото късмета е на ваша страна от 2014г насам и дори със слаби отбори вземате Ушатата. Ама както ви написах вече, времената се менят, и в следващото десетилетие може да се случи пак да отпадате всеки сезон на 1/8финал като в периода 2004-2010 !
Последна промяна от El_Grande_Puyol на 05 май 2022 00:56, променено общо 1 път.
Bernaleo написа:Баси английските идиоти..
Идиота всъщност е един, и не е никакъв англичанин :D Един такъв с буйна рошава косаааа :D
CHELSEA
- Furious_Monk
Между другото, според мен, а и не само, Гуардиола е великолепен треньор, но има нужда от време, за да промени нещата, ако те не се развиват според очакванията му.
В ШЛ нямаш това време, трябва да мислиш бързо и да притежаваш бързи реакции.
В ШЛ нямаш това време, трябва да мислиш бързо и да притежаваш бързи реакции.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
От Реал Мадрид официално трябва да се извинят на феновете на Барселона, заради развоите на мачовете в ШЛ на Бернабеу през този сезон. Представете си какво им е?
А сега ще трябва да викат за Ливърпул и Клоп, дето ги хейтиха три години.
А сега ще трябва да викат за Ливърпул и Клоп, дето ги хейтиха три години.
CSKA69 написа:Обичам Ливърпул, но просто след такова представяне в елиминациите НЯМА право нито един друг клуб, освен Реал да триумфира на финала! Карло Анчелоти има огромна история с финалите с Ливърпул - един спечелен и един загубен, всички знаем как, но просто след тази вечер ми е много трудно да си представя, че Реал няма да е носител на 14-тата в края на май... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАДРИДИСТИ!!!
Май забравяш, че във футбола винаги има справедливост. Челси чакаха 4 години да си отмъстят за клането от 2009 на нас, явно и Пул ще чакат 4 да си отмъстят на Реал за 2018. Аз дори не мога да приема възможността Реал да спечели този финал. Клоп няма как да загуби ТРЕТИ ПЪТ с този Ливърпул от Реал. ЧАКАМ коефициента като Нова година :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.