Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Ливърпул ги бие с Хендикап
Сити по-силни през първите 90 минути и по-забавни в заключителните 35
Как успяха да чоукнат такова игрово предимство - само англичаните си знаят.
За Реал най-добри Тибо, Родриго и Гуардиола
Камиларите трябва да си потърсят нов треньор за отбора, ако искат да спечелят ШЛ.
За финала: Ливърпул според мен е по-силният тим в сравнение с испанците, ама както им е тръгнало на Реал този сезон - нищо чудно 15-а

Как успяха да чоукнат такова игрово предимство - само англичаните си знаят.
За Реал най-добри Тибо, Родриго и Гуардиола

Камиларите трябва да си потърсят нов треньор за отбора, ако искат да спечелят ШЛ.
За финала: Ливърпул според мен е по-силният тим в сравнение с испанците, ама както им е тръгнало на Реал този сезон - нищо чудно 15-а

Последна промяна от Groucho на 05 май 2022 00:45, променено общо 1 път.
Обичам Ливърпул, но просто след такова представяне в елиминациите НЯМА право нито един друг клуб, освен Реал да триумфира на финала! Карло Анчелоти има огромна история с финалите с Ливърпул - един спечелен и един загубен, всички знаем как, но просто след тази вечер ми е много трудно да си представя, че Реал няма да е носител на 14-тата в края на май... ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАДРИДИСТИ!!!

insaneboy1 написа:Тва не е сериозно бате. Давайте им титлата. Няма толкова слаб отбор на който да му връзва толкова. Тия изчистиха топката от голлинията.
Ливърпул - Реал, направо трябва да се закривате
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]
Честито на феновете на Реал.
За нас отново дърво с каталунското менте.
Пореден осран мач с неговите безумни глупости и всичко това да запази играчи, щото се осра и в първенството със сума точки преднина а сега трепери.
П.п. От тук нататък само да съм чул нещо за тоя псевдо измислен треньор.
Дано чаршафите му бият шута.
За нас отново дърво с каталунското менте.
Пореден осран мач с неговите безумни глупости и всичко това да запази играчи, щото се осра и в първенството със сума точки преднина а сега трепери.
П.п. От тук нататък само да съм чул нещо за тоя псевдо измислен треньор.
Дано чаршафите му бият шута.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
RMCF написа:Айдееееееееееее. Обрат, осъществен с любезното съдействие на плевшивеца. Нямам търпение да видя как се унижават отцепниците, които 3 години плюят и обиждат Ливърпул и техните фенове, а сега ще им бъдат най-големите фенове. :) Мед ми капе от сърцето просто.
Аз ще има бъда фен просто защото ще играя зверски за тях не заради друго :D
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

- Furious_Monk
Изключително... просто...за толкова кратък период, тотално смазан от вечния съперник до шампион и финал в ШЛ... шибаният футбол....за толкова кратко време, толкова много крайности.
Въпреки че Сити като цяло са по-добрият отбор, историята си каза- не, сега не ви е времето.
Възможно е Ливърпул да ни бият на финала, но като човек, който до последно не е вярвал в успеха на любимия си отбор, нямам право да мисля по такъв начин. Каквото стане, стане. Да загубиш не е срамно, дори и да се предадеш, не е чак толкова, но да не правиш нищо... това вече е.
Реал правеше, бореше и стигна.
Въпреки че Сити като цяло са по-добрият отбор, историята си каза- не, сега не ви е времето.
Възможно е Ливърпул да ни бият на финала, но като човек, който до последно не е вярвал в успеха на любимия си отбор, нямам право да мисля по такъв начин. Каквото стане, стане. Да загубиш не е срамно, дори и да се предадеш, не е чак толкова, но да не правиш нищо... това вече е.
Реал правеше, бореше и стигна.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
KOPScousers написа:Защото да паднеш от Реал Мадрид на финал в ШЛ е много по-добър вариант от това да паднеш от Ман Сити и Пепо. Това вече не е никакъв вариант, мен ако питаш. Пък и кой каза, че нямаме "абсолютно никакъв шанс"? Най-малкото ще стане доста по-различен мач от 2018-та, а и Салах не случайно си пожела точно Реал вчера след мача. Перфектно се очертават нещата за феновете на Барса и е разбираемо, че сте разстроени. Добре, че поне Попа е на наша страна тоя път. ;)
Не ги слушай тия. Абсурдно е да се твърди, че точно този Ливърпул нямал шанс... Финалът ще е повторение на 2018, но с разменени позиции. Този път вие ще сте фаворита, а ние ще разчитаме на индивидуалната класа.
Нямам търпение да видя как се унижават каталунците, като стискат палци за вас с всички сили.
Днес играхме и за вас. Сринахме им психиката и ги изцедихме 120 минути. Успех във ВЛ!
Последна промяна от RMCF на 05 май 2022 00:48, променено общо 1 път.
-
Никакъв манталитет не е това, просто фортуна е на тяхна страна...дали разположение на звездите, дали друго - чист късмет. Няма как отбор размазан с 0-4 на Бернабеу от най-слабата Барса в последните 30 години, изведнъж така печели в ШЛ. Просто късмет и нищо повече. В периода 2004-2010 отпадаха всеки път на 1/8финал в ШЛ с отбори по-силни от сегашния - Зидан, Бекъм, Роналдо, Раул, Мориентес, Роберто Карлош, Фиго...цяло съзвездие и няма смисъл да продължавам. Сега е тяхното десетилетие и каквото и да става им е писано да печелят в ШЛ, дори и Вили Вуцов да им треньор. После като звездите се наредят по друг начин, пак ще отпадат на 1/8финали, ако ще да имат най-добрите играчи на света. Сега пулята да му мисли за финала, че ще играят срещу отбор, на който им връзва в ШЛ на 200% !
- slash1912
- Контакти:
RMCF написа:KOPScousers написа:Защото да паднеш от Реал Мадрид на финал в ШЛ е много по-добър вариант от това да паднеш от Ман Сити и Пепо. Това вече не е никакъв вариант, мен ако питаш. Пък и кой каза, че нямаме "абсолютно никакъв шанс"? Най-малкото ще стане доста по-различен мач от 2018-та, а и Салах не случайно си пожела точно Реал вчера след мача. Перфектно се очертават нещата за феновете на Барса и е разбираемо, че сте разстроени. Добре, че поне Попа е на наша страна тоя път. ;)
Не ги слушай тия. Абсурдно е да се твърди, че точно този Ливърпул нямал шанс... Финалът ще е повторение на 2018, но с разменени позиции. Този път вие ще сте фаворита, а ние ще разчитаме на индивидуалната класа.
Нямам търпение да видя как се унижават, като стискат палци за вас с всички сили.
Днес играхме и за вас. Сринахме им психиката и ги изцедихме 120 минути. Успех във ВЛ!
Не сме фаворити.Според мен шансовете са 50:50.Не е случаен факта,че имате 13.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]