2022 Playoffs

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: 2022 Playoffs

Мнениеот Buck32 » 28 апр 2022 08:48

И не виждам някой да е казал, че успехът на Уориърс сега е незаслужен. Проблемът си е на Денвър, но ако го нямаше, вероятно не биха играли с Уориърс, щяха да са по-напред в класирането.
Между другото скоро четох интересно обяснение за това, че Мъри даже не опита да влезе. Човекът твърдеше, че по този начин покриват заплатата му със застраховка, а иначе ще спрат да им плащат. Като се има предвид кой е собственик на Нъгетс подобни съображения звучат логично.

juventus1991

!

Мнениеот juventus1991 » 28 апр 2022 09:14

Включвам се само за да кажа на Бък, да престане да ме коментира, че ми писна на оная работа...

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 28 апр 2022 09:19

Buck32 написа:Точно защото знаем какво стана с ГСУ през 2018 не е редно да го пишеш тук - контузи се Крис Пол и взеха серията с Хюстън в 7 мача.

Бък, нещо не си разбрал, очевидно. Тук някои хора се произнесоха, че Денвър имали контузени играчи (Мъри) и, едва ли не затова са загубили. Същото говориш и ти за Крис Пол. Аз не съжалявам за пропуснатата титла на ГСУ, знаех че Торонто ще спечелят след контузията на Клей. Затова написах, че признавам титлата за напълно заслужена (май не си забелязал).

Искам да кажа, че не е коректно да се оправдава загуба с контузени играчи. Ти например откъде-накъде си убеден, че ако Крис Пол беше играл тогава, Хюстън щеше да спечели серията? Няма как да си сигурен, както и аз няма как да съм сигурен в обратното. Затова предложих да не използваме тази форма на изразяване.

Иначе сравненията с Мастъра ги приемам като лична обида. :-(
НЕма начин да нЕма начин!

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 28 апр 2022 09:33

Larsenn написа:Жоро, това твойто по-горе, като цензура звучи :) Ми явно Денвър на някои са по-симпатични от ГСУ.

Да съм казал на някой да харесва ГСУ, а не Денвър? Буците са много симпатичен отбор и аз ги харесвам в някои мачове, както съм писал и преди. Всеки има право на своите предпочитания и аз не упреквам никой за неговите.

Ако не сте разбрали, дадох случая от 2018 г. като пример, защото аз тогава никъде не си позволих да кажа, че ако КД и КТ бяха играли, ГСУ ще станат шампиони. Предложих да не използваме подобни внушения, защото не са коректни.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 апр 2022 09:34

"Нов" член! :D
Изображение

pan_Joro

Мнениеот pan_Joro » 28 апр 2022 09:36

Това да не е Ювентус-Толбухин??? :-)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 28 апр 2022 09:39

pan_Joro написа:Бък, нещо не си разбрал, очевидно. Тук някои хора се произнесоха, че Денвър имали контузени играчи (Мъри) и, едва ли не затова са загубили. Същото говориш и ти за Крис Пол. Аз не съжалявам за пропуснатата титла на ГСУ, знаех че Торонто ще спечелят след контузията на Клей. Затова написах, че признавам титлата за напълно заслужена (май не си забелязал).
Искам да кажа, че не е коректно да се оправдава загуба с контузени играчи. Ти например откъде-накъде си убеден, че ако Крис Пол беше играл тогава, Хюстън щеше да спечели серията? Няма как да си сигурен, както и аз няма как да съм сигурен в обратното. Затова предложих да не използваме тази форма на изразяване.
Иначе сравненията с Мастъра ги приемам като лична обида. :-(

Като го написа погледнах мненията - никой не е казал, че Денвър затова са загубили серията. Казват, че без Мъри са по-слаби. Ти ще отречеш ли, че без втората си звезда, играч, който вкарваше по 50 точки в плейофни мачове един отбор е по-слаб. Все едно докато Клей го нямаше да кажем, че ГСУ са си били наред.
Пропуснатата титла беше през 2019. Не знам какъв фен си щом не съжаляваш за нея, аз лично съжалявам когато моят отбор загуби. Това по никакъв начин не омаловажава успеха на другия отбор и тук коментарите бяха съчувствие за Денвър, а не плюене по ГСУ.
През 2018 ГСУ спечелиха титлата след контузия на основен играч на противника, през 2015 - бяха контузени двама основни играчи на противника. Никоя от тези титли не е незаслужена - понякога късметът, понякога грешно решение водят до контузии, но те са част от играта. Аз не го виждм като повод да плюя другия отбор, но ти забраняваш дори да се изразят симпатии към загубилия.

За Майстора - няма да ви сравнявам повече, не искам да обиждам никого, нали сме тук да споделяме удоволствието от общата ни страст - баскетбола. Малко дружеско заяждане е ОК, но обиди трябва да се избягват.

juventus1991

!

Мнениеот juventus1991 » 28 апр 2022 09:41

Tук не става дума да ме сравняваш, а да престанеш да ме коментираш. Булс-мулс и т.н. Имаш хабер ти от кога гледам баскетбол, да те еба в... Курвенската действаш.
А тоя ТранЖоро няма кво да го коментираме, то момчето ония ден е паднало от Марс.

п.с.
живи и здрави !

Buck32
Контакти:

Re: !

Мнениеот Buck32 » 28 апр 2022 09:41

juventus1991 написа:Включвам се само за да кажа на Бък, да престане да ме коментира, че ми писна на оная работа...

Извинявай, за Ювентус не съм казал нищо, няма и да кажа :)
Последно - заприлича на КД с толкова акаунти, аз мислех, че харесваш ЛБДж :Р

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 28 апр 2022 11:15

pan_Joro написа:Въпреки някои обстоятелства, които няма да коментирам, ГСУ измъкна трудна победа над Денвър. Йокич и Къри направиха по 30 точки, но Кольо пропусна да върне Денвър в мача след пропуск за 3, докато Къри направи почти всички, ако не и всички последни точки за ГСУ. Слабо представяне на Томпсън, Пул и Уигинс, страхотен мач за Казънс. Честито на ГСУ!!!

Човек ще каже че кажи че баси планината са изкатерили ГСУ какви обстоятелства какви работи, Йокич в последната четвърт направи адски трудните кошове.

ГСУ аз искам да ги видя срещу някой по-добър отбор преди да си правя заключения.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Архив”