Ла Лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ла Лига (2021/2022)
сериозно ли Бенци Бенз е изпортил 2 дузпи :D сега ще има трета
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Може ли темата "Без цензура!" да се махне от важни, понеже гледам е заключена? (а и никога не съм я чел)
- insaneboy1
- Контакти:
kingofpop написа:сериозно ли Бенци Бенз е изпортил 2 дузпи :D сега ще има трета
трият се мнения на поразия, истината все пак ще бъде чута
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
Каква истина, дузпи ли нямаше?
-
Не успя обаче да изравни рекорда на Мартин Палермо от 3 изпуснати дузпи в един мач на Копа Америка...
Барса, Лудогорец и Бойко Борисов - але, алее...
- paceto
- Контакти:
insaneboy1 написа:kingofpop написа:сериозно ли Бенци Бенз е изпортил 2 дузпи :D сега ще има трета
Трият се, защото много нагло провокираш.
Както виждаш съм оставил мнението на другите фенове на Барса за дузпите.
Уж не гледаш мачове на Реал, но си първи да коментираш дузпите.
Имаше ли ги или само така профилактично влизаш да къкаш, а не коментираш дузпата, която не се даде още през първата част?
Ми ще трия такива мнения докато не се научиш да водиш нормална дискусия, а не да търсиш провокации.
Няма да оставя мнение от типа "Тези нагледци им дали две дузпи хахаха", "Breaking News, дадоха само две дузпи на Реал, Бензема Мостафа ги изтървал"
insaneboy1 написа:kingofpop написа:сериозно ли Бенци Бенз е изпортил 2 дузпи :D сега ще има трета
Само отцепник може да се оплаква от съдии при разлика от 18 точки. :D
- paceto
- Контакти:
an4o_321 написа:Може ли темата "Без цензура!" да се махне от важни, понеже гледам е заключена? (а и никога не съм я чел)
Вероятно временно е заключена и колегата така прави като дискусията излезе извън контрол. Ще я отключи пак.
paceto написа:an4o_321 написа:Може ли темата "Без цензура!" да се махне от важни, понеже гледам е заключена? (а и никога не съм я чел)
Вероятно временно е заключена и колегата така прави като дискусията излезе извън контрол. Ще я отключи пак.
[offtopic]модора не ли е алт акаунта на 1914???[/offtopic]
- paceto
- Контакти:
Bernaleo написа:paceto написа:an4o_321 написа:Може ли темата "Без цензура!" да се махне от важни, понеже гледам е заключена? (а и никога не съм я чел)
[offtopic]модора не ли е алт акаунта на 1914???[/offtopic]
Абе вие хептен се побъркахте.