NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Buck32
Контакти:

Re: !

Мнениеот Buck32 » 02 апр 2022 17:11

В случая не става въпрос лошо ли ни беше (естествено, че не ни беше лошо). Говорим за странната логика в изказването ти - Леброн игра зле последната част, не поемаше отговорност, взе лошо решение и после извод да си набиел камшика от тази сган. Според мен началното изложение води към: аз на мястото на шефовете на Лейкърс щях да го разкарам, ако има кой да даде нещо. Това е. Но може би в североизтока е нормално след критика (справедлива) към някой, да кажеш, че съотборниците му са сган и не го заслужават.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2022 17:15

"ако има кой да даде нещо" Мм, да... Все едно ще търгуваме близнаците от Уефски !
Дано поне дойде при припознавачите от Уефски, барем Тити спре да вие на умряло след всеки мач...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2022 17:20

rhaegar написа:И ЛеБрон и АД "кампанираха" пред фронт офиса за Уестбрук. Това е общоизвестно, не е въпрос дали го вярваш ти, или не. С Мело също са си дружки. Тези "бесни страшни пенсии" бяха събрани основно по негово желание. Вината разбира се по-скоро носи Пелинка. ОК е да се опиташ да угодиш на играча, който за добро или лошо е лидера на франчайза ти. Но когато иде реч за някакви разумни неща, можеш да вземеш някой свободен агент, с когото са близки, нещо такова. Не и да трейдваш всеки възможен пик в следващите години. Защото ако се получи е супер, но в повечето случаи не се и сега виждаме последствията.

За мен по-скоро за измитане са Кърт и Линда Рамбис, но кака Джени е доказала че мисли с всичките си останали органи, но не и с главата, така че не очаквам нищо в тази посока.

За Кармело не съм говорил. Кармело е ясен, той от доста време е в близки отношения с Джеймс. Ама дай да поговорим и за него ? Смяташ ли, че беше лошо привличането му ? ЕДИНСТВЕНИЯТ АДЕКВАТЕН, КОЙТО СЕ ВКЛЮЧВА ОТ ПЕЙКАТА ! ЕДИНСТВЕНИЯТ !
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Pichichi » 02 апр 2022 17:20

logo5 написа:
Pichichi написа:Това че нито един от 3-та не е по-добър от Леброн е вярно но и е вярно че тримата в комплект
са по-добре от Леброн и всеки други двама от сегашната им селекция като изключим от избор АД!
Имам една приказка и тя е 3 алкатела не правят 1 айфон. Титлите се печелят от суперзвезди и отборите се борят да привлекат суперзвезди

Сравнението никак не го приемам. Ясно е че с айфона ще си свършиш работа но в един колективен спорт където отбора е поне от двама не е ясно дали една звезда и една тотална греда ще надиграят двама прилични играчи които не са суперзвезди. Ако говорим за 3/5 играча още повече. Ясно е че Леброн и АД взеха титла т.е. реално отиването на Леброн там си е успешно но трябва да си носят вината точно те двамата за този гювеч който сътвориха миналото лято. Леброн като окачи кецовете да се прави на мениджър.

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2022 17:21

Muhaha се завърна с гръм и трясък. Хейтърите станаха с един повече...
Изображение

muhaha
Контакти:

Re: Лейкърс

Мнениеот muhaha » 02 апр 2022 17:29

Drunken_Master написа:
rmfan5 написа:Лейкърс да вземат 5 мача колкото и да ми се иска да ги видя с Дейвис ми се струва фантастично, та те не могат да бият Портланд и Хюстън които танкват и сумати мачове изпуснаха по супер тъпи начини тоя сезон, пълна трагедия.

Aз неска, не можех да повярвам по какъв тъп начин им дадоха победата. ЛеБрон в последната махна ръцете си от волана, остави ги, по едно време докато беше на пейката Уестбрук вкара една тройка и поведоха с 5 точки. Ама после... тухла до тухла. Не можах да разбера, защо го направи това нещо Дъ Кинг. Измори ли се ? Oсвен това и в последната му стрелба постъпи адски тъпо. Ясно е, че цялата защита бе фокусирана срещу него, обикновено винаги постъпва мъдро и подава. Тоя път...
Иначе продължава да си води убедително в реализаторската класация. Аз ако съм на него, бих си набил камшика от тая сган...

Колко е жалко да си Лебронист. Инъче е ясно че статпадъра ще е реализатор на годината той от Януари само за това играе. Големия ''Лидер'' няма що от 4 години в ЛА две не се класира за плейофите, една отпадна първи кръг и един път стана шампион срещу потрушения отбот на Маями. Дано само не се върне в Кливлънд да рзбие симпатичния им отбор, че този от където мине трева не никне.
Къде е линка за канала лъжлива М*Р*О

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2022 17:31

Имаш писмо, отвори го...
Стат падър може да е всеки друг, но не и ЛеБрон...
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Re: 23

Мнениеот rhaegar » 02 апр 2022 17:33

Drunken_Master написа:
rhaegar написа:И ЛеБрон и АД "кампанираха" пред фронт офиса за Уестбрук. Това е общоизвестно, не е въпрос дали го вярваш ти, или не. С Мело също са си дружки. Тези "бесни страшни пенсии" бяха събрани основно по негово желание. Вината разбира се по-скоро носи Пелинка. ОК е да се опиташ да угодиш на играча, който за добро или лошо е лидера на франчайза ти. Но когато иде реч за някакви разумни неща, можеш да вземеш някой свободен агент, с когото са близки, нещо такова. Не и да трейдваш всеки възможен пик в следващите години. Защото ако се получи е супер, но в повечето случаи не се и сега виждаме последствията.

За мен по-скоро за измитане са Кърт и Линда Рамбис, но кака Джени е доказала че мисли с всичките си останали органи, но не и с главата, така че не очаквам нищо в тази посока.

За Кармело не съм говорил. Кармело е ясен, той от доста време е в близки отношения с Джеймс. Ама дай да поговорим и за него ? Смяташ ли, че беше лошо привличането му ? ЕДИНСТВЕНИЯТ АДЕКВАТЕН, КОЙТО СЕ ВКЛЮЧВА ОТ ПЕЙКАТА ! ЕДИНСТВЕНИЯТ !

Може би защото някои хора настояха за привличането на net negative, на когото се плащат 44м на година. Вместо да има за трима прилични ротационни играчи, които да се включват от пейката.

П.П. и много внимавай с изписването на имената на отборите, че ще излетиш по-бързо от Осман Пазвантоглу.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 02 апр 2022 17:37

Регър, отговори ми на въпроса, ако не беше ЛеБрон щяхте ли изобщо да бъдете в покера за титлата през последните четири години. Отговори ми точно, кратко и ясно...
Изображение

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Pichichi » 02 апр 2022 17:52

На терена има 5- ца. Видно е че две звезди (с травми) плюс "боклук" се борят за 10-то място, същите две звезди с добри ротационни играчи стават шампиони.

Върни се в “Архив”