Трансфери през зимната пауза в Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Йоан Андоне гони Коста Янев от ЦСКА,националът бяга в Левски

Мнениеот deepblue1963 » 13 фев 2010 20:42

delqnski47 написа:
deepblue1963 написа:
suni написа:,,Кодовата дума:РАЗТРОГНЕ(по взаимно съгласие)"

XaXa,..ех пак мечти,..мечти !.. :lol:

Цитиран е Топспорт.Така,че,ако имаш възражения от рода на:"мечти,мечти",можеш да се обърнеш към редакторите на сайта.

Тук говорим за преотстъпване на играчи за другите отбори в родното първенство(или в чужбина),при евентуално оставане на ненужния играч в отбора,а не за разтрогване и такива бращолевици!Как пък така ще разтрогне?То ако беше толкова лесно да се разтрогва и да се преминава в друг отбор ехее...
За разтрогване на договор ще има най-вероятно с вече твърде остарели играчи,или с юноши на отбора!А и не виждам как пък ще вземете Коста Янев в този случай като си е наш играч и ЦСКА му плаща заплатата редовно!Ние го гониме ей така и той,ей така,подписва с ''Левски''!Този случай може да стане с Орлинов примерно!Но с Коста Янев...само на сънища!
То и както ви е ударила кризата вашия отбор,че и даже ще взимат още играчи...и то от ЦСКА :lol: :lol: :lol:
А това с Тимонов няма нищо общо с Коста Янев в момента да знаеш...!Темата е съвсем друга ако не си забелязъл,драги!Но ако искаш да обсъждаме тема ТРАНСФЕРИ.заповядай в главната ни тема във форума на ЦСКА! 8-) Не че има какво да кажеш,но все пак да опитаме!

Аз не знам ТИ за какво говориш,но НИЕ тук дискутираме по това,което е написано в Топспорт!А там пише,че АКО ЦСКА разтрогне с К.Янев,Лечков смята да го предложи на Левски.ТИ някъде прочете ли:"Левски иска К.Янев"?И на теб казвам.Ако имаш въпроси от рода на :кой,с кого и как ще разтрогне,обърни се към хората,които са го написали(журналистите от сайта на Топспорт).сега "чатна" ли?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 13 фев 2010 21:18

Целта на коментара ми беше да кажа,че тази новина не е вярна!Ама то трябва да помисли малко човек и след това да пише ;)
Аз ти казвам,че не е възможно това разтрогване и преминаване в ''Левски'' да стане,защото няма логика ''червеното'' ръководство да си забива нож в гърба!То там в сайта може всичко да пише нали?Новини за всякакви ограничени мозъци има!
И също така Лечков може да го предлага на който си иска ,ако ще и на Реал Мадрид да го предлага,Коста Янев е собственост на ЦСКА!Така че ВИЕ продължавайте да си мечтаете колкото си искате!Мечтите са безплатни все пак!През това време НИЕ се ориентираме за ДУБЪЛ!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 13 фев 2010 21:49

Тоя е голям смешник!
Където и да отиде нищо няма да направи

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 13 фев 2010 22:48

delqnski47 написа:Целта на коментара ми беше да кажа,че тази новина не е вярна!Ама то трябва да помисли малко човек и след това да пише ;)
Аз ти казвам,че не е възможно това разтрогване и преминаване в ''Левски'' да стане,защото няма логика ''червеното'' ръководство да си забива нож в гърба!То там в сайта може всичко да пише нали?Новини за всякакви ограничени мозъци има!
И също така Лечков може да го предлага на който си иска ,ако ще и на Реал Мадрид да го предлага,Коста Янев е собственост на ЦСКА!Така че ВИЕ продължавайте да си мечтаете колкото си искате!Мечтите са безплатни все пак!През това време НИЕ се ориентираме за ДУБЪЛ!

Ако искаме да бъдем точни К.Янев е собсвеност на "Сливен" и отдаден под наем на ЦСКА. Това беше потвърдено през лятото от самия К.Янев. Като доколкото знам при отдаването е имало уговорка специално за ИВ.Стоянов и К.Янев да бъдат продадени навън,което няма как да стане при положение ,че последния не е титуляр в ЦСКА . Още повече ,че и двамата и Ив.Стоянов и К.Янев са вече на една доста преклонна възраст(27 години) за трансфер в сериозно първенство.
Специално за К.Янев не знам по какъв начин може да се окаже в "Левски" понеже ,доколкото знам, не може да бъде отдаван под наем 2 пъти за един сезон.
Успех в пътя към дубъла ;)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 фев 2010 01:03

Съгласен съм.
Владо Манчев и Маркиньос също са свободни.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 фев 2010 09:21

honda написа:Ако искаме да бъдем точни К.Янев е собсвеност на "Сливен" и отдаден под наем на ЦСКА. Това беше потвърдено през лятото от самия К.Янев. Като доколкото знам при отдаването е имало уговорка специално за ИВ.Стоянов и К.Янев да бъдат продадени навън,което няма как да стане при положение ,че последния не е титуляр в ЦСКА . Още повече ,че и двамата и Ив.Стоянов и К.Янев са вече на една доста преклонна възраст(27 години) за трансфер в сериозно първенство.
Специално за К.Янев не знам по какъв начин може да се окаже в "Левски" понеже ,доколкото знам, не може да бъде отдаван под наем 2 пъти за един сезон.

Ти пък написа най-голямата глупост-27 преклонна възраст за трансфер в сериозно първенство :lol: :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 фев 2010 12:34

crap написа:
honda написа:Ако искаме да бъдем точни К.Янев е собсвеност на "Сливен" и отдаден под наем на ЦСКА. Това беше потвърдено през лятото от самия К.Янев. Като доколкото знам при отдаването е имало уговорка специално за ИВ.Стоянов и К.Янев да бъдат продадени навън,което няма как да стане при положение ,че последния не е титуляр в ЦСКА . Още повече ,че и двамата и Ив.Стоянов и К.Янев са вече на една доста преклонна възраст(27 години) за трансфер в сериозно първенство.

Ти пък написа най-голямата глупост-27 преклонна възраст за трансфер в сериозно първенство :lol: :lol: :lol:

Посочи ми един един български футболист,който на повече от 27 години е излязъл от български отбор за първи път по посока сериозен отбор за сериозни пари. Аз лично не се сещам.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 14 фев 2010 15:38

Дори и да няма, написаното от тебе пак си остава глупост...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Re: Трансфери през зимната пауза в Левски

Мнениеот aisogludingfioler » 14 фев 2010 17:00

Нема да е зле да вземем още двама - по един бек от всяка страна. Ама както е казал народа мечтите са безплатни... :| :| :|

Върни се в “Архив”