NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2022 11:30

Определено Детройт са един от отборите които трябва да имат възходяща линия следващите години, то
и няма как де. От Грифин и Дръмънд ли са кинтите? :-)
Относно играчите тук в мненията се писа че било добре да махат Бей и Дж. Грант.
То хубаво да ги махат но кои ги заменят? Имат млади играчи, има нов драфт в който имат
добър шанс отново за висок избор. За мен ако заплатите им не тежат (а казваш че пари ще има много)
при всички случаи е по-добре да останат тези играчи в Детройт. Естествено изключение е ако имат възможност
да направят с тях трейд който да доведе по-силни играчи от тях. Специално С. Бей е на 22г.
Не знам още не съм гледал играчите с изтичащи договори това лято може пък и да има интересни играчи.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 мар 2022 11:32

И аз не си смянам влака. Макар композицията да е слаба съм си за шаните!
Иначе има 5/6 симпатични отбора. Но в НБА аз лично не мразя отбори и се кефя на добрата и красива игра!
Ей го сега Мемфис как кефят пичовете!
Изображение

Pill2.0
Контакти:

Мнениеот Pill2.0 » 16 мар 2022 11:46

Uncle Drew!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 мар 2022 11:55

НБА си е кеф!
Как да мразиш отбори?
Аз единствено се дразня на отборите от "големите пазари" :-) и не че ги мразя ама не ми харесва как развалят
други отбори в градация с оръжието че са големи пазари. Също не харесвам джойнвания м/у големи звезди
ама то това в последно време като че ли се засилва доста. Нали имам предвид когато играчите се правят на
мениджъри. Днес ми попадна една забавна статия за възможни нови прегрупирания:
ЛАЛ: ЛеБрон, А. Дейвис, Дж. Уол, К. Ууд -> Уестбрук и ТHТ в Хюстън.
ФИЛА: Ембийд, Брадата и Б. Бийл -> Тайбул, Макси, Т. Харис и гарантиран първи избор във Вашингтон.
ЛАК: Ленард , PG и Р.Гобер -> Зубац, Ман и Пауъл в Юта.

:-)

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 16 мар 2022 12:30

Е, омразата към друг отбор според мен е прекалено силно чувство за нашите условия (местните фенове са си друго нещо). При нас повече вирее неприязънта към конкретен играч :), няма да пиша имена. Но все пак, ако истински си привързан към отбора си има някои отбори, които не харесваш чак толкова - аз примерно Пистънс не ги обичам. Не им желая лошо, уважавам начина, по който са ни били, но както гласеше стария виц "едно неприятно чувство си остана".
Лого, а ти на кой отбор си фен, че от постовете не съм забелязал?

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 16 мар 2022 12:44

Pichichi написа:Определено Детройт са един от отборите които трябва да имат възходяща линия следващите години, то
и няма как де. От Грифин и Дръмънд ли са кинтите? :-)
Относно играчите тук в мненията се писа че било добре да махат Бей и Дж. Грант.
То хубаво да ги махат но кои ги заменят? Имат млади играчи, има нов драфт в който имат
добър шанс отново за висок избор. За мен ако заплатите им не тежат (а казваш че пари ще има много)
при всички случаи е по-добре да останат тези играчи в Детройт. Естествено изключение е ако имат възможност
да направят с тях трейд който да доведе по-силни играчи от тях. Специално С. Бей е на 22г.
Не знам още не съм гледал играчите с изтичащи договори това лято може пък и да има интересни играчи.
Мнението за трейда е мое и пак казвам аз не изказвам мнение, а говоря обективно и аргументирано с конкретни факти. Иначе е така развитието на един отбор е една хипербола, където най-високата точка ( абсолютен връх ) е спечелването на титла, а най-ниската ( абсолютното дъно ) е танкване в продължение за няколко години. Някои отбори не стигат до абсолютното дъно, защото по пътя им надолу изтеглят някакви добри играчи и започват да се изкачват пак нагоре, без да стоят на дъното. Също така доста отбори не стигат и до абсолютния връх, защото таланта, с който разполагат не го позволя и за тях върхът ( таванът ) е доста по-ниска точка, от абсолютния връх. И подари тази причина казах, че трябва да трейднат Бей и Грант, защото таванът на това ядро в пика им ще е доста по-ниска точка от абсолютния връх. Не казвам, че трябва да ги трейднат на всяка, а само, ако се появи добър и стабилен играч, който е по-добър от двамата. И го казах, защото сега имат добра пазарна стойност, не се знае след 2 години дали ще имат същата пазарна стойност ( ТХТ е конкретен пример ) и дали ще могат да вземат нещо читаво насреща. Това е им вариантът драфта и трейдовете на асетите за по-добри играчи.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 16 мар 2022 13:13

Аз лично ще съм за Сънс, Хийт и Нетс в решителните мачове!
Клипърс без Джордж и Ленърд ще са ми безразлични.
Изображение

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 16 мар 2022 14:09

Пичичи, кинтите са от Грифин главно (свършва му кошмарния договор).

Миро, като се абстрахираме кой от къде е :), аз бих се израдвал много на финал Финикс-Маями.

Лого, без да се заяждам, ама в постовете ти не виждам "конкретни факти". Виждам наблюдения, вероятности и заключения. Кое е конкретен факт за теб? Каква ще е пазарната стойност на този и онзи след 2 години? Никой не знае. Че само отборите, които печелят титли са на печалба, а останалите - не, не е факт абсолютно погрешно заключение. По повод постовете от вчера, хвърли едно око на Winning Time (2 серия - началото) - ми едно към едно с моето мнение, само дето в конкретния случай Лейкърс имат д-р Бъс, а другите отбори - не.

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 16 мар 2022 14:12

Buck32 написа:Е, омразата към друг отбор според мен е прекалено силно чувство за нашите условия (местните фенове са си друго нещо). При нас повече вирее неприязънта към конкретен играч :), няма да пиша имена. Но все пак, ако истински си привързан към отбора си има някои отбори, които не харесваш чак толкова - аз примерно Пистънс не ги обичам. Не им желая лошо, уважавам начина, по който са ни били, но както гласеше стария виц "едно неприятно чувство си остана".
Лого, а ти на кой отбор си фен, че от постовете не съм забелязал?

Стига де, какво толкова станало? Нараняваш ме :)

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 16 мар 2022 14:20

Pill2.0 написа:Uncle Drew!

Yes!!!
Апче, ъпгрейднал си нещо :) Версия 2.0 :)

Върни се в “Архив”