NBA сезон 2021-22

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Pill2.0
Контакти:

Re: NBA сезон 2021-22

Мнениеот Pill2.0 » 08 мар 2022 07:12

Ембийд е твърдо MVP. Не виждам как Йокич ще го настигне с този баланс.

Pill2.0
Контакти:

Мнениеот Pill2.0 » 08 мар 2022 07:26

logo5 написа:Новият минисериал за Лейкърс е скандален. Много автентичен, с много добра режисура и кинематография. Чак аз не можах да повярвам как е възможно да е толкова добър и интересен. Нямам търпение вече за втори епизод.

https://youtube.com/shorts/SIiaeyNbCrU?feature=share

Тва има ли го?

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 мар 2022 08:09

Като направят сериал "Losing time" сигурно ще го включат :lol:

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 мар 2022 08:15

Pill2.0 написа:Ембийд е твърдо MVP. Не виждам как Йокич ще го настигне с този баланс.

Вероятно си прав. За да дадат две години поред трябва да са по-напред, макар че всичките показатели на Йокич май са по-добри от миналата година. За момента са 13 победи над 50%. Както играят Уориърс напоследък Денвър могат да се качат някое място нагоре :P Все едно, да са здрави и да ни радват

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 мар 2022 10:39

Скачаме на ЛАЛ за 10-тото място!
:mrgreen:

1 победа остана и Поп е N1!

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 мар 2022 11:25

[quote="Pichichi"]Скачаме на ЛАЛ за 10-тото място! :mrgreen:
1 победа остана и Поп е N1![/quote
Ей, ние оставихме Леброн да почива, да изравни Дедо ви резултата - вие ще скачате на Лейкърс :lol:
Скачайте сега де, че като продадем Леброн, АД, Уестбрук и Мело срещу четирима настоящи ол-старс вече ще е трудно

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 08 мар 2022 11:32

:mrgreen:

За Бидончето само можете да вземете два олстара, вече за другите звИзди не ми се мисли!
:lol:

Buck32
Контакти:

Мнениеот Buck32 » 08 мар 2022 11:57

Buck32 написа:
Pill2.0 написа:Ембийд е твърдо MVP. Не виждам как Йокич ще го настигне с този баланс.

Между другото ми стана интересно, та погледнах таблицата - ти имаш предвид "с това класиране", защото разликата в баланса на отборите им е 1,5 победа/загуба.

Потребителски аватар
rmfan5
Контакти:

Мнениеот rmfan5 » 08 мар 2022 12:39

logo5 написа:
rmfan5 написа:
logo5 написа:
rmfan5 написа:
logo5 написа:
rmfan5 написа:
Е то ясно че няма да е за целият мач но за последната четвърт нещо такаво се спекулира реално това е най-добро което могат да предложат в офанзива
Не вярвам да ги оставят тримата Кайри, Къри и Милс последната четвърт заедно. По-скоро или Браун или Олдридж или Дръмънд ще е на мястото на Милс. Пък и трябва да има някакъв баланс атака-защита и високи-ниски играчи. Не можеш да излезеш с 3 играча дето нямат 1.90 и не са някви особени фактори в защита. Такава ниска петица ще е за много кратко време заедно, както вече казах за по няколко минути на мач

Браун е колкото Кайри :), но е доста добър във вземането на офанзивни бобри и въобще hustle играч.

Олдридж или Дръмънд са съмнителни тъй като в плейофите не знам дали ще могат да се задържат на паркета в дефанзивен план ще ги търсят яко.

Като цяло им е доста слаба защитата и им липва височина.
Къри и Кайри са по около 188 см, Милс е 185, а Браун е 193 см и е доста стабилен защитник. Симънс е 211 см, КД е 213, а Дре е 208 см и е центърът, който краде най-много топки в НБА. Петица от Кайри, Къри, КД, Симънс, Дръмънд нито ще е ниска, нито слаба в защита

Пич аз само си лафя докато почва да ми се струва че си мислиш че споря с теб което не е така.
Къри, Кайри ако ще и 2-мата да бяха 193 пак си остават гардове които в защита са зле и ги хънтват яко (справка Атланта миналата година).
КД и Симънс хубаво че са високи ама и двамата са по-добри на периметъра отколкото в interior defense, а Дръмънд да се смята за сила в защита беше смешно още през 2015-2016, нали ако под защита се разбира крадени топки и блокове добре ама аз под защита в боята разбирам защитници тип Гоберт, Дреймонд и АД.

Та Фили миналата година по едно време бяха Симънс/ Ембийд/ Харис/ Тайбул/ Къри което е 100 пъти по-добра 5-ца в защита от Кайри, Къри, КД, Симънс, Дръмънд на Нетс и Къри пак го хънтваха като луд.

Още повече тея Симънс и Дръмънд ако са на паркета по едно и също време ще валят яко double team-ове по Дюрант и Кайри, подобно на Бостън вчера.
Това с ръста ти казах, щото ти каза, че ще са ниски. Не знам кое е ниското на петица от двама играчи с ръст около 190 см и още трима със среден ръст 211 см, още повече че вече все повече се използват и по-ниски петици дето центърът ти едвам минава 2 метра. Относно защитата е факт, че Къри и Кайри са сравнително слаби защитници, но останалите трима ще компенсират достатъчно, още повече че Кайри и Къри няма да са много време заедно на игрището и ще виждаме един измежду Браун/Милс на мястото на Кайри/Къри. От тоя отбор не се иска да е най-добрият в защита, защото нападението ще е достатъчно силно да компенсира по-слабата защита. А тази петица на Сиксърс може да е доста по-добра в защита, но е и доста по-слаба в атака. И не забравяй, че Симънс е абсолютен дифърънсмейкър в защита, който може да повлияе на цялата петица в защита. Относно дабъл тиймването няма да е такъв проблем, какъвто си мислиш, че ще е. Доста звезди даже приветстват дабълтийма Вчера по едно и също време на паркета бяха МакГий и Биомбо, както и Класън и Дръмънд/Олдридж

Не се изразих правилно аз, имах предвид височина като играчи които имат физически данни да са добри в защита щото има много играчи над 210 см. коета са абсолютни конуси в защита или са твърде слаби да пазят боята.
Симънс на периметъра че е много добър да ама той специализира в това не в защита под коша и тоя отбор няма крила подобно на Лейкърс което в защита е рецепта за много бой.
Small ball петиците се ползват успешно от отбори които имат играчи над 6'5 които могат да пазят няколко позиции и тоя който играе ролята на център да може да пази 1-5.
Тея line-up-и с по три гардове са комедия в защита колкото и да са добри в атака.
Аз не ти говоря че трябва да имат топ 5 защита а че те не са и в топ 20.

Нетс онзи ден не мисля че привестваха дъбълтийма щото цялата последна четвърт Бостън успяваха да изкарат топката от ръцете на КД с едно две изключения. Ако този който е double team-нат е супер добър подавач да ама при Нетс няма такива.

В края на краищата всеки си има някаква гледна точка в плейофите ще се види.

Фили изглеждат супер към момента, заедно с Бъкс и Миами.
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/523/7021523v.jpg[/wrapimg]

logo5
Контакти:

Мнениеот logo5 » 08 мар 2022 12:55

Е Симънс може да пази от 1 до 5 без проблем, той е здрав физически и може да пази центрове без проблем. По отношение на Дръмънд той също е здрав и може да се противопостави на по-тежки центрове, щото и той е кюфтенце, единствено му куца пик енд рол защитата на него. Относно дабълтиймването Дюрант пак наши 37 точки ли там колкото вкара и през трима може да вкара, щото като вдигне да стреля с тез триметрови ръце и няма кой да му стигне стрелбата. Иначе да, такива линии с по 3 гардове дето нямат 190 и на мен са ми леки смешни, но Нетс няма да пробягват често до такива. Относно Фили те вече са с едни гърди напред, защото вече се посработиха за няколко мача и ще предимство по отношение на химията спрямо Нетс

Върни се в “Архив”