Шампионска лига (2021/2022)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Шампионска лига (2021/2022)
Мен никога не са ме кефели Ливърпул като отбор, но не знам за къв Интер са говорили коментаторите като от първата минута англичаните показаха кой е по добрия отбор и кой ще води играта. През почти целия мач владееха контрола над срещата и атаките им бяха по опасни и беше въпрос на време да отбележат това си личеше и с просто око нищо равностойно не е имало в тоя мач.
fkbl1 написа:Коментарите в студиото след мача, а и като гледам доста такива в интернет са, че Интер надиграл Ливърпул и едва ли не ги били изтървали. Понякога наистина се чудя дали гледаме едни и същи мачове... Ливърпул във ВСЕКИ мач отпускат за 10-15 минути, в които прибират, почиват и след това пак натискат. в 90% от случаите това работи. Коя беше опастността, създадена от Интер? В първите минути Calhanoglu нацели греда и... толкова.
И двата отбора не рискуваха особено, Ливърпул вкара от половин положение два гола. Но далеч не бяха надиграни. Класическо гостуване в ШЛ в елиминационна фаза. Интер били играли страхотно, но не стреляли. Ами, да, Ливърпул по принцип не позволяват на опонентите си особено много удари, а ако има такива са с малка вероятност да са опасни. Единственият друг отбор, за който се сещам да се справя така успешно е Ман Сити. Абсолютно сходни са двата отбора що се отнася до това.
Klopp on Firmino goal: "Pete Krawietz and the analysts are responsible for this goal. We worked on it. All credit to Pete and his boys."
Първият гол дори не е случаен.

Авалокитешвара написа:Що се отнася за Ливърпул, честито на привържениците им. Но е малко смешно според мен да се превъзнасят за днешната им недобра продукция. Резултатът е ОК за тях, но се съмнявам, че планът на Клоп е бил да се разчита на импотентността на противниковите нападатели и отпред каквото стане. Най-малкото това не е добра философия по принцип. Какво значи това Ливърпул е чакал своя шанс? Това има смисъл, когато отзад си бил бетон, а аз не видях това. Просто Ливърпул наистина не изглеждаше добре в този мач. Не е и нужно, понякога не играеш добре, но постигаш целите си, а Ливърпул постигна целите си. Не казвам, че Ливърпул е бил пълна трагедия игрово, имало е къде-къде по-незаслужени победи в историята, но не мисля, че днешната среща заслужава големи аплаузи. За следващите елиминации ще трябва да вдигнат нивото. Или да разчитат на магията на Анфийлд
Продукцията беше достатъчна за постигане на целите в този конкретен мач (гостуване в първи елиминационен двубой).
Мисля, че основната цел на Клоп беше да не допуснем гол. На всички е ясно, че Ливърпул в нападение има достатъчно опции и класа за да вкара поне един. Вторият беше бонус.
Който следи ЕПЛ знае, че Клоп леко промени музикалните си пристрастия

"Не изглеждащ добре Ливърпул" печели в Милано с 2:0. ОК, ... а какво трябваше да очакваме, ако изглеждаше добре?
Като дойдат следващите елиминации, ще мислим за нивото. Остават още поне 90 минути футбол на реванша.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
doktora25 написа:Когато Меси и Неймар ги видя халфбекове, тогава играчи на Байерн трябва да се изявяват като такива. Освен Дейвис друг няма качествата за това, но Дейвис го няма в момента. Най-умрялата схема е това. Трагични просто. А бе гол ще вкараме, ама какъв ще е крайният резултат не се знае.
Този треньор не е за Байерн. Не е в генетиката на този клуб да играе с 3 в защита и 2-ма халфбекове. Ще последват няколко нулеви сезона в ШЛ, ако не бъде уволнен скоро. Снощи късметът покри отбора, реалният резултат беше 2:0, заради положението на Залцбург в 80-тата минута. Изравнителният гол дойде по абсолютно случкарски начин и не беше плод на схемата и тактическо решение на измисления треньор.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
Защо опаковката на ред бул е синя, а отборите им с бели екипи
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
fkbl1 написа:Коментарите в студиото след мача, а и като гледам доста такива в интернет са, че Интер надиграл Ливърпул и едва ли не ги били изтървали. Понякога наистина се чудя дали гледаме едни и същи мачове...
.....
.
В никакъв случай не може да се твърди че Пуул са били надиграни! Бяха само с малко по-добрият отбор
но и Интер не бяха надиграни. За мен резултата 0:2 като цяло не отговаря на представеното от двата отбора.
Относно първия гол, колкото и да е трениран такъв гол си е 3 компонента: 32,5 %-та центриране, 32,5 %-та
докосване от нападателя и 35 %-та късмет

и вратар допускащи гола не само това че с гръб към вратата не е ясно до колко ще я уцелиш!). Реално ако този гол
не беше влезнал можеше да има едно 0:0.
Последна промяна от Pichichi на 17 фев 2022 15:07, променено общо 1 път.
pomiqrat написа:Защо опаковката на ред бул е синя, а отборите им с бели екипи
Защото емблемата им е червени бикове на бял фон.
wolf написа:pomiqrat написа:Защо опаковката на ред бул е синя, а отборите им с бели екипи
Защото емблемата им е червени бикове на бял фон.
+1
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
Pichichi написа:fkbl1 написа:Коментарите в студиото след мача, а и като гледам доста такива в интернет са, че Интер надиграл Ливърпул и едва ли не ги били изтървали. Понякога наистина се чудя дали гледаме едни и същи мачове...
.....
.
В никакъв случай не може да се твърди че Пуул са били надиграни! Бяха само с малко по-добрият отбор
но и Интер не бяха надиграни. За мен резултата 0:2 като цяло не отговаря на представеното от двата отбора.
Относно първия гол, колкото и да е трениран такъв гол си е 3 компонента: 32,5 %-та центриране, 32,5 %-та
докосване от нападателя и 35 %-та късмет(във фактора късмет е включено позициониране на защитници
и вратар допускащи гола не само това че с гръб към вратата не е ясно до колко ще я уцелиш!). Реално ако този гол
не беше влезнал можеше да има едно 0:0.
Можеше, така е. Но виждаш какви небивалици се пишат тук. Ливърпул играят с много високо изнесена линия и разчитат на бързите си защитници + винаги дебнеш вратар. За някои това е признак на слабост и защитата се пропуква, а всъщност всичко е "контролиран хаос".