Шампионска лига (2021/2022)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Шампионска лига (2021/2022)

Мнениеот wolf » 17 фев 2022 00:00

durex написа:
plmar написа:Водим с 2:0...от нищото. Интер не може да изнесе топката. Аз тоя мач го виждам като една добра тренировка.

Абе каква тренировка, без най-добрия ни играч по едно време ви натикахме в наказателното поле, да не говорим,че половината ни състав за пръв път играят на 1/8 финал въобще, той ми говори че били на тренировка. Смените ви спасиха мача, иначе онова циганче Мане още 90мин да беше на терена нямаше да вкара гол. Просто ние нямаме резерви като хората, няма кой да влезе.

Милан и те така. До едно време.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 фев 2022 00:02

CSKA69 написа:Бухахахаха интеристите като типични страдалци играха по-добре през по-голямата част от мача и го губят :lol: Това си е тяхната съдлба :twisted: 8-)

Доста равностоен мач се получи и интеристите могат да се сърдят на босненския Ибрахимович и Лаутаро които изиграха някои добри положения много куцо. Х беше реалния резултат но на Пуул им върза с първия гол който беше с голяма доза късмет.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 17 фев 2022 00:06

durex написа:
plmar написа:Водим с 2:0...от нищото. Интер не може да изнесе топката. Аз тоя мач го виждам като една добра тренировка.

Абе каква тренировка, без най-добрия ни играч по едно време ви натикахме в наказателното поле, да не говорим,че половината ни състав за пръв път играят на 1/8 финал въобще, той ми говори че били на тренировка. Смените ви спасиха мача, иначе онова циганче Мане още 90мин да беше на терена нямаше да вкара гол. Просто ние нямаме резерви като хората, няма кой да влезе.

Да не си е вадил малоумен червен картон в мач без съществено значение. Вие не сте играли на тоя етап от 10 години, а скочихте да биете Реал насред Бернабеу за първото място в групата. Бяхте си класирани за осминафиналите така или иначе. Просто клишето "без най-добрия ни играч" е доста изтъркано, но реално нямам представа какво точно е влиянието на Барела върху отбора на Интер. Видя се миналата година, че без Ван Дайк сме гола вода и записахме немислимо черна серия на Анфийлд в началото на миналата година, но съм далеч от мисълта все пак, че е възможно Барела да има влияние съпоставимо с това на Върджил. Надиграхте ни в първите 15 минути на второто полувреме, ние ви надиграхме между 70-85 мин. и разликата е, че ние си вкарахме положенията, а вие не. Останалата част от двубоя беше напълно равностойна, така че може би 0:2 не отразява реално събитията на терена, но аз най-добре го знам това чувство и разбирам, че си разстроен. Аз бях така преди години, когато Барса ни би 3:0 на Кампа, а дори и те не разбраха как се стигна до такъв резултат, след като бяхме по-добрият отбор в огромен период от мача. :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 17 фев 2022 00:09

KOPScousers написа:
durex написа:

Да не си е вадил малоумен червен картон в мач без съществено значение. Вие не сте играли на тоя етап от 10 години, а скочихте да биете Реал насред Бернабеу за първото място в групата. Бяхте си класирани за осминафиналите така или иначе. Просто клишето "без най-добрия ни играч" е доста изтъркано, но реално нямам представа какво точно е влиянието на Барела върху отбора на Интер. Видя си миналата година, че без Ван Дайк сме гола вода и записахме немислимо черна серия на Анфийлд в началото на миналата година, но съм далеч от мисълта все пак, че е възможно Барела да има влияние съпоставимо с това на Върджил. Надиграхте ни в първите 15 минути на второто полувреме, ние ви надиграхме между 70-85 мин. и разликата е, че ние си вкарахме положенията, а вие не. Останалата част от двубоя беше напълно равностойна, така че може би 0:2 не отразява реално събитията на терена, но аз най-добре го знам това чувство и разбирам, че си разстроен. Аз бях така преди години, когато Барса ни би 3:0 на Кампа, а дори и те не разбраха как се стигна до такъв резултат, след като бяхме по-добрият отбор в огромен период от мача. :oops:

Напротив, аз не съм разстроен. Ама коментари от типа "все едно бяхме на тренировка" ми идва в повече.
Иначе аз казах още преди да започне мача, че ще е успех ако вземем нещо от него. Е, не се случи, но мисля че не стояхме зле. Отделно нека видим кой какъв треньор има, какви футболисти има, какъв бюджет - всичко е в полза на Ливърпул.

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 17 фев 2022 00:20

durex написа:
KOPScousers написа:
durex написа:

Да не си е вадил малоумен червен картон в мач без съществено значение. Вие не сте играли на тоя етап от 10 години, а скочихте да биете Реал насред Бернабеу за първото място в групата. Бяхте си класирани за осминафиналите така или иначе. Просто клишето "без най-добрия ни играч" е доста изтъркано, но реално нямам представа какво точно е влиянието на Барела върху отбора на Интер. Видя си миналата година, че без Ван Дайк сме гола вода и записахме немислимо черна серия на Анфийлд в началото на миналата година, но съм далеч от мисълта все пак, че е възможно Барела да има влияние съпоставимо с това на Върджил. Надиграхте ни в първите 15 минути на второто полувреме, ние ви надиграхме между 70-85 мин. и разликата е, че ние си вкарахме положенията, а вие не. Останалата част от двубоя беше напълно равностойна, така че може би 0:2 не отразява реално събитията на терена, но аз най-добре го знам това чувство и разбирам, че си разстроен. Аз бях така преди години, когато Барса ни би 3:0 на Кампа, а дори и те не разбраха как се стигна до такъв резултат, след като бяхме по-добрият отбор в огромен период от мача. :oops:

Напротив, аз не съм разстроен. Ама коментари от типа "все едно бяхме на тренировка" ми идва в повече.
Иначе аз казах още преди да започне мача, че ще е успех ако вземем нещо от него. Е, не се случи, но мисля че не стояхме зле. Отделно нека видим кой какъв треньор има, какви футболисти има, какъв бюджет - всичко е в полза на Ливърпул.

Е...прав си- не стояхте зле. Към тоя момент толкова. Без заяждане, без обида, през моя прочит- една добра тренировка и за двата отбора!

П.с. Алисон какво 100%ово спаси поне веднъж?
Изображение

Потребителски аватар
Авалокитешвара
Контакти:

Мнениеот Авалокитешвара » 17 фев 2022 00:31

Всъщност, доста приличен мач на Интер. Можеше да е по-зле. Защитата беше като цяло стабилна. От халфовете ни съм много доволен. Не мисля, че отсъствието на Барела беше толкова решаващо. Истинският проблем е ясен, той е ясен още от началото на сезона и именно тук Марота трябва да поработи. Централният нападател. В нашия случай централния наблюдател. Мартинес е в отвратителна форма. А той даже и в добра форма не е за титуляр на Интер. Санчес така и не отговори на надеждите, въпреки че се старае адски много, това не го отричам. Джеко също се старае, но просто толкова с му възможностите на човека а и е на години вече. Централните ни нападатели са в най-добрия случай подходящи за резерви, не за титуляри. При това положение, как да елиминираме Ливърпул. Реално трябва в двата мача за 180 минути защитата да се пропука не повече от веднъж, за да се компенсират нефелните ни нападатели и неспособността им да материализират усилията на отбора. И това е нещо все пак. Знаем къде са проблемите ни и дано да ги решим за догодина! В другите линии нещата изглеждат задоволително за момента.
Що се отнася за Ливърпул, честито на привържениците им. Но е малко смешно според мен да се превъзнасят за днешната им недобра продукция. Резултатът е ОК за тях, но се съмнявам, че планът на Клоп е бил да се разчита на импотентността на противниковите нападатели и отпред каквото стане. Най-малкото това не е добра философия по принцип. Какво значи това Ливърпул е чакал своя шанс? Това има смисъл, когато отзад си бил бетон, а аз не видях това. Просто Ливърпул наистина не изглеждаше добре в този мач. Не е и нужно, понякога не играеш добре, но постигаш целите си, а Ливърпул постигна целите си. Не казвам, че Ливърпул е бил пълна трагедия игрово, имало е къде-къде по-незаслужени победи в историята, но не мисля, че днешната среща заслужава големи аплаузи. За следващите елиминации ще трябва да вдигнат нивото. Или да разчитат на магията на Анфийлд ;)
По-добре първи на село, отколкото втори във Рим
Юлий Цезар

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 17 фев 2022 02:06

Епизод 1 от фазата на елиминациите завърши, като цяло логично(макар и на места леко несправедливо предвид руслото на двубоя, факторът спортен шанс и т.н.) на фона на текущата форма при отборите.
Ман Сити дори може да си позволи лукса да излезе с резервите на реванша.
(Друга интрига е опцията Гол-Гол, която към днешна дата е коефициент 2.25)
Байерн към момента не са във форма, но на реванша в Мюнхен най-малкото опитът ще си каже думата.
Ако пък се случи някаква бомба... ами, така било писано на Баварците, няма да се нито първите, нито последните отпаднали срещу аутсайдер в елиминациите.
Ливърпул очевидно играе успешно в Милано и предвид фактора Анфилд, мисля че шансовете на Интер са наистина нищожни.
Реал Мадрид-ПСЖ си остава отворен, още повече и на фона на новото правило, което при 2-1 например ще означава продължения, а не както преди класиране на отбора-гост.

Uoa

Мнениеот Uoa » 17 фев 2022 04:52

Е то на Сити, резервите им може да станат спокойно шампиони във ВЛ :lol:

Жалко за Спортинг Лисабон изтеглиха късата клечка и при жребия, а и имаха лош късмет в мача.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 17 фев 2022 08:11

Такива разговори и натиск върху съдиите на полувремето ги имаше през 1999 година в България. :lol:

Сериозни емоции съпътстваха първия мач от 1/8-финалите на Шампионската лига между Пари Сен Жермен и Реал Мадрид. По време на сблъсъка възникна компрометираща ситуация за съдиите. Смята се, че двама от лидерите на френския отбор оказали натиск върху реферите.

„Ал Хелаифи и Леонардо слязоха на полувремето, за да окажат натиск върху Орсато след първото полувреме. Хората от УЕФА станаха свидетели на това“, заяви журналистът Мигел Анхел Торибио пред „Marcador Europeo“.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 17 фев 2022 08:28

Коментарите в студиото след мача, а и като гледам доста такива в интернет са, че Интер надиграл Ливърпул и едва ли не ги били изтървали. Понякога наистина се чудя дали гледаме едни и същи мачове... Ливърпул във ВСЕКИ мач отпускат за 10-15 минути, в които прибират, почиват и след това пак натискат. в 90% от случаите това работи. Коя беше опастността, създадена от Интер? В първите минути Calhanoglu нацели греда и... толкова.

И двата отбора не рискуваха особено, Ливърпул вкара от половин положение два гола. Но далеч не бяха надиграни. Класическо гостуване в ШЛ в елиминационна фаза. Интер били играли страхотно, но не стреляли. Ами, да, Ливърпул по принцип не позволяват на опонентите си особено много удари, а ако има такива са с малка вероятност да са опасни. Единственият друг отбор, за който се сещам да се справя така успешно е Ман Сити. Абсолютно сходни са двата отбора що се отнася до това.

Върни се в “Архив”