Всъщност, доста приличен мач на Интер. Можеше да е по-зле. Защитата беше като цяло стабилна. От халфовете ни съм много доволен. Не мисля, че отсъствието на Барела беше толкова решаващо. Истинският проблем е ясен, той е ясен още от началото на сезона и именно тук Марота трябва да поработи. Централният нападател. В нашия случай централния наблюдател. Мартинес е в отвратителна форма. А той даже и в добра форма не е за титуляр на Интер. Санчес така и не отговори на надеждите, въпреки че се старае адски много, това не го отричам. Джеко също се старае, но просто толкова с му възможностите на човека а и е на години вече. Централните ни нападатели са в най-добрия случай подходящи за резерви, не за титуляри. При това положение, как да елиминираме Ливърпул. Реално трябва в двата мача за 180 минути защитата да се пропука не повече от веднъж, за да се компенсират нефелните ни нападатели и неспособността им да материализират усилията на отбора. И това е нещо все пак. Знаем къде са проблемите ни и дано да ги решим за догодина! В другите линии нещата изглеждат задоволително за момента.
Що се отнася за Ливърпул, честито на привържениците им. Но е малко смешно според мен да се превъзнасят за днешната им недобра продукция. Резултатът е ОК за тях, но се съмнявам, че планът на Клоп е бил да се разчита на импотентността на противниковите нападатели и отпред каквото стане. Най-малкото това не е добра философия по принцип. Какво значи това Ливърпул е чакал своя шанс? Това има смисъл, когато отзад си бил бетон, а аз не видях това. Просто Ливърпул наистина не изглеждаше добре в този мач. Не е и нужно, понякога не играеш добре, но постигаш целите си, а Ливърпул постигна целите си. Не казвам, че Ливърпул е бил пълна трагедия игрово, имало е къде-къде по-незаслужени победи в историята, но не мисля, че днешната среща заслужава големи аплаузи. За следващите елиминации ще трябва да вдигнат нивото. Или да разчитат на магията на Анфийлд