Сектор Г

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Armeeca31
Контакти:

Re: Фенове на Галатасарай: ЦСКА е #1

Мнениеот Armeeca31 » 11 фев 2010 16:29

Някой син фен въобще замислял ли се е, защо напълниха стадиона точно срещу отбори като Барселона, Челси и Вердер. Дали е заради да подкрепят отбора си, или просто искат да видат за първи път в живота си футболни звезди който бяха в съперниците. И задавате ли си въпроса, защо ненапълнихте стадиона срещу Дебрецен а бяхте някъде около 14-15 хил., в такъв важен момент за отбора ви ?!?!? Вие сте ясни на сите, пълните стадиона си само когато играете срещу Барселона , Реал М. Манчестър Ю. Ливърпул и т.н.
Изображение

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Фенове на Галатасарай: ЦСКА е #1

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 17:53

Armeeca31 написа:Някой син фен въобще замислял ли се е, защо напълниха стадиона точно срещу отбори като Барселона, Челси и Вердер. Дали е заради да подкрепят отбора си, или просто искат да видат за първи път в живота си футболни звезди който бяха в съперниците. И задавате ли си въпроса, защо ненапълнихте стадиона срещу Дебрецен а бяхте някъде около 14-15 хил., в такъв важен момент за отбора ви ?!?!? Вие сте ясни на сите, пълните стадиона си само когато играете срещу Барселона , Реал М. Манчестър Ю. Ливърпул и т.н.

Напълнихме го и с/у Удинезе.Там кои "звезди" гледахме?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

venom

Re: Сектор Г (видео,снимки,песни и др.)

Мнениеот venom » 11 фев 2010 22:35

Това е тема за Сектор "Г" бе! Писна ми да чета са умрялата подуенска публика, която ако не пали гуми и не хвърля бомбички значи се бие помежду си. Няма какво да ми ги хвалят, на всеки мач им гледам тъпотиите.

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 11 фев 2010 23:19

venom написа:Това е тема за Сектор "Г" бе! Писна ми да чета са умрялата подуенска публика, която ако не пали гуми и не хвърля бомбички значи се бие помежду си. Няма какво да ми ги хвалят, на всеки мач им гледам тъпотиите.

Темата не беше за Сектор "Г",БЕ!Я кажи в Самоков,кой какво запали и кой на кого сега ще скъса задника от наказания?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 11 фев 2010 23:46

deepblue1963 написа:
venom написа:Това е тема за Сектор "Г" бе! Писна ми да чета са умрялата подуенска публика, която ако не пали гуми и не хвърля бомбички значи се бие помежду си. Няма какво да ми ги хвалят, на всеки мач им гледам тъпотиите.

Темата не беше за Сектор "Г",БЕ!Я кажи в Самоков,кой какво запали и кой на кого сега ще скъса задника от наказания?

Присмял се хърбел на щърбел... :lol: :lol: :lol:

Това тук да ти напомня нещо ?????

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 12 фев 2010 08:39

Е, не, мисля, че нашия с димката от волейболния мач онзи ден беше по-тъп :lol: :lol:

Иначе това ми хареса :lol: :lol:
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 16 фев 2010 08:56

Хората са се поизплашили от Ултрасите ми се струва :)
YA GUNNERS YA

xWarden
Контакти:

Мнениеот xWarden » 17 фев 2010 22:00

За жалост в Западна Европа да си фен означава да чоплиш семки целия мач и да не помръдваш от седалката. И налагат този модел на целия свят :evil: Вярно, че в закрито помещение е кофти да се хвърлят димки, бомби и да се палят факли, но колко са ранените заради запалени факли и бомбички ???

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 19 фев 2010 08:44

Андоне се докосна до „червената” агитка
| Свиленград |

Старши треньорът на ЦСКА Йоан Андоне се докосна сериозно до „червената” агитка и то не в София, а в Свиленград. Наставникът остана впечатлен от феновете на ЦСКА, които на всяка тренировка опъват знамената и гледат любимците си. Фенове от Свиленград, Любимец, Харманли и Хасково организираха среща с футболистите в местно заведение. Естествено треньорът, неговите помощници и част от играчите нямаха нищо против да уважат местните запалянковци, които се оказаха повече от гласовити. Песни и скандирания, свързани с ЦСКА направо взеха акъла на Йоан Андоне. „Не очаквах толкова много фенове на ЦСКА извън София. Направо съм впечатлен”, каза Андоне на запалянковците и допълни, че се надява на тяхната подкрепа в борбата за титлата.
Освен Йоан Андоне на срещата присъстваха още помощниците му Милен Радуканов, Адалберт Зафиров и Петко Петков, както и футболистите Тодор Янчев, Иван Стоянов, Светослав Петров, Маркиньос, Спас Делев и Флорентин Петре.
Ултрасите дариха всички присъстващи със сувенири на местните фенклубове, които да останат за спомен на играчите и треньорите. „Правим за втори пореден път подобна сбирка. Предишният бе преди мача за Купата на България с тогавашния треньор Любо Пенев. Просто не можем да повярваме, че в рамките на 3 месеца ЦСКА идва за втори път при нас. Това е един празник за всички цесекари в Свиленград и региона”, заяви шефът на местния фенклуб Георги Стоев.
Много бързо феновете награбиха футболистите и треньорите с въпроси за отбора, състава и целите, които ще гонят тази година. Малки привърженици на тима пък бързо наобиколиха любимците си за автографи и снимки.
На изпроводяк феновете обещаха, че ще присъстват на възможно най-много мачове на отбора през пролетния полусезон. „Със сигурност ще бъдем на дербито с Левски. Надяваме се да повторите резултата от есента, а защо не и да го удвоите”, крещяха феновете на играчите.
Част от тях обаче бяха раздвоени преди утрешния мач с местния Свиленград. „Абе утре сме си за ЦСКА, за Свиленград ще бъдем от другата седмица нататък”, казаха в крайна сметка запалянковците.

P.P.Ако има някой, който е бил там нека да разкаже по-подробно как е преминала срещата. Какви въпроси са задавани и какви отговори са получили феновете от играчите и Андоне.

Върни се в “Архив”