Беше нещо грозно!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ПСЖ и Сити още не са, тъй че, май си трябва нещо повече от пари.kingofpop написа:Я пак![]()
![]()
![]()
![]()
нарочно и тактично забравяш кой отбор похарчи 300 млн за траснфери миналото лято и купи 8 футболиста. Нали ти е ясно, че без милионите на Роман щеше да видите ШЛ през крив макарон
нямам нищо против вас, но точно тази купа дето взехте е най-големият пример как с пари се печелят трофеи.
kingofpop написа:JackPackage написа:Какво става клетници - сектата на плешивия наркоман жива ли е, има ли прерязани вени![]()
![]()
![]()
Камилите го зоват, [u]след още 1 млрд[/u] може пак да се добере до финал, на който да бъде пребит
Я пак![]()
![]()
![]()
![]()
нарочно и тактично забравяш кой отбор похарчи 300 млн за траснфери миналото лято и купи 8 футболиста. Нали ти е ясно, че без милионите на Роман щеше да видите ШЛ през крив макарон
нямам нищо против вас, но точно тази купа дето взехте е най-големият пример как с пари се печелят трофеи.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:kingofpop написа:JackPackage написа:Какво става клетници - сектата на плешивия наркоман жива ли е, има ли прерязани вени![]()
![]()
![]()
Камилите го зоват, [u]след още 1 млрд[/u] може пак да се добере до финал, на който да бъде пребит
Я пак![]()
![]()
![]()
![]()
Казваш го от гледната точка на фен на отбор, чиято последна ШЛ е спечелена с основното съдействие на Неймар, струващ повече от Хавертс и Вернер общо ли?
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
miro_rz написа:Аз помня оня дръглив финал на Олд Трафорд между Милан и Юве, 120 минути направиха крива топката!![]()
Беше нещо грозно!
pomiqrat написа:
Всъщност двамата струват повече от Неймар. £107.5>£71.5
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
wolf написа:rhaegar написа:Милан през 2005 беше най-добрият отбор в света. Нито играчите, нито самият мач бяха равностойни, Ливърпул имаше 10 от 120 минути доминация, но писано е било да се случи чудо и да вземат купата. През 2007 пък бяха далеч по-завършен отбор, но загубиха финала.
Какво няма да загубим като мършавата ръчичка на Индзаги вкара гола. Естествено миланистите ще кажат ама то си беше чиста игра в рамото...
bubka написа:wolf написа:rhaegar написа:Милан през 2005 беше най-добрият отбор в света. Нито играчите, нито самият мач бяха равностойни, Ливърпул имаше 10 от 120 минути доминация, но писано е било да се случи чудо и да вземат купата. През 2007 пък бяха далеч по-завършен отбор, но загубиха финала.
Какво няма да загубим като мършавата ръчичка на Индзаги вкара гола. Естествено миланистите ще кажат ама то си беше чиста игра в рамото...
Нямаше да е сериозно отбор с нападател Дирк Куит да стане шампион.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта