Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kanar02
Контакти:

Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Мнениеот kanar02 » 10 фев 2010 11:34

Мисир не си ли тръгнал още :roll: Айде стига вече че ми се пукна търбуха от смях :lol: :lol:

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 10 фев 2010 13:49

VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери

Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 10 фев 2010 14:28

sir George написа:
VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери

Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!

И аз знам, че е от Ботев, но това не го прави Ботевист!
Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му :)
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 10 фев 2010 15:00

botev_1912 написа:
sir George написа:

Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му :)

Любчо е канар. Даже на времето е играл халфче за Ботев, но само с желание не става и поради непостоянство са го изгонили.
Изображение

JuStDoIt
Контакти:

Мнениеот JuStDoIt » 10 фев 2010 15:05

Момчета само хипотетично ако погледнем на нещата и да кажем че има отбор в италия под името БОТЕВ , и са събрали там 20 футболиста . Та този отбор си урежда 2 3 контроли и ако тези контроли ги има във някоя букмейкърска къща, Дали няма да си осигури пари Селската мастия за сезона ?!?!
Незнам дали е позволено да се играят подобни срещи без нито един картотекиран играч но може да се помисли ....

Потребителски аватар
sir George
Контакти:

Мнениеот sir George » 10 фев 2010 21:26

botev_1912 написа:
sir George написа:

Казах,че го знам,а не че ми е познат или приятел!Пък ако го спра да го питам и може да се стресира!!! :)

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 11 фев 2010 13:33

Чакам снимка от Клабрия /Фоджа/, изобразяваща как конгоанци, италианци, французи + Лилю бранят жълто-черната фанелка срещу Сампдория/Ювентус/.
Правилно ли съм разбрал? :?
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
Mod 1912
Контакти:

Мнениеот Mod 1912 » 11 фев 2010 13:35

Bliu-Bliu... написа:Чакам снимка от Клабрия /Фоджа/, изобразяваща как конгоанци, италианци, французи + Лилю бранят жълто-черната фанелка срещу Сампдория/Ювентус/.
Правилно ли съм разбрал? :?

И аз чакам .... дай да пием по 1,2,3,4,5,6,200,300 бири....докато чакаме!!! :lol: :lol: :lol:

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 11 фев 2010 13:46

Mod 1912 написа:И аз чакам .... дай да пием по 1,2,3,4,5,6,200,300 бири....докато чакаме!!! :lol: :lol: :lol:

Ми тва правя. Наздраве, ама много малка бройка си писал.
Надявам се, до тия цифри да са ни ритнали при аматьорите, за да се върне надеждата, която е най-важното нещо.
И без тва БГ футбола е пълен ташак.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Re: Феновете на Ботев молят БФС и ПФЛ да извадят клуба...

Мнениеот STENLI » 11 фев 2010 18:30

Инициативата на фенове и ветерани за възраждане на Ботев продължава

Инициативата на фенове и ветерани за възраждане на Ботев чрез създаване на ново акционерно дружество, което да вземе лиценза на Христолов, продължава. Последните медийни изяви на Франческо Салерно от Италия и на Димитър Христолов не са променили плановете на инициаторите. Причината е, че никой вече не вярва на италианците и на крумовския бизнесмен за някаква селекция, която ще се подготвя в Италия и ще кацне в Пловдив преди мача с Левски. Желанието на фенове и легенди, което те заявиха преди няколко дни и в специална декларация е този отбор да не бъде допускан до участие в "А" група. От община Пловдив обещаха и да не допускат христоловия тим на стадион "Христо Ботев".

"Всички работят усилено по поставените им задачи. Свързали сме се и с БФС - без тях няма как да стане. След няколко дни ще има нова среща, за да се разбере кой до къде е стигнал. Имаме много време пред нас", заяви за Plovdiv24.bg легендата на "канарчетата" и един от основните инициатори на проекта за възраждане на тима Марин Бакалов.

(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/142031.html#ixzz0fFIF6LC8

Върни се в “Архив”