Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!
botev_1912 написа:sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!
И аз знам, че е от Ботев, но това не го прави Ботевист!
Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му
botev_1912 написа:sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
И аз знам, че е от Ботев, но това не го прави Ботевист!
Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му
Bliu-Bliu... написа:Чакам снимка от Клабрия /Фоджа/, изобразяваща как конгоанци, италианци, французи + Лилю бранят жълто-черната фанелка срещу Сампдория/Ювентус/.
Правилно ли съм разбрал?
Mod 1912 написа:И аз чакам .... дай да пием по 1,2,3,4,5,6,200,300 бири....докато чакаме!!!![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта