Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев
Мисир не си ли тръгнал още
Айде стига вече че ми се пукна търбуха от смях

- sir George
- Контакти:
VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!
- botev_1912
- Контакти:
sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Колкото и да е зле Любо,пак ще напиша:ТОЙ НЕ Е БУФЕР,А Е БОТЕВИСТ!Знам и сина му,той е БОТЕВИСТ,но и той е зле като баща си!!!!
И аз знам, че е от Ботев, но това не го прави Ботевист!
Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
botev_1912 написа:sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Щом познаваш синът му - можеш ли да му звъннеш да го питаш в България ли е баща му
Любчо е канар. Даже на времето е играл халфче за Ботев, но само с желание не става и поради непостоянство са го изгонили.

Момчета само хипотетично ако погледнем на нещата и да кажем че има отбор в италия под името БОТЕВ , и са събрали там 20 футболиста . Та този отбор си урежда 2 3 контроли и ако тези контроли ги има във някоя букмейкърска къща, Дали няма да си осигури пари Селската мастия за сезона ?!?!
Незнам дали е позволено да се играят подобни срещи без нито един картотекиран играч но може да се помисли ....
Незнам дали е позволено да се играят подобни срещи без нито един картотекиран играч но може да се помисли ....
- sir George
- Контакти:
botev_1912 написа:sir George написа:VETOB написа:Ами от двама буфери какво може да се очаква, защото и митьо и любо са си буфери
Казах,че го знам,а не че ми е познат или приятел!Пък ако го спра да го питам и може да се стресира!!!
-
Bliu-Bliu...
- Контакти:
Чакам снимка от Клабрия /Фоджа/, изобразяваща как конгоанци, италианци, французи + Лилю бранят жълто-черната фанелка срещу Сампдория/Ювентус/.
Правилно ли съм разбрал?
Правилно ли съм разбрал?
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.
Bliu-Bliu... написа:Чакам снимка от Клабрия /Фоджа/, изобразяваща как конгоанци, италианци, французи + Лилю бранят жълто-черната фанелка срещу Сампдория/Ювентус/.
Правилно ли съм разбрал?
И аз чакам .... дай да пием по 1,2,3,4,5,6,200,300 бири....докато чакаме!!!
-
Bliu-Bliu...
- Контакти:
Mod 1912 написа:И аз чакам .... дай да пием по 1,2,3,4,5,6,200,300 бири....докато чакаме!!!![]()
![]()
Ми тва правя. Наздраве, ама много малка бройка си писал.
Надявам се, до тия цифри да са ни ритнали при аматьорите, за да се върне надеждата, която е най-важното нещо.
И без тва БГ футбола е пълен ташак.
We all live in a Yellow Submarine
Re: Феновете на Ботев молят БФС и ПФЛ да извадят клуба...
Инициативата на фенове и ветерани за възраждане на Ботев продължава
Инициативата на фенове и ветерани за възраждане на Ботев чрез създаване на ново акционерно дружество, което да вземе лиценза на Христолов, продължава. Последните медийни изяви на Франческо Салерно от Италия и на Димитър Христолов не са променили плановете на инициаторите. Причината е, че никой вече не вярва на италианците и на крумовския бизнесмен за някаква селекция, която ще се подготвя в Италия и ще кацне в Пловдив преди мача с Левски. Желанието на фенове и легенди, което те заявиха преди няколко дни и в специална декларация е този отбор да не бъде допускан до участие в "А" група. От община Пловдив обещаха и да не допускат христоловия тим на стадион "Христо Ботев".
"Всички работят усилено по поставените им задачи. Свързали сме се и с БФС - без тях няма как да стане. След няколко дни ще има нова среща, за да се разбере кой до къде е стигнал. Имаме много време пред нас", заяви за Plovdiv24.bg легендата на "канарчетата" и един от основните инициатори на проекта за възраждане на тима Марин Бакалов.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/142031.html#ixzz0fFIF6LC8
Инициативата на фенове и ветерани за възраждане на Ботев чрез създаване на ново акционерно дружество, което да вземе лиценза на Христолов, продължава. Последните медийни изяви на Франческо Салерно от Италия и на Димитър Христолов не са променили плановете на инициаторите. Причината е, че никой вече не вярва на италианците и на крумовския бизнесмен за някаква селекция, която ще се подготвя в Италия и ще кацне в Пловдив преди мача с Левски. Желанието на фенове и легенди, което те заявиха преди няколко дни и в специална декларация е този отбор да не бъде допускан до участие в "А" група. От община Пловдив обещаха и да не допускат христоловия тим на стадион "Христо Ботев".
"Всички работят усилено по поставените им задачи. Свързали сме се и с БФС - без тях няма как да стане. След няколко дни ще има нова среща, за да се разбере кой до къде е стигнал. Имаме много време пред нас", заяви за Plovdiv24.bg легендата на "канарчетата" и един от основните инициатори на проекта за възраждане на тима Марин Бакалов.
(C) Plovdiv24.bg | Източник: http://sport.plovdiv24.com/142031.html#ixzz0fFIF6LC8