Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PLOVDIV PEE 1912

Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев

Мнениеот PLOVDIV PEE 1912 » 09 фев 2010 20:44

ebasi cirka...

virtuozo
Контакти:

Мнениеот virtuozo » 09 фев 2010 20:49

Не се отклонявайте от заглавието на темата за да не сезирам някой разгневен модератор 8-) Защо не вярвате на Салерно? Човека каза,че новия треньор ще е българин.Кой българин получи нареждане да стяга багажа за Италия?
Съберете 2+2 и ще разберете,че всичко е истина а новия треньор на Ботев ще е Любо/мисира/ Апостолов :mrgreen:

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 09 фев 2010 21:15

И какво ти каза за пътуването в Италия?
- Ами кво да кажа, и аз не схващам нещо. Каза утре (б.а. - днес) да хващам самолета, да взема един оператор и към Италия, във Фоджа съм трябвало да ходя. В четвъртък Ботев играел контрола със Сампдория, във вторник с втория тим на Юветус и после с втория тим на Фиорентина... Чудна работа!...

Те Сампдория по-време на първенство специално ще пътуват да играят с Ботев :lol: Тоя човек вярва ли си?
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

Потребителски аватар
urbano
Контакти:

Мнениеот urbano » 09 фев 2010 21:19

Любо Мисира - феномен, феномен:) Направо да става пресаташе на Христола и шоуто ше бъде пълно :) :) :)

Потребителски аватар
gin
Контакти:

Мнениеот gin » 09 фев 2010 21:37

любо мисира.... тоя човечец дали знае, че това му е артистичния псевдоним :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ако това "интервю" е истинско значи този агент е за оплакване- "-ходи в софия и всичко ще се нареди". да ви каже разцепих се от смях с тази тема. не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.

'
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 09 фев 2010 23:28

любо мисира.... тоя човечец дали знае, че това му е артистичния псевдоним

знае ;)
иначе за пореден път се почна някъв див цирк . не е реално вече ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

Потребителски аватар
Invader
Контакти:

Мнениеот Invader » 10 фев 2010 00:09

gin написа:любо мисира.... не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.

Ето го човека, за да няма повече съмнения.

Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 10 фев 2010 00:18

Invader написа:
gin написа:любо мисира.... не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.

Ето го човека, за да няма повече съмнения.

Изображение

Човека не е виновен,просто иска да направи репортажа на живота си :lol:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 10 фев 2010 09:35

Дано да няма балъци, които да се вържат на приказките на италианския бидон.Селския и италианците им трябва отбора да е в А група на всяка цена по някакви си техни съображения, които не знам точно какви са, но със сигурност не са "футболни".
Правят се неистови опити отбора да остане в А група...ЗАЩО???
Италианските клоуни са по-големи мошеници от Митьо.
Дано само не изкарат всички необходими документи, че тогава направо умираме.
Има една част в интервюто на Шопара, която не е публикувана тук и там тоя бидон казва:

"Още не сме избрали президент, ще изберем по нататък"

А сега си представете как тия палячовци вписват някакъв тип от Италия, който се мярка един-два пъти на Колежа и край.
А кажете ми тогава срещу кой и кого ще протестираме.

1.БФС ще си измият ръцете за казуса с БОТЕВ - "Ето стана сделка, всичко е платено, всичко е наред"
2.В повечето медии,разни псевдо-журналистчета, разбрали-недоразбрали, ще почнат да пишат материали и оди, как "най-стария клуб се спаси", "Салерно и компания спасиха Ботев" и прочее и прочее.
3.За повечето хора, които не са от Пловдив, но покрай съсипването на клуба, се заинтересуваха от Ботев и се настроиха срещу Митьо хептен ще се омотат и няма да знаят кво става - Тия италианци добрите ли са или са лошите, феновете на Ботев подкрепят ли ги или не, ще ходят ли на мачове.Пълна боза.
4.Варинта с новия Ботев ще се проточи, а може и да пропадне, заради дублирането на отборите, в стил "Пирин" Благоевград.Никой извън Благоевград не знаеше кой е истинския, кой къде играе и кой на кой е приемник.

Заключение: Ако БФС не си свършат работата на 15.02 и не изхвърлят кухото АД на Селяка и оставят един доказан шизофреник и измамник, заедно с шепа дребни мошеници от Ботуша да си разиграват коня в най-високата футболна дивизия на страна-член на Европейския съюз, значи са непоправими НЕКАДЪРНИЦИ и Бог да пази българския футбол, защото нищо добро не ни чака.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 фев 2010 09:47

Те са си некадърници,откъдето и да ги гледаш,не само ако оставят Ботев в А група.Помисли колко са кадърни.2006-2007г. имаше едно тотално недоразумение,Дражевия Ч-ц Бургас,София,Сунгурларе.Този тим игра без стадион в А група,втория полусезон домакинстваше на стаддиона,на отбора гост и беше допуснат до участие. :roll: Беше за смях на цяла България.Сега оставиха Ботев в това положение,да се мъчи,особено феновете и сега има възможност да го запазят този клуб.А ти си решил,че ако оставят Ботев в А група,ще са непоправими НЕКАДЪРНИЦИ.Не съм съгласен,те и сега са си такива,каквито ги определяш.
Само Черно море.

Върни се в “Архив”