Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- PLOVDIV PEE 1912
Re: Л.Апостолов: Христолов ме праща в Италия, за да снимам Ботев
Не се отклонявайте от заглавието на темата за да не сезирам някой разгневен модератор
Защо не вярвате на Салерно? Човека каза,че новия треньор ще е българин.Кой българин получи нареждане да стяга багажа за Италия?
Съберете 2+2 и ще разберете,че всичко е истина а новия треньор на Ботев ще е Любо/мисира/ Апостолов

Съберете 2+2 и ще разберете,че всичко е истина а новия треньор на Ботев ще е Любо/мисира/ Апостолов

И какво ти каза за пътуването в Италия?
- Ами кво да кажа, и аз не схващам нещо. Каза утре (б.а. - днес) да хващам самолета, да взема един оператор и към Италия, във Фоджа съм трябвало да ходя. В четвъртък Ботев играел контрола със Сампдория, във вторник с втория тим на Юветус и после с втория тим на Фиорентина... Чудна работа!...
Те Сампдория по-време на първенство специално ще пътуват да играят с Ботев
Тоя човек вярва ли си?
- Ами кво да кажа, и аз не схващам нещо. Каза утре (б.а. - днес) да хващам самолета, да взема един оператор и към Италия, във Фоджа съм трябвало да ходя. В четвъртък Ботев играел контрола със Сампдория, във вторник с втория тим на Юветус и после с втория тим на Фиорентина... Чудна работа!...
Те Сампдория по-време на първенство специално ще пътуват да играят с Ботев

Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА
Любо Мисира - феномен, феномен:) Направо да става пресаташе на Христола и шоуто ше бъде пълно

любо мисира.... тоя човечец дали знае, че това му е артистичния псевдоним
ако това "интервю" е истинско значи този агент е за оплакване- "-ходи в софия и всичко ще се нареди". да ви каже разцепих се от смях с тази тема. не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.
'

ако това "интервю" е истинско значи този агент е за оплакване- "-ходи в софия и всичко ще се нареди". да ви каже разцепих се от смях с тази тема. не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.
'
Един отбор е на света, завинаги в нашите сърца...
За нас е Той религия...
За нас е Той религия...
любо мисира.... тоя човечец дали знае, че това му е артистичния псевдоним
знае

иначе за пореден път се почна някъв див цирк . не е реално вече ....

Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

gin написа:любо мисира.... не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.
Ето го човека, за да няма повече съмнения.

- Alternative
- Контакти:
Invader написа:gin написа:любо мисира.... не знам дали е същият твфеномен, ама веднъж водеше едно спортно предаване по "очиларката" и смъркаше като за световно, ако е същият значи ................. корема ме боли вече от кикот.
Ето го човека, за да няма повече съмнения.
Човека не е виновен,просто иска да направи репортажа на живота си

- pasaden
- Контакти:
Дано да няма балъци, които да се вържат на приказките на италианския бидон.Селския и италианците им трябва отбора да е в А група на всяка цена по някакви си техни съображения, които не знам точно какви са, но със сигурност не са "футболни".
Правят се неистови опити отбора да остане в А група...ЗАЩО???
Италианските клоуни са по-големи мошеници от Митьо.
Дано само не изкарат всички необходими документи, че тогава направо умираме.
Има една част в интервюто на Шопара, която не е публикувана тук и там тоя бидон казва:
"Още не сме избрали президент, ще изберем по нататък"
А сега си представете как тия палячовци вписват някакъв тип от Италия, който се мярка един-два пъти на Колежа и край.
А кажете ми тогава срещу кой и кого ще протестираме.
1.БФС ще си измият ръцете за казуса с БОТЕВ - "Ето стана сделка, всичко е платено, всичко е наред"
2.В повечето медии,разни псевдо-журналистчета, разбрали-недоразбрали, ще почнат да пишат материали и оди, как "най-стария клуб се спаси", "Салерно и компания спасиха Ботев" и прочее и прочее.
3.За повечето хора, които не са от Пловдив, но покрай съсипването на клуба, се заинтересуваха от Ботев и се настроиха срещу Митьо хептен ще се омотат и няма да знаят кво става - Тия италианци добрите ли са или са лошите, феновете на Ботев подкрепят ли ги или не, ще ходят ли на мачове.Пълна боза.
4.Варинта с новия Ботев ще се проточи, а може и да пропадне, заради дублирането на отборите, в стил "Пирин" Благоевград.Никой извън Благоевград не знаеше кой е истинския, кой къде играе и кой на кой е приемник.
Заключение: Ако БФС не си свършат работата на 15.02 и не изхвърлят кухото АД на Селяка и оставят един доказан шизофреник и измамник, заедно с шепа дребни мошеници от Ботуша да си разиграват коня в най-високата футболна дивизия на страна-член на Европейския съюз, значи са непоправими НЕКАДЪРНИЦИ и Бог да пази българския футбол, защото нищо добро не ни чака.
Правят се неистови опити отбора да остане в А група...ЗАЩО???
Италианските клоуни са по-големи мошеници от Митьо.
Дано само не изкарат всички необходими документи, че тогава направо умираме.
Има една част в интервюто на Шопара, която не е публикувана тук и там тоя бидон казва:
"Още не сме избрали президент, ще изберем по нататък"
А сега си представете как тия палячовци вписват някакъв тип от Италия, който се мярка един-два пъти на Колежа и край.
А кажете ми тогава срещу кой и кого ще протестираме.
1.БФС ще си измият ръцете за казуса с БОТЕВ - "Ето стана сделка, всичко е платено, всичко е наред"
2.В повечето медии,разни псевдо-журналистчета, разбрали-недоразбрали, ще почнат да пишат материали и оди, как "най-стария клуб се спаси", "Салерно и компания спасиха Ботев" и прочее и прочее.
3.За повечето хора, които не са от Пловдив, но покрай съсипването на клуба, се заинтересуваха от Ботев и се настроиха срещу Митьо хептен ще се омотат и няма да знаят кво става - Тия италианци добрите ли са или са лошите, феновете на Ботев подкрепят ли ги или не, ще ходят ли на мачове.Пълна боза.
4.Варинта с новия Ботев ще се проточи, а може и да пропадне, заради дублирането на отборите, в стил "Пирин" Благоевград.Никой извън Благоевград не знаеше кой е истинския, кой къде играе и кой на кой е приемник.
Заключение: Ако БФС не си свършат работата на 15.02 и не изхвърлят кухото АД на Селяка и оставят един доказан шизофреник и измамник, заедно с шепа дребни мошеници от Ботуша да си разиграват коня в най-високата футболна дивизия на страна-член на Европейския съюз, значи са непоправими НЕКАДЪРНИЦИ и Бог да пази българския футбол, защото нищо добро не ни чака.
100 години символ на Пловдив
Те са си некадърници,откъдето и да ги гледаш,не само ако оставят Ботев в А група.Помисли колко са кадърни.2006-2007г. имаше едно тотално недоразумение,Дражевия Ч-ц Бургас,София,Сунгурларе.Този тим игра без стадион в А група,втория полусезон домакинстваше на стаддиона,на отбора гост и беше допуснат до участие.
Беше за смях на цяла България.Сега оставиха Ботев в това положение,да се мъчи,особено феновете и сега има възможност да го запазят този клуб.А ти си решил,че ако оставят Ботев в А група,ще са непоправими НЕКАДЪРНИЦИ.Не съм съгласен,те и сега са си такива,каквито ги определяш.

Само Черно море.