Ла Лига (сезон 2020-21)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Furious_Monk
Re: Ла Лига (сезон 2020-21)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=-3D-9x6CjYI[/youtube]
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Ако Меси напусне,Реал няма извинения ако не защити титлата.
Според мен класирането ще е
1.Реал Мадрид
2.Атлетико Мадрид
3.Севиля
4.Барселона
Барса ще са гола вода без Меси
Според мен класирането ще е
1.Реал Мадрид
2.Атлетико Мадрид
3.Севиля
4.Барселона
Барса ще са гола вода без Меси
Не знам кой ще е гола вода, но Ла Лига няма как да се бори с Висша лига за най-гледано и най-интересно първенство без Меси/ Роналдо и Неймар.
Тебас преди си беше много спокоен и заявяваше, че това първенство е достатъчно класно без Неймар и Кристиано Роналдо. Сега без Меси му става лошо и това изявление на Ла Лига от днес не е случайно, все пак трябва да подкрепят любимият си тим.
https://www.sportal.bg/news.php?news=860190
Тебас преди си беше много спокоен и заявяваше, че това първенство е достатъчно класно без Неймар и Кристиано Роналдо. Сега без Меси му става лошо и това изявление на Ла Лига от днес не е случайно, все пак трябва да подкрепят любимият си тим.

https://www.sportal.bg/news.php?news=860190
-
Това че Роналдо отиде в Юве, а Неймар в ПСЖ не направи италианското или френското по-силни първенства от Ла Лига. Един напуска, друг идва... не гледайте само трансферите на Барса/Реал, защото класата на едно първенство се измерва по други показатели, а не просто да струпаш суперзвезди на едно място. 

chupo_moting написа:Това че Роналдо отиде в Юве, а Неймар в ПСЖ не направи италианското или френското по-силни първенства от Ла Лига. Един напуска, друг идва... не гледайте само трансферите на Барса/Реал, защото класата на едно първенство се измерва по други показатели, а не просто да струпаш суперзвезди на едно място.
Аз да не би да написах, че са станали по-силни тези първенства?

- rebelheartous
- Контакти:
1914.1902 написа:Не знам кой ще е гола вода, но Ла Лига няма как да се бори с Висша лига за най-гледано и най-интересно първенство без Меси/ Роналдо и Неймар.
Тебас преди си беше много спокоен и заявяваше, че това първенство е достатъчно класно без Неймар и Кристиано Роналдо. Сега без Меси му става лошо и това изявление на Ла Лига от днес не е случайно, все пак трябва да подкрепят любимият си тим.![]()
Викаш Серия А стана най-интересната лига след като Роналдо акостира там.

Дали сега, след година или две, Меско няма да е в Барселона. Висшата лига не се влияе от мега звезди, за да генерира приход, no?
Пълно е с английски дървета, но отвъд Океана и в Азия се изтепват 

rebelheartous написа:1914.1902 написа:Не знам кой ще е гола вода, но Ла Лига няма как да се бори с Висша лига за най-гледано и най-интересно първенство без Меси/ Роналдо и Неймар.
Тебас преди си беше много спокоен и заявяваше, че това първенство е достатъчно класно без Неймар и Кристиано Роналдо. Сега без Меси му става лошо и това изявление на Ла Лига от днес не е случайно, все пак трябва да подкрепят любимият си тим.![]()
Викаш Серия А стана най-интересната лига след като Роналдо акостира там.
Ама къде го казах? Посочи в изреченията, които съм написал.

А и Ла Лига нали се сравнява с Висшата лига?
- rebelheartous
- Контакти:
Ла Лига с никой не се сравнява щото е THE TOP LEAGUE.
Другите се сравняват с нея.

Другите се сравняват с нея.

rebelheartous написа:Ла Лига с никой не се сравнява щото е THE TOP LEAGUE.
Другите се сравняват с нея.![]()