NBA Regular Season 19-20

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Tiberius1991

Re: NBA Regular Season 19-20

Мнениеот Tiberius1991 » 26 авг 2020 23:36

Играчите на Милуоки Бъкс са решили да бойкотират мач №5 от четвъртфиналната серия с Орландо Меджик, информират от ESPN. Срещата трябваше да започне в 23:00 часа българско време, но баскетболистите на "елените" са решили да останат в съблекалните в протест срещу убийството на чернокожия Джейкъб Блейк, който бе застрелян от полицай в Уисконсин. Отборът на Орландо Меджик се е появил на полето, но след това е напуснал по собствено желание.

Magic players walking off the court after the Bucks boycott Game 5

(via @NBAonTNT)pic.twitter.com/zPcb7NUUbw

— Bleacher Report (@BleacherReport) August 26, 2020
По рано през деня бе съобщено, че играчите на Торонто Раптърс и Бостън Селтикс планират да бойкотират мач №1 от полуфиналната серия в петък. Те са водили разговори в хотелските стаи в "балона".

:lol: :lol: :lol:
Всички са полудели!

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 авг 2020 00:05

Лейкърс също може да бойкотират.

Потвърдено, двата отбора са отказали да играят мача.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 авг 2020 09:35

Лейкърс и Клипърс искали да бойкотират сезона, другите искат да продължат. Осраха се вече.

Изображение

pill
Контакти:

Мнениеот pill » 27 авг 2020 09:42

Холивудските да си снимат римейка на Space Jam. Маверикс и Блейзърс да продължат напред и всички ще са доволни.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Larsenn
Контакти:

Мнениеот Larsenn » 27 авг 2020 10:12

"NBA players prepared to cancel season unless owners take substantial action"

Собствениците днес ще имат среща, на която ще се обсъжда как да угодят на играчите. Условие първо и най-важно - да не им спират заплатите, докато стачкуват, щото е расистко. Други точки от дневния ред - дали да не Фанат гората с пушки на рамо и да се бият с лошите полицаи. Дали да не почнат да избиват зли републиканци и ежедневно да даряват кампанията на Байдън. Какво още - да коленичат като влизат в съблекалните и да се извинят, щото повечето собственици са бели (Майкъл Джордън е освободен от последното, ама и той е хубаво да коленичи, за да прави добро впечатление).

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

!

Мнениеот Drunken_Master » 27 авг 2020 11:59

Основният въпрос е до кога смятат да стачкуват ?!
Изобщо не смятам, че Клипърс и Лейкърс ще се откажат от борбата за титлата, поради расизъм. Най-малкото са основните фаворити...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 27 авг 2020 12:22

rhaegar написа:Лейкърс и Клипърс искали да бойкотират сезона, другите искат да продължат. Осраха се вече.

Ще ме направят зорлем наистина радист. И сигурно не само мен...

Потребителски аватар
Drunken_Master
Контакти:

23

Мнениеот Drunken_Master » 27 авг 2020 15:05

Историческият бойкот на играчите на Милуоки снощи разпали цялата Национална Баскетболна Асоциация. Както е известно, баскетболистите на “елените” взеха решение да не излязат на паркета за мач №5 от четвъртфиналната серия срещу Орландо в знак на протест срещу стрелбата по чернокожия Джейкъб Блейк. Той е бил прострелян 7 пъти в областта на гърба от полицай, жив е, но е парализиран.
В 3:00 часа българско време се проведе първата дискусия между баскетболистите в “балона” в “Дисни Уърлд”. ESPN и The Athletic съобщават, че двата калифорнийски отбора и фаворити на Запад - Лос Анджелис Лейкърс и Лос Анджелис Клипърс, са готови моментално да напуснат кампуса, бойкотирайки плейофите. Всеки един от останалите тимове е готов да приключи сезона.
Срещата между играчите обаче е имала “грозен” край, като ще има нова такава по-късно днес. Звездата на Лейкърс ЛеБрон Джеймс е напуснал дискусията пръв, а след него са си тръгнали както съотборниците му, така и баскетболистите на Клипърс. Освен допълнителна дискусия между играчите, днес ще се проведе и среща между Борда на директорите на НБА.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 27 авг 2020 15:31

drvasko98 написа:
rhaegar написа:Лейкърс и Клипърс искали да бойкотират сезона, другите искат да продължат. Осраха се вече.

Ще ме направят зорлем наистина радист. И сигурно не само мен...

Мен няма какво да ме правят. :lol:

Масата черни са като масата наши цигани, имам нула причини да ги харесвам.

Изображение

pill
Контакти:

Fake 23

Мнениеот pill » 27 авг 2020 15:32

Платена ку!рва. А за какво в крайна сметка е бойкота на тази група нахални лицемери? Така и не мога да разбера сърдитата жена Лебраун Жеймс защо се сърди непрекъснато... Пари ли повече иска за социално слабите наркомани в гетата, полицаите да ги оставят ли да си правят каквото пожелаят... Какво искат милионерите, някой да ми разясни!
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”

https://youtu.be/6kARhdu_yqk

Върни се в “Архив”