Шампионска лига (сезон 2020/21)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Re: Шампионска лига (сезон 2020/21)

Мнениеот tatusindo » 24 авг 2020 16:25

Дано само няма повторна пандемия и отменени мачове кръгове и т.н. ...
Иначе нека най-добрия я спечели - както 2019 - Ливърпул и тази - Байерн!
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 24 авг 2020 18:40

matador1 написа:
doktora25 написа:
KOPScousers написа:Дано ушатата си прекара добре в Мюнхен по време на наема си, през май мисля да си я връщаме у дома. :mrgreen:

Аз ще се радвам да има един такъв сблъсък през сезона, но никак няма да е ясен крайният му изход. Дано да е на полуфинал или финал.

Мен ще ми е най-кеф да видя полуфинал или финал Байерн - Реал М. Но е толкова рано да се мисли изобщо за друго освен за квалификации... Нямаме дори финална трансферна политика на големите отбори. Някъде ще има и чистки, размени, отказали се. Да видим групите и почваме прогнозите :)

Лудогорец най-накрая да докара Байерн си е надежда. Макар че ще се накефя да докарат и Юве. Годината, когато отпаднаха от Милсами, на тяхно място влезе Динамо Загреб и се паднаха с Байерн :)

И ушатката ще се чувства доста добре още една година в Мюнхен. После ще я мислим :lol:

Няма ли да е дори по-гадно да дойде Байерн и да не можеш да отидеш понеже ще се играе без публика?
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 24 авг 2020 18:42

insaneboy1 написа:
matador1 написа:
doktora25 написа:
KOPScousers написа:Дано ушатата си прекара добре в Мюнхен по време на наема си, през май мисля да си я връщаме у дома. :mrgreen:

Аз ще се радвам да има един такъв сблъсък през сезона, но никак няма да е ясен крайният му изход. Дано да е на полуфинал или финал.

Мен ще ми е най-кеф да видя полуфинал или финал Байерн - Реал М. Но е толкова рано да се мисли изобщо за друго освен за квалификации... Нямаме дори финална трансферна политика на големите отбори. Някъде ще има и чистки, размени, отказали се. Да видим групите и почваме прогнозите :)

Лудогорец най-накрая да докара Байерн си е надежда. Макар че ще се накефя да докарат и Юве. Годината, когато отпаднаха от Милсами, на тяхно място влезе Динамо Загреб и се паднаха с Байерн :)

И ушатката ще се чувства доста добре още една година в Мюнхен. После ще я мислим :lol:

Няма ли да е дори по-гадно да дойде Байерн и да не можеш да отидеш понеже ще се играе без публика?

И аз това се замислих днес, Лудогорец има сравнително добри шансове да се класира в групите, но дори да доведе някой от грандовете, на феновете им ще им е адски тъпо, че няма да могат да отидат да ги гледат. По-добре да си спестят участието в ШЛ за този сезон, да пазят сили за следващия... :lol:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 24 авг 2020 19:42

matador1 написа:

По принцип след предишните два триумфа на Байерн в ШЛ от 2001 и 2013, имаше сблъсък Реал Мадрид - Байерн в даден момент от елиминациите през 2002 и 2014. Проблемът обаче сега е колко са способни в Реал Мадрид да направят нещо в ШЛ. Но е важно да видим какво ще се случи преди началото на сезона и после ще го мислим по-подробно.

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 24 авг 2020 20:24

KOPScousers написа:
insaneboy1 написа:
matador1 написа:
doktora25 написа:

И аз това се замислих днес, Лудогорец има сравнително добри шансове да се класира в групите, но дори да доведе някой от грандовете, на феновете им ще им е адски тъпо, че няма да могат да отидат да ги гледат. По-добре да си спестят участието в ШЛ за този сезон, да пазят сили за следващия... :lol:

Даже най-вероятно така би станало. Може дори да измислят някакъв нов интересен формат за групите.

Rozova_Dolina_FC
Контакти:

Мнениеот Rozova_Dolina_FC » 24 авг 2020 21:46

MuFc1878 написа:Да се запиша и аз в темата.

Догодина морален финал Ман Юнайтед - Барселона. Има да им връщаме :lol:

Бой и Ебън не се връщат.

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 авг 2020 10:26

Ако покаже игра като преди пандемията, Лацио може да се превърне в приятната изненада в турнира.

Очаквам и доста прилично представяне от страна на Славия Прага.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 25 авг 2020 10:48

Байерн и Ливърпул изглеждат най-стабилно от грандовете, така че те са фаворити за купата и за предстоящия сезон.
Разбира се, Чоло винаги може да качи и двата клуба на кохонесите :lol:

Интересно е Челси в какво ще се превърне след големите трансфери, които прави Абрама, както и чистките в Барселона и Ювентус до какво ще доведат.

Fbf

Мнениеот Fbf » 25 авг 2020 11:19

Обичайните фаворите са ясни. По-любопитното е какво ще направят останалите клубове.
ВИЕ СТЕ ЛИТЕКС
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 авг 2020 14:08

Cлoвaн Брaтиcлaвa зaгуби cлужeбнo мaчa cи oт квaлификaциитe в Шaмпиoнcкaтa лигa пo футбoл cрeщу КИ Клaкcвик oт Фaрьoрcкитe ocтрoви, cлeд кaтo cлoвaшкият клуб тaкa и нe уcпя дa oгрaничи рaзпрocтрaнeниeтo нa СОVID-19 в oтбoрa, oбяви УEФA.

Двубoят трябвaшe дa бъдe прoвeдeн нa 19 aвгуcт, нo бe прeнacрoчeн зa 21 aвгуcт cлeд пoлoжитeлни прoби нa футбoлиcти нa Cлoвaн. Oтбoрът пoлучи възмoжнocт дa дoпълни групaтa c футбoлиcти, кoитo ca c нeгaтивни тecтoвe, нo и втoрaтa дeлeгaция oт Брaтиcлaвa включвaшe двaмa зaрaзeни. В cлoвaшкия шaмпиoн игрae и бългaрcкия нaциoнaл Вacил Бoжикoв.

Тaкa УEФA рeши дa oтмeни двубoя и дa приcъди cлужeбнa пoбeдa нa Клaкcвик. Тaкa тимът oт Фaрьoрcкитe ocтрoви щe ce изпрaви cрeщу швeйцaрcкия Йънг Бoйc във втoрия квaлификaциoнeн кръг.

Върни се в “Архив”