Bubka си е прав в случая, не съществува статистика, която може да ме убеди, че играч като Ашли Йънг трябва да играе титуляр, а Кристиан Ериксен да търка пейката. Известна ми е разликата в позициите на двамата, но не е нормално тоя дърт, спрял влак да играе в такъв мач. Головете му се дължат на офанзивната схема 3-5-2 на Конте, той и Маркос Алонсо вкара една камара голове, когато Конте спечели ВЛ с Челси. Признавам, че не следя толкова често Интер, но резултатите на клуба след подновяването на сезона бяха доста впечатляващи и да се твърди, че само заради Ашли Йънг са нямали шанс да победят, не е сериозно, но поне според мен по-класният и можещ клуб загуби.
[offtopic]Никога не съм харесвал Лукаку като нападател. Вчера в пореден важен мач се изяви като абсолютно копие на Гонсало Игуаин. Способен е да вкара 30-40 гола през сезона на слабаците, но дойде ли време за важен мач, винаги е дупка и прецаква отбора си. Нямаш право да правиш такъв пропуск на финал, без значение на кой турнир. Получих страшно дежа вю с оня аржентински пъпеш от финала с Германия през 2014-та.

[/offtopic]