Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nerak
Контакти:

Re: Лилчо Арсов без позиция за Христолов!

Мнениеот nerak » 06 фев 2010 15:29

Никога не съм го харесвал Лилю,но го намразих след една контрола с локото,когато се появи по ПОТВ с черно бяло шалче и им се кълнеше във вярност.Е това е Лилчо въртигъзник и половина.Аре и той по течението. :twisted: Нима сте го забравили ???
Последна промяна от nerak на 06 фев 2010 15:30, променено общо 1 път.

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 фев 2010 15:30

plovdivesamona6 написа:лилчо заедно с илко бекяров са единствените,които през всичките вече 11 години останаха в отбора,а не си тръгнаха със скандали.при всички положения това е повече от съмнително.така,че тези индивиди нямат място в Ботев.Освен това предлагам да махнем и чико от вива канари(зико е добре).Ботев е дал :) над 120 играчи на националния отбор :) :) :) ,ние не сме като ... да имаме само една легенда в историята си.така,че вън подлогите на селския дори били те легенди като чико

Добре че все пак е имало кой да върши някаква работа в клуба ви, с голямо любопитство ще следя оттук нататък как, кога и с кви пари ще си организирате новия клуб/ако изобщо стане де/
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

БОТЕВЬ
Контакти:

Мнениеот БОТЕВЬ » 06 фев 2010 15:30

Пъкления план на дебелия и сельо може да бъде спрян законно само от БФС.Според мен фенклуба трябва да потърси нова среща с БФС или чрез открито писмо да се обърнат към Михайлов да не им правят компромис, защото кой знае онзи ден двете свине как са ги окъпали.Дори и да платят глобите,те трябва да се разплатят с Гаров и компания,които го осъдиха лятото.Това според мен е невъзможно, от което би следвало че нямат право да картотекират нови футболисти.Ако го направят трябва да сезираме УЕФА.

Потребителски аватар
Vas.s.il
Контакти:

Мнениеот Vas.s.il » 06 фев 2010 16:15

Вече нищо не може да ме изненада.Щом бяхме предадени и от Дерменджиев...какво остава за някаквъв си никаквец.
Ако жълто-черно е твоето сърце,МВР-то даже не може да ни спре!!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 06 фев 2010 17:24

loko2004 написа:
plovdivesamona6 написа:лилчо заедно с илко бекяров са единствените,които през всичките вече 11 години останаха в отбора,а не си тръгнаха със скандали.при всички положения това е повече от съмнително.така,че тези индивиди нямат място в Ботев.Освен това предлагам да махнем и чико от вива канари(зико е добре).Ботев е дал :) над 120 играчи на националния отбор :) :) :) ,ние не сме като ... да имаме само една легенда в историята си.така,че вън подлогите на селския дори били те легенди като чико

Добре че все пак е имало кой да върши някаква работа в клуба ви, с голямо любопитство ще следя оттук нататък как, кога и с кви пари ще си организирате новия клуб/ако изобщо стане де/

Ами новият клуб ще бъде с парите на Коко Динев! Сега си отиваме във В група со кротце со благо, а от догодина ще играем с вашият лиценз в А група, а Вие ще заемете нашето място. А последният кръг ще организираме екскурзия до Добрич за да Викаме за Добруджа, за да може да изпаднете в А окръжна! - сещаш се за какво говоря нали?
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 06 фев 2010 17:58

botev_1912 написа:
loko2004 написа:
plovdivesamona6 написа:Ами новият клуб ще бъде с парите на Коко Динев! Сега си отиваме във В група со кротце со благо, а от догодина ще играем с вашият лиценз в А група, а Вие ще заемете нашето място. А последният кръг ще организираме екскурзия до Добрич за да Викаме за Добруджа, за да може да изпаднете в А окръжна! - сещаш се за какво говоря нали?

аз пък си мислих, че ще дойдете на Лаута да викате за Олимпик Тетевен сещаш ли се за какво говоря :)
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 06 фев 2010 18:51

loko2004 написа:
аз пък си мислих, че ще дойдете на Лаута да викате за Олимпик Тетевен сещаш ли се за какво говоря :)

Май за някви глупости говориш, за тва немога се сетя аз. А ти попниш ли как скандираше с цяло гърло Шумен, Шумен! А помниш ли как се радваш когато вашият идол и мангал Двевизов изпусна дупзата срещу тима за който викахте тогава Шумен, Шумен.

Сещаш ли се? на ското дори сменихте рефрена, Вихрен, Вихрен, а днес сте на КОко, КОко. Сещаш ли са? а
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
BrigadaTrakia
Контакти:

Мнениеот BrigadaTrakia » 06 фев 2010 19:08

Az bqh na restorant edna ve4er i zad mene be6e toi i bo6te nqkoi i govoriha za spasqvaneto na Botev

Botevultra
Контакти:

Мнениеот Botevultra » 06 фев 2010 19:11

Абе,да му се невиди, не може ли една тема да се развие като хората, без да дойде някой буфер и всички да вземат да му се вързват на тъпотиите?

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 06 фев 2010 19:57

pipolino написа:Какви съмнения имаш бе човек за ролята на Грилчо в дербитата.Та той не е изпуснал нито едно дерби с Локото да не би случайно да вземем да бием.Обикновено си мяташе дебелото тяло след като топката вече е във вратата, караше се на защитниците и редеше такива циркове,че като си представя , че съм гледал изпълненията му на живо,направо ми се гади.Абсолютно съм сигурен , че Лилчо е взимал за всяко дерби пари от селския,за да паднем и да ни унижат.Ето затова е толкова силна връзката им , Лилчо е верен на селяка, защото онзи сигурно го заплашва , че ще разкрие пред феновете продажната му роля .Категорично съм против този продажник да се върти около феновете и да слухти и да носи новини на изрода.Да го изгоним и него и всички жабари, които смучат доверието и търпението ни.

Много правилно!

Върни се в “Архив”