Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bismarck
Контакти:

Re: Лилчо Арсов без позиция за Христолов!

Мнениеот bismarck » 06 фев 2010 11:49

Тоя тутманик винаги е бил и ще бъде христоловистка подлога.Заедно с италианците и христолов приодължават да кроят "пъклени"планове против БОТЕВ-ПЛОВДИВ.Всичко това с "новите"италианции и Салерно е постановка и ние всички знаем това.Да не се оставяме да бъдем излъгани отново от всички тези мошенници,защото "старата песен от есента май ще започне да се пее на нов глас".Да не позволяваме да бъдем излъгани т.е. да не допуснем нашия отбор БОТЕВ-ПЛОВДИВ да започне първенството в това състояние с подобни изроди като лилчо,христолов и салерно.Много добре ни финтира есента селската гнида като се направи че продава отбора.Събрахме се,подкрепихме отбора а всеки лев за селската гнида беше добре дошъл.Накрая италианците се направиха на сърдити и всеки откъдето е.Всички знаем че това беше постановка скроена от боклуци като лилчо и христолов.Тоя селски боклук се мъчи да изсмуче и последната капчица кръв от отбора.Знам че не откривам топлата вода с това мое мнение но нека не бъдем лъгани повече от подобни престъпници и подлоги.Единадесет години стигат!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 06 фев 2010 11:51

водещата статия на топспорт.бг в момента е а Ботев и срещу Селяка ... ТАКА ТРЯБВА НАТИСК ОТ ВСЯКЪДЕ:

http://topsport.ibox.bg/material/id_1176621289/#clist

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 06 фев 2010 12:21

Много добра статия!!!Обикновено БГ журналистите не задават конкретни въпроси на конкретни хора.Определено има растеж в представянето на някой от тях на последък.А иначе е ясно-ако искат могат.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 фев 2010 12:27

Лильо е двуличник,да не забравяме,че е бил в агитката на локото.Какво може да очакваме от такъв човек!?На Ботев му трябват истински и верни привърженици за да се спасим от това селско иго.
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
Dexter Lord
Контакти:

Мнениеот Dexter Lord » 06 фев 2010 12:51

Наистина много добра статия на Митко Лишев.Лилчо е подлога и фурнаджийска лопата и винаги ще си остане такъв.Никога няма да бъде клубна легенда на Ботев Пд,колкото и да се опитват да го изкарват като такъв някои медии.
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!

Потребителски аватар
pavlov10
Контакти:

Мнениеот pavlov10 » 06 фев 2010 13:23

Лилчо не само,че беше в нашата агитка,но имаше (тогава,може още да я пази) членска карта на фенклуба,а за капак и пътуваше до Добрич в един последен кръг,за да подкрепя Добруджа,което значеше,че Ботев изпада.
...и далече да отидем,и далече да умрем,черно-бели ще останем до последния си ден...

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 фев 2010 13:43

pavlov10 написа:Лилчо не само,че беше в нашата агитка,но имаше (тогава,може още да я пази) членска карта на фенклуба,а за капак и пътуваше до Добрич в един последен кръг,за да подкрепя Добруджа,което значеше,че Ботев изпада.

Именно,за това "говорим".Имам съмнения в него за някои дербита срещу вас,и мачове за купата...най-вече полуфинала срещу Литекс.
Изображение
Изображение

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 06 фев 2010 14:03

лилчо заедно с илко бекяров са единствените,които през всичките вече 11 години останаха в отбора,а не си тръгнаха със скандали.при всички положения това е повече от съмнително.така,че тези индивиди нямат място в Ботев.Освен това предлагам да махнем и чико от вива канари(зико е добре).Ботев е дал над 120 играчи на националния отбор,ние не сме като.... да имаме само една легенда в историята си.така,че вън подлогите на селския дори били те легенди като чико

pipolino
Контакти:

Мнениеот pipolino » 06 фев 2010 14:46

Какви съмнения имаш бе човек за ролята на Грилчо в дербитата.Та той не е изпуснал нито едно дерби с Локото да не би случайно да вземем да бием.Обикновено си мяташе дебелото тяло след като топката вече е във вратата, караше се на защитниците и редеше такива циркове,че като си представя , че съм гледал изпълненията му на живо,направо ми се гади.Абсолютно съм сигурен , че Лилчо е взимал за всяко дерби пари от селския,за да паднем и да ни унижат.Ето затова е толкова силна връзката им , Лилчо е верен на селяка, защото онзи сигурно го заплашва , че ще разкрие пред феновете продажната му роля .Категорично съм против този продажник да се върти около феновете и да слухти и да носи новини на изрода.Да го изгоним и него и всички жабари, които смучат доверието и търпението ни.

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 06 фев 2010 14:54

pipolino написа:Какви съмнения имаш бе човек за ролята на Грилчо в дербитата.Та той не е изпуснал нито едно дерби с Локото да не би случайно да вземем да бием.Обикновено си мяташе дебелото тяло след като топката вече е във вратата, караше се на защитниците и редеше такива циркове,че като си представя , че съм гледал изпълненията му на живо,направо ми се гади.Абсолютно съм сигурен , че Лилчо е взимал за всяко дерби пари от селския,за да паднем и да ни унижат.Ето затова е толкова силна връзката им , Лилчо е верен на селяка, защото онзи сигурно го заплашва , че ще разкрие пред феновете продажната му роля .Категорично съм против този продажник да се върти около феновете и да слухти и да носи новини на изрода.Да го изгоним и него и всички жабари, които смучат доверието и търпението ни.

Имал е добри мачове на вратата,но в дербитата винаги ставаха издънки с негово участие,или в по-важните мачове...Аз нямам "доказателства" като теб,за това имам съмнения...
Изображение
Изображение

Върни се в “Архив”