Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: ЦСКА - Аустрия К live

Мнениеот POPCORN » 04 фев 2010 19:01

cska_vd написа:
POPCORN написа:
cska_vd написа:разкатахме ги :) :lol:

те тия не минаха центъра като ги гледам.ама пак пропускаме да го ева трябваше поне 3 гола вкараме :!: :!:

ама от гонг ли ги гледаш или от некоя румъниеще телевизия :oops:

е не брат чета от гонга :twisted: :twisted:
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

captain drifuss
Контакти:

Мнениеот captain drifuss » 04 фев 2010 19:02

къде ги гледате, че знаете кога минават центъра!Левски днес биха с 5 гола и не им пука... пазете си силите за първенството и пълнете стадиона, контролите не са важни!
PS: Котев, Тъча и Русия- аут, развалят отбора!

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 04 фев 2010 19:04

captain drifuss написа:къде ги гледате, че знаете кога минават центъра! Левски днес биха с 5 гола и не им пука... пазете си силите за първенството и пълнете стадиона, контролите не са важни!
PS: Котев, Тъча и Русия- аут, развалят отбора!

контролите са много важни за обиграването на футболистите.тия където викат че контролите не са важни да ходят да се застрялят!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
cska_vd
Контакти:

Мнениеот cska_vd » 04 фев 2010 19:05

аз гледам от гонг :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: а и то вече мача почти свърши :evil: :cry: :evil: :cry:

gaiska
Контакти:

Мнениеот gaiska » 04 фев 2010 19:30

Тези не са от Виена , а от Клагенфюрт и са последни в Австрия

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Зимната подготовка на ЦСКА/Контроли

Мнениеот kartago » 05 фев 2010 04:35

Гуу написа:
blue avalanche написа:Голът стана много след грешката на вратаря.Един защитник трябва да е подготвен,че и вратарят може да сгреши.Изобщо, в наказателното поле всички трябва да са нащрек.Да не говорим,че вратаря винаги трябва да е подсигурен от защитник точно заради такива ситуации.

Голът падна точно няколко секунди след грешката на вратаря ни. Не казвам, че защитниците ни са реагирали перфектно, естествено, че трябваше да са подготвени за всичко. Но все пак, един вратар задължително трябва да улавя подобни топки, още повече когато са в непосредствана близост до вратата, и са балонни...

Ти, малкия, на колко формации си бил вратар, и въобще някога слагал ли си вратарски ръкавици?!.................. Нещо мнооого "компетентно" се изказваш, аз лично мога да ти уредя да ги сложиш, и да застанеш на тази "малка" врата!!!!!!............. Защото отстрани е мнооого лесно да се говори!............ Авеланча, да си спомни, как най-добрия ни вратар в България реагира срещу Дебрецен! ( нарочно не го поставям в кавички, защото и аз го мисля!)................, а и срещу австрийците също!!!............

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 фев 2010 08:43

kartago написа:
Гуу написа:
blue avalanche написа:Голът стана много след грешката на вратаря.Един защитник трябва да е подготвен,че и вратарят може да сгреши.Изобщо, в наказателното поле всички трябва да са нащрек.Да не говорим,че вратаря винаги трябва да е подсигурен от защитник точно заради такива ситуации.

Голът падна точно няколко секунди след грешката на вратаря ни. Не казвам, че защитниците ни са реагирали перфектно, естествено, че трябваше да са подготвени за всичко. Но все пак, един вратар задължително трябва да улавя подобни топки, още повече когато са в непосредствана близост до вратата, и са балонни...

Ти, малкия, на колко формации си бил вратар, и въобще някога слагал ли си вратарски ръкавици?!.................. Нещо мнооого "компетентно" се изказваш, аз лично мога да ти уредя да ги сложиш, и да застанеш на тази "малка" врата!!!!!!............. Защото отстрани е мнооого лесно да се говори!............ Авеланча, да си спомни, как най-добрия ни вратар в България реагира срещу Дебрецен! ( нарочно не го поставям в кавички, защото и аз го мисля!)................, а и срещу австрийците също!!!............

Само не разбрах,защо ми "отряза главата".Не съм искал да "нараня" нито Караджов,нито защитниците,моля.Аз мога да изброя и по-фрапантни грешки на Петков и Иванков,ако това ще успокои "редовия армеец".

Потребителски аватар
Гуу
Контакти:

Мнениеот Гуу » 05 фев 2010 09:42

kartago написа:Ти, малкия, на колко формации си бил вратар, и въобще някога слагал ли си вратарски ръкавици?!.................. Нещо мнооого "компетентно" се изказваш, аз лично мога да ти уредя да ги сложиш, и да застанеш на тази "малка" врата!!!!!!............. Защото отстрани е мнооого лесно да се говори!........

Това към мен ли беше ?
Виж, аз съм просто фен и нямам претенциите мнението ми е да много компетентно. Без да съм слагал ръкавици, мога съвсем спокойно да кажа, че отиграването на Караджов в случая е абсурдно. Излезна от рамките на вратата и не успя да улови топката. Дори и да е премем, че топката е била трудна, тогава за какъв дявол излезна да я лови, защо не остави защитниците да я изчистият ?
Не е допустимо, не е нормално вратар да отиграва по подобен начин дадени положения. Караджов е може да би най-големия ни талант, на доста моменти е показвал качествата си, но ако продължава с тези намеси, предпочитам въобще да не застава на вратата.

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Re: ЦСКА-Спартам М

Мнениеот etgecata1 » 06 фев 2010 09:40

Ще дават ли някъде мача. Преди имаше някакъв румънски линк, където бях чел че ще го дават.
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
Deluxx
Контакти:

ЦСКА-Спартак Москва(06.02) 17:00

Мнениеот Deluxx » 06 фев 2010 11:36

Този мач ще го предават ли някъде в интернет?
давайте прогнози

Върни се в “Архив”