cska_vd написа:POPCORN написа:cska_vd написа:разкатахме ги![]()
те тия не минаха центъра като ги гледам.ама пак пропускаме да го ева трябваше поне 3 гола вкараме![]()
ама от гонг ли ги гледаш или от некоя румъниеще телевизия
е не брат чета от гонга

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
cska_vd написа:POPCORN написа:cska_vd написа:разкатахме ги![]()
те тия не минаха центъра като ги гледам.ама пак пропускаме да го ева трябваше поне 3 гола вкараме![]()
ама от гонг ли ги гледаш или от некоя румъниеще телевизия
captain drifuss написа:къде ги гледате, че знаете кога минават центъра! Левски днес биха с 5 гола и не им пука... пазете си силите за първенството и пълнете стадиона, контролите не са важни!
PS: Котев, Тъча и Русия- аут, развалят отбора!
Гуу написа:blue avalanche написа:Голът стана много след грешката на вратаря.Един защитник трябва да е подготвен,че и вратарят може да сгреши.Изобщо, в наказателното поле всички трябва да са нащрек.Да не говорим,че вратаря винаги трябва да е подсигурен от защитник точно заради такива ситуации.
Голът падна точно няколко секунди след грешката на вратаря ни. Не казвам, че защитниците ни са реагирали перфектно, естествено, че трябваше да са подготвени за всичко. Но все пак, един вратар задължително трябва да улавя подобни топки, още повече когато са в непосредствана близост до вратата, и са балонни...
kartago написа:Гуу написа:blue avalanche написа:Голът стана много след грешката на вратаря.Един защитник трябва да е подготвен,че и вратарят може да сгреши.Изобщо, в наказателното поле всички трябва да са нащрек.Да не говорим,че вратаря винаги трябва да е подсигурен от защитник точно заради такива ситуации.
Голът падна точно няколко секунди след грешката на вратаря ни. Не казвам, че защитниците ни са реагирали перфектно, естествено, че трябваше да са подготвени за всичко. Но все пак, един вратар задължително трябва да улавя подобни топки, още повече когато са в непосредствана близост до вратата, и са балонни...
Ти, малкия, на колко формации си бил вратар, и въобще някога слагал ли си вратарски ръкавици?!.................. Нещо мнооого "компетентно" се изказваш, аз лично мога да ти уредя да ги сложиш, и да застанеш на тази "малка" врата!!!!!!............. Защото отстрани е мнооого лесно да се говори!............ Авеланча, да си спомни, как най-добрия ни вратар в България реагира срещу Дебрецен! ( нарочно не го поставям в кавички, защото и аз го мисля!)................, а и срещу австрийците също!!!............
kartago написа:Ти, малкия, на колко формации си бил вратар, и въобще някога слагал ли си вратарски ръкавици?!.................. Нещо мнооого "компетентно" се изказваш, аз лично мога да ти уредя да ги сложиш, и да застанеш на тази "малка" врата!!!!!!............. Защото отстрани е мнооого лесно да се говори!........
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта