hypodil написа:Най-стария отбор е Черно море:
ОТ КЪДЕ НА СНИМКАТА Е ВИДНО ТОВА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hypodil написа:Най-стария отбор е Черно море:
AREA BIANCONERA написа:НА ВСИЧКИ Е ЯСНО , ЧЕ НАЙ-СТАРИЯ КЛУБ У НАС Е ЧЕРНО МОРЕ![]()
![]()
![]()
samobotev написа:Абе явно въпроса си е доста спорен.Аз лично съм чувал пък и доколкото знам официално Ботев се води най стария отбор.За мене лично обаче не е толкова важно кой е първи,втори,трети и така нататак,явно тогава за малак период от време са създадени доста отбори,част от тях вече не съществуват,други са се обеденили и е станало едно голямо мазало.
slavia_forever написа:samobotev написа:Абе явно въпроса си е доста спорен.Аз лично съм чувал пък и доколкото знам официално Ботев се води най стария отбор.За мене лично обаче не е толкова важно кой е първи,втори,трети и така нататак,явно тогава за малак период от време са създадени доста отбори,част от тях вече не съществуват,други са се обеденили и е станало едно голямо мазало.
Прав си, че вероятно може би не е толкова основополагащо, но законовото начало (доказващо произхода) е доказан факт!![]()
juju написа:Най-старият български клуб е Черно Море
itelim написа:juju написа:Най-старият български клуб е Черно Море
Ще задам само един въпрос, защо продължавате да сте "Черно море", след като от трибуните се чува "Само Тича". Уважавам варненския футбол и неговата история, но защо бягате от това име. ФК Черно море е основан през 1945 г. и както и да го погледнеш - стар си толкова, колкото е рожденната ти дата. Другото е да вземеш ЕГН-то на дядо си, но все пак не е същото.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта